Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 4178
Reģ: 08.09.2015
Viņa tiešām nosauc savas sekotājas par debīlām tikai tāpēc, ka izteica savu viedokli? Vispār trūkst vārdu, tad, lai dzēš ārā savu Instagram, ja nespēj uzklausīt citu viedokli vai lasīt komentārus. Redz, influencere grib būt, grib pelnīt no tā, ka debīlās ir viņas sekotājas, bet normāli pakomunicēt ar nevienu nevar. Tad būtu atbildējusi, paldies, ka dalies ar savām domām, bet patreiz es jūtos labi kā tumšmate, varbūt kādu dienu atgriezīšos pie blondā🙂 Tā būtu normāla komunikācija ar cilvēkiem, kas ir Tavā laukā. Neviena viņai nerakstīja, ka Tu izskaties briesmīgi, noplukusi ar tumšajiem matiem, vai kādi citādi rupji, ok tad jā,
bloķē, kaut gan, ja es viņai būtu aizrakstīju šī un viņa pēc tam paustu šādi “savu viedokli”, ka visas ir debīlas, tad viņai pat nevajadzētu mani bloķēt, pati ar sekotu, lai maļās savā sūdu bedrē.
Padzivoja uz kokteiļiem un tagad sagribējās maķīti, un tā tas uz rinķi iet, kaloriju deficīts un pēc tam noraujas uz pilnu programmu pie tam ar riktīgu Junks Food!
24.01.2025 09:06 |

Reitings 961
Reģ: 03.01.2013
BURUNDUKS iignais @ 23.01.2025 16:47
Maška teica, ka vakardien tikās ar meiteni ar kuru bija izveidojusies konflikta situācija/pārpratums. Kā jūs domājiet, kas tā bija? No NL vai kāds cits?

Tā varbūt bija tā dejotāja (neatceros vārdu)? Viņas 3jatā ar Laini daudz kur kopā agrāk tusējās/braukāja.
24.01.2025 09:43 |

Reitings 961
Reģ: 03.01.2013
rizha_anna @ 24.01.2025 09:43

Tā varbūt bija tā dejotāja (neatceros vārdu)? Viņas 3jatā ar Laini daudz kur kopā agrāk tusējās/braukāja.

Anastasija
24.01.2025 09:48 |

Reitings 12819
Reģ: 21.09.2023
magdalena333 @ 24.01.2025 09:06
Viņa tiešām nosauc savas sekotājas par debīlām tikai tāpēc, ka izteica savu viedokli? Vispār trūkst vārdu, tad, lai dzēš ārā savu Instagram, ja nespēj uzklausīt citu viedokli vai lasīt komentārus. Redz, influencere grib būt, grib pelnīt no tā, ka debīlās ir viņas sekotājas, bet normāli pakomunicēt ar nevienu nevar. Tad būtu atbildējusi, paldies, ka dalies ar savām domām, bet patreiz es jūtos labi kā tumšmate, varbūt kādu dienu atgriezīšos pie blondā? Tā būtu normāla komunikācija ar cilvēkiem, kas ir Tavā laukā. Neviena viņai nerakstīja, ka Tu izskaties briesmīgi, noplukusi ar tumšajiem matiem, vai kādi citādi rupji, ok tad jā,
bloķē, kaut gan, ja es viņai būtu aizrakstīju šī un viņa pēc tam paustu šādi “savu viedokli”, ka visas ir debīlas, tad viņai pat nevajadzētu mani bloķēt, pati ar sekotu, lai maļās savā sūdu bedrē.
Padzivoja uz kokteiļiem un tagad sagribējās maķīti, un tā tas uz rinķi iet, kaloriju deficīts un pēc tam noraujas uz pilnu programmu pie tam ar riktīgu Junks Food!
Pa dienu jau rija makaronus un maizi, vakarā Maķīti. Īsāk sakot, Marija ar savām izdarībām ir toksiska ne tikai citiem, bet arī pati sev. Esmu droša, ka drīz arî sektas biedriem atvērsies acis. Viņai nav pacietība ilgi tēlot labiņo.
24.01.2025 10:04 |

