Sanita123 @ 23.01.2025 21:30Tak viņa tik haipo, lai statistiku paceltu, jo visi tagad skatās..... 100% ienāca palasija, saprata, ka visi visu zin, tad izdomāja raudošo plānu, kā atklāt visu un pie reizes paceltu statistiku....Viņa nemainīsies nekad....
Roberts bija vainīgs,ka ar Mariju vispār komunicēja,jo viņam blakus i viņai ir neparvarama vēlme daudz vairāk dzert.Tas nekas ,ka Roberts ir aizrādījis,ka pa daudz žvunkā iekšā.Bet viņš ir vainīgs😁krmmm @ 23.01.2025 23:11Nu pareizi, Roberts alkoholu lēja mutē, un vispār visu slikto tie citi izdarīja, viņai pašai nav nekādas atbildības ne par ko. Visi raganas un resni plikpauri, visi vainīgi. Vnk degoša miskaste. Pat tagad viņa neko nav sapratusi
Vārdotāja @ 23.01.2025 23:16Klau, Kača ir kādreiz atzinusi, ka botox špricē??
Tuvplāniņā, ka parādīja, ir gan pierei, acīm….
Tie vaigi jau nošļūk un tur ar botox neko nevar izdarīt, ja vien kāda neprofesionāle viņai tur kko nav ielaidusi, ka svars uz leju iet.
Redwine @ 23.01.2025 19:12Maškas konservu kārba stāv pie mājas , kur vispār bez TA ilgstoši nevar stāvēt . Jāstāv ir privātā teritorijā , ka nav TA. Kāds droši var izsaukt PP , lai aizvāc prom un lieki vietu neaizņem . Esmu pie savas mājas tā darījusi .
sauliiite.paula @ 23.01.2025 23:52
Nē, nekad nav atzinusi. Tikai par lūpām ir teikusi.
krmmm @ 23.01.2025 23:11Nu pareizi, Roberts alkoholu lēja mutē, un vispār visu slikto tie citi izdarīja, viņai pašai nav nekādas atbildības ne par ko. Visi raganas un resni plikpauri, visi vainīgi. Vnk degoša miskaste. Pat tagad viņa neko nav sapratusi
Tastastas @ 23.01.2025 20:34Tāda ietekmele - atvērusi savu profilu, rāda pasaulei visu savu dzīvi, pat mēdza pusplika izrādīties, bet redz', kā, Jūs, stulbie sekotāji, atļaujaties izteikt komentārus un viedokli. Neviens viņai to spalvaino kamzoli un visu citu, kas viņai mugurā no Beas, nedotu, ja nebūtu stulbo sekotāju.
Goda vārds, ja negribi, ka cilvēki par tevi izsakās, aizver profilu, dzīvo klusu dzīvi un netēlo no sevis baigo influenceri. Bet gribās visu - bezmