BURUNDUKS iignais @ 23.01.2025 16:47Maška teica, ka vakardien tikās ar meiteni ar kuru bija izveidojusies konflikta situācija/pārpratums. Kā jūs domājiet, kas tā bija? No NL vai kāds cits?
rizha_anna @ 24.01.2025 09:43
Tā varbūt bija tā dejotāja (neatceros vārdu)? Viņas 3jatā ar Laini daudz kur kopā agrāk tusējās/braukāja.
Pa dienu jau rija makaronus un maizi, vakarā Maķīti. Īsāk sakot, Marija ar savām izdarībām ir toksiska ne tikai citiem, bet arī pati sev. Esmu droša, ka drīz arî sektas biedriem atvērsies acis. Viņai nav pacietība ilgi tēlot labiņo.magdalena333 @ 24.01.2025 09:06Viņa tiešām nosauc savas sekotājas par debīlām tikai tāpēc, ka izteica savu viedokli? Vispār trūkst vārdu, tad, lai dzēš ārā savu Instagram, ja nespēj uzklausīt citu viedokli vai lasīt komentārus. Redz, influencere grib būt, grib pelnīt no tā, ka debīlās ir viņas sekotājas, bet normāli pakomunicēt ar nevienu nevar. Tad būtu atbildējusi, paldies, ka dalies ar savām domām, bet patreiz es jūtos labi kā tumšmate, varbūt kādu dienu atgriezīšos pie blondā? Tā būtu normāla komunikācija ar cilvēkiem, kas ir Tavā laukā. Neviena viņai nerakstīja, ka Tu izskaties briesmīgi, noplukusi ar tumšajiem matiem, vai kādi citādi rupji, ok tad jā,
bloķē, kaut gan, ja es viņai būtu aizrakstīju šī un viņa pēc tam paustu šādi “savu viedokli”, ka visas ir debīlas, tad viņai pat nevajadzētu mani bloķēt, pati ar sekotu, lai maļās savā sūdu bedrē.
Padzivoja uz kokteiļiem un tagad sagribējās maķīti, un tā tas uz rinķi iet, kaloriju deficīts un pēc tam noraujas uz pilnu programmu pie tam ar riktīgu Junks Food!
Mashka Kakashka @ 24.01.2025 08:09Marija: Man ir glutēna nepanesamība, man nedrīkst miltus.
Arī Marija: Apēdu makaronus, apēdu maizi un sagribējas McDonalds, tāpēc vakarā vēl apēdu McDonalds ēdienu.
Viss kas jums jāzina par Marijas melošanu.
??????????????
KrūzīteDūzīte @ 24.01.2025 01:41
Viņa Bolt ņem. Ar Mustangu ilgi vēl nebrauks. Pieļauju, ka sapūs tajā pagalmā. Nu ja vienīgi kāds to PP izsauks un aizvedīs uz specstāvvieth, kur arī jāmaksā par stāvēšanu. Gatavais cirks ar to Imperatori
sivenssivenamdraugs @ 24.01.2025 12:02
Būtu pārdevusi zem tirgus vērtības, nolaidusi vēl zemāk, bet tad vismaz varētu paņemt vietā kādu standarta auto un nauda pāri paliktu varbūt. Vai kādu daļu parādus nomaksātu. Jēga no tā Mustanga, ja ar Boltiem braukā? Tas būtu viens prātīgs solis. Varbūt, ka pat atrastos pircējs, ja cena būs zem tirgus vērtības.
ashwanagwa @ 24.01.2025 12:51Sieviete, kurai jātērē apdomīgi katrs eiro, pasūta Gan bei ēdienu nesen, tagad Mcdonalds, dzer Viršu kafijas, brauc ar Bolt drive...
ashwanagwa @ 24.01.2025 12:51Sieviete, kurai jātērē apdomīgi katrs eiro, pasūta Gan bei ēdienu nesen, tagad Mcdonalds, dzer Viršu kafijas, brauc ar Bolt drive...
Mashka Kakashka @ 24.01.2025 13:11
Gan jau čekus vāc priekš tiesas. Viņa nesen teica, ka pēc 10 dienām tiesa, tas sanāk nākamnedēļ. Savādāk jau nebūs ko uzrādīt, kur tērē Kristapa naudu priekš Neita. Ticu, ka Kristapam izdosies samazināt tos 500 eiro. Viņš ir pārcēlies atpakaļ uz Latviju, diez vai pelna lielu naudu, tiesa jau ņem vērā arī tēva ienākumus.
viktorijar @ 24.01.2025 13:37
Man vairāk neiet kopā, ka ar šādu finansiālu pakaļu viņa vēl taisās lidot uz Angliju. Labi, tur daļa būs nokoverota, bet lidmašīnas biļetes tak netiks uzsauktas.
Mashka Kakashka @ 24.01.2025 13:11
Gan jau čekus vāc priekš tiesas. Viņa nesen teica, ka pēc 10 dienām tiesa, tas sanāk nākamnedēļ. Savādāk jau nebūs ko uzrādīt, kur tērē Kristapa naudu priekš Neita. Ticu, ka Kristapam izdosies samazināt tos 500 eiro. Viņš ir pārcēlies atpakaļ uz Latviju, diez vai pelna lielu naudu, tiesa jau ņem vērā arī tēva ienākumus.
Klaviere @ 24.01.2025 15:17Ou, Maška ir ņēmusi vērā dieviešu komentāru par zilam vīna lūpām, tagad pohu video tās apkrāso, uz skolu un dārziņu, protams, neviens nav devies, jo nu tač apslimuši.