Reitings 6669
Reģ: 20.09.2022
Tagad visām būs tā aptauja ar izvēlēm starp banānu un to ķīmisko sastāvu? Jau divām redzēju 😂
Vai tagad jauns uzdevums kā iestāstīt, ka kokteiļi ir labi - pērciet tik. 😂
24.01.2025 11:14 |

Reitings 149
Reģ: 06.09.2024
Par tiem komentāriem, ok, nu man tiešām liekas debili, ka cilvēki raksta kaut ko šitām slavenībām vai ko komentē, vienalga vai tas būtu Marijai par matiem, Kambalām par to ka neglīti kāzu tērpi, utt neatkarīgi vai tā ir taisnība vai ne, jo nu wtf, man arī šķiet, ka ja tev neprasa padomu tad nav ko rakstīt, BET, kas gan man šķiet fakts - ja tu esi izvēlējies būt Influenceris un publiska persona, pie tam nevis publiska persona ārsts, bet publiska persona, kas savu slavenumu ceļ uz krievu piramīdas biznesa un drāmām ar 100 dažādiem bērnu tēviem, tad uzaudzēt ādu un kamēr tevi reāli nebulijo ar rupjībām un draudiem par ko vērsties policijā, tikmēr tādus vnk jāignorē, nevis pinkšķi, evvv evvv evvvv man uzrakstīja ka man neglīta matu krāsa, uuiiiii stulbeņi, debileņi. Da bļin viņai ir 15 gadi un pirmo dienu pasaulē ka tikko atklāja ka internets pilns ar heitu? Wtf, tukšpaure, ko tu gaidīji?
24.01.2025 11:16 |

Reitings 728
Reģ: 13.07.2024
Mashka Kakashka @ 24.01.2025 08:09
Marija: Man ir glutēna nepanesamība, man nedrīkst miltus.
Arī Marija: Apēdu makaronus, apēdu maizi un sagribējas McDonalds, tāpēc vakarā vēl apēdu McDonalds ēdienu.
Viss kas jums jāzina par Marijas melošanu.
??????????????

Vai tik neteica, ka arī ar visiem kopā sāks janvāra atslodzes maratonu kārtējo, nu jau 5987x . Kuru ilgāk pa 2-3dienām reti kura džojiste vispār iztur.
24.01.2025 11:17 |

Reitings 400
Reģ: 02.11.2024
KrūzīteDūzīte @ 24.01.2025 01:41

Viņa Bolt ņem. Ar Mustangu ilgi vēl nebrauks. Pieļauju, ka sapūs tajā pagalmā. Nu ja vienīgi kāds to PP izsauks un aizvedīs uz specstāvvieth, kur arī jāmaksā par stāvēšanu. Gatavais cirks ar to Imperatori

Būtu pārdevusi zem tirgus vērtības, nolaidusi vēl zemāk, bet tad vismaz varētu paņemt vietā kādu standarta auto un nauda pāri paliktu varbūt. Vai kādu daļu parādus nomaksātu. Jēga no tā Mustanga, ja ar Boltiem braukā? Tas būtu viens prātīgs solis. Varbūt, ka pat atrastos pircējs, ja cena būs zem tirgus vērtības.
24.01.2025 12:02 |

Reitings 24
Reģ: 22.01.2025
sivenssivenamdraugs @ 24.01.2025 12:02

Būtu pārdevusi zem tirgus vērtības, nolaidusi vēl zemāk, bet tad vismaz varētu paņemt vietā kādu standarta auto un nauda pāri paliktu varbūt. Vai kādu daļu parādus nomaksātu. Jēga no tā Mustanga, ja ar Boltiem braukā? Tas būtu viens prātīgs solis. Varbūt, ka pat atrastos pircējs, ja cena būs zem tirgus vērtības.

