Shayk @ 21.02.2022 11:13Ka es uzmetu aci Bondarchukai, vinai vienmer vienas un tas pasas Victoria Secret apaksbikses. Sakritiba? ?
Shayk @ 21.02.2022 11:13Ka es uzmetu aci Bondarchukai, vinai vienmer vienas un tas pasas Victoria Secret apaksbikses. Sakritiba? ?
HannaAnna. @ 21.02.2022 13:27Sandrai S ieteiktu atkal nokrāsot uzacis, tas labi izceļ seju
KristīneM @ 21.02.2022 13:45Ir tik kaitinoši kad viņas rāda tos savus mazos matiņus(galvā). Man arī tādi ir, taču es nelietoju NL. Varētu padomāt,ka pēc izslimota covid mati bez ocubas vairāk atpakaļ nebūtu atauguši. No malas tas izskatās tik stulbi, vai tiešām uz to kāda uzķeras un tapēc sāk lietot šos produktus? Vēl liek bildes ar dažu mēnešu atšķirību cik daudz atauguši mati. Pie tam, ja vidēji mats mēnesī aug 1cm(kā nu kuram) tad tur nemaz nekāds wow bav izaudzis. Nespēju uz to skatīties. ??♀️
Dollydoll @ 21.02.2022 13:49
Tak katram cilvēkam pienāk laiks kad izlien mazie matiņi āra. Man tādi ir non-stop , vieni izaug un aug nākamie. Un ne jau sūda šampūnu dēļ pēkšņi augs mati, mati aug un uzlabojas ja ir pareizs uzturs un lietoti visi nepieciešamie vitamīni, a šīs tik slavē kaut kādus šampūnus kuri ir vnk briesmīgi.
Un tie vitamīni kurus tur reklamē, antistress, kaut kādi matiem/nagiem un kas tik vēl. Tur viņas rij visu pēc katras pat nezinot kas konkrētam organismam ir vajadzīgs.
HannaAnna. @ 21.02.2022 14:01Kāpēc Agrita tā nefanoja par jauno māju kā citas NLietes? ?
KristīneM @ 21.02.2022 13:59
Protams, veselīgu matu pamats ir vitamīni, dzīvesveids, kopšana. Esmu atsekojusi praktiski visām enelniecēm, nespēju uz to cirku skatīties. Dažas paziņas likās samērā prātīgas līdz nesāka filmēt story. Šī ir kaut kāda sērga. Liekas, ka viņas visas tur nozombē. Reāli kāda var paskaidrot kāpēc visas paliek tik apmātas ar to visu?
Zinkaariigaa @ 21.02.2022 14:06
Mans novērojums par to apmātību: sajūt, ka aiziet pārdošana un sagribas arvien vairāk piķi plus vēl tie "stimuli" no augstākstāvošajiem mentoriem (tev vēl drusku līdz masteram, ja savāksi tik un tik pv, tiksi uz tādu spešelī zūmiņu vai tādām spešelī apmācībām, arī fotosesijas ir dažas, kur visas netiek, bet tikai no noteiktas kvalifikācijas). Un daudzas uzķerās
HannaAnna. @ 21.02.2022 13:27Sandrai S ieteiktu atkal nokrāsot uzacis, tas labi izceļ seju