Pati viņa nevar pārdot, jo liegums pārrakstīt. Ja kaut kādā jocīgā veidā ZTI piekristu, ka viņa pati pārdod, tad tāpat nopirkt neko nevar, jo tiklīdz ienāks nauda kontā, tā tiks noņemta. Uz rokas saņemt naudu arī nesanāktu, ZTI turēs roku uz pulsa.
Viņai vajadzētu sakontaktēt ar ZTI un lūgt, lai pārdod izsolē un iegūto naudu novirza parāda segšanai.
24.01.2025 12:45 |

Reitings 24
Reģ: 22.01.2025
Sieviete, kurai jātērē apdomīgi katrs eiro, pasūta Gan bei ēdienu nesen, tagad Mcdonalds, dzer Viršu kafijas, brauc ar Bolt drive...
24.01.2025 12:51 |

10 gadi
Reitings 1371
Reģ: 11.04.2010
ashwanagwa @ 24.01.2025 12:51
Sieviete, kurai jātērē apdomīgi katrs eiro, pasūta Gan bei ēdienu nesen, tagad Mcdonalds, dzer Viršu kafijas, brauc ar Bolt drive...

Man liekas, ka šādi cilvēki, kas ir tādos sūdos, to tērēšanu attaisno ar to, ka "vajag kādu prieciņu". Jo reāli ir tik sūdīgi un tāds bezdibenis, ka arī neredzi jēgu krāt centus un mest tos tajā lielajā parāda caurumā... tad jau labāk dabūt īstermiņa prieciņu, lai uzmundrinātu sevi vismaz kkā. Jo draugu un ģimenes nav, tāpēc uzmundrinājumu nevar iegūt nemateriālā veidā. Ar savu īstermina domāšanu jau viņa tik tālu ir nonākusi.
24.01.2025 13:09 |

Reitings 2095
Reģ: 15.09.2023

Gan jau čekus vāc priekš tiesas. Viņa nesen teica, ka pēc 10 dienām tiesa, tas sanāk nākamnedēļ. Savādāk jau nebūs ko uzrādīt, kur tērē Kristapa naudu priekš Neita. Ticu, ka Kristapam izdosies samazināt tos 500 eiro. Viņš ir pārcēlies atpakaļ uz Latviju, diez vai pelna lielu naudu, tiesa jau ņem vērā arī tēva ienākumus.
24.01.2025 13:11 |

Reitings 1354
Reģ: 07.02.2024
Mashka Kakashka @ 24.01.2025 13:11

Gan jau čekus vāc priekš tiesas. Viņa nesen teica, ka pēc 10 dienām tiesa, tas sanāk nākamnedēļ. Savādāk jau nebūs ko uzrādīt, kur tērē Kristapa naudu priekš Neita. Ticu, ka Kristapam izdosies samazināt tos 500 eiro. Viņš ir pārcēlies atpakaļ uz Latviju, diez vai pelna lielu naudu, tiesa jau ņem vērā arī tēva ienākumus.

Es ar domāju tas viss tiesai. Pusdienas pasūta 4 cilvēkiem, bet tiesai teiks, ka Neitam vienam tas viss? Par īres mašīnām noteikti teiks, ka ved Neitu uz skolu un nodarbibām. Bet, ja Kristaps redz viņas instagramu, tad ir pietiekami pierādijumi, ka Neits brauc ar sabiedrisko, skrejriteni vai iet kājām.
Viršu kafiju gan nevares norakstīt.
Finanšu pratība vispār viņai nav. Kā viņ taisās to parādu atmaksāt. Būtu izmantojusi instagramu nevis, lai sekotājus sauktu par debīliem un bloķētu , un ierunātu vairākus storijus par to, bet pelnītu ar to naudu. Būtu normāla, būtu sadarbības un viss notiktu, varētu veidot saturu un arī reklāmas. Tā pati Katrīna, ar visu labo NL algu, reklamē visu, ko piedāvā, pelna naudu cik var. Ja NL burbulis plīsīs, vismaz nepaliks pilnīgi bez nekā.
24.01.2025 13:21 |

10 gadi
Reitings 232
Reģ: 20.10.2009

Man vairāk neiet kopā, ka ar šādu finansiālu pakaļu viņa vēl taisās lidot uz Angliju. Labi, tur daļa būs nokoverota, bet lidmašīnas biļetes tak netiks uzsauktas.
24.01.2025 13:37 |

Reitings 6669
viktorijar @ 24.01.2025 13:37

Man vairāk neiet kopā, ka ar šādu finansiālu pakaļu viņa vēl taisās lidot uz Angliju. Labi, tur daļa būs nokoverota, bet lidmašīnas biļetes tak netiks uzsauktas.

Viņa arī taisījās dzimšanas dienu svinēt ārpus LV, bet pirms tam ar savu "izcilo" padomdevēju satikās Parīzē. Domāju, ka tur arī kādu daļu sava budžeta atstāja, ja reiz latviešu draudzenes palika ar biļetēm kabatā, jo jubilāre atcēla pasākumu.. un tad jau bija naudas problēmas, kuras slēpa aiz dažādiem aizbildinājumiem.
24.01.2025 14:36 |

Reitings 6669
Mashka Kakashka @ 24.01.2025 13:11

Ko tur daudz savāks.. Pēdējo dienu izmisušie lēmumi, lai tikai nesamazina summu, diezin vai tik ļoti ņems vērā. Kur tad paliek viss iepriekšējais laika periods? Gudra mamma, kurai bērna labklājība būtu svarīga, regulāri vāktu čekus nevis tikai pirms tiesas kaut ko steigā mēģinātu sagrābstīt. Tie siltie graudi parādījās tikai uz pāris nodarbībām pēc problēmsituācijas skolā. Cerams, ka tā privātskolotāja nav tikai pāris reizēm, lai būtu ko tiesā uzrādīt, bet uz ilgstošu laika periodu - maija beigām. Tam bērnam ir nepieciešams atbalsts mācībās, kurš neatrāda IG storijos bērna asaras un to, cik ļoti viņam kaut kas grūti padodas.
24.01.2025 14:44 |

Reitings 149
Reģ: 06.09.2024
Te jau zemāk minēja par to ka cilvēks ar 35k parādu tik šiki dzīvo kā pērk boltus un ganbejus, ok, tur vēl toc var bērniem to visu pierakstīt, bet tas ka viņa pērk simflov, un zupu vāra no 50 eur vērtas bundžas nevis lidlā pirktiem dārzeņiem pa 5eur, vot tas ir super gudri. Un vēl rāda to ikdienā. 😅 loool.
24.01.2025 15:16 |

Reitings 657
Reģ: 02.03.2022
Ou, Maška ir ņēmusi vērā dieviešu komentāru par zilam vīna lūpām, tagad pohu video tās apkrāso, uz skolu un dārziņu, protams, neviens nav devies, jo nu tač apslimuši.
24.01.2025 15:17 |

Reitings 954
Reģ: 07.02.2023
viktorijar teksts @ 24.01.2025 13:37[/quotepaj lai vai kāda , bet alga uz citu kontu nav atcelta , NL tāpat skaita .
24.01.2025 15:20 |

Reitings 2095
Reģ: 15.09.2023
Klaviere @ 24.01.2025 15:17
Ou, Maška ir ņēmusi vērā dieviešu komentāru par zilam vīna lūpām, tagad pohu video tās apkrāso, uz skolu un dārziņu, protams, neviens nav devies, jo nu tač apslimuši.

Marijai normāls pohu ģīmis, aizpampusi, uzblīdusi. 😁 Protams, ka atkal visi bēbīši viņai slimi. No rīta gan jau nebija spējīga aizvest, tāpēc palika mājās. 😁 Jūriņa, kino. Bļeģ, Marija, darbu meklē! Tavi parādi aug ar vien lielāki ar katru minūti, soda naudas tiktaktiktaktiktak.. skaitās un skaitās..
24.01.2025 15:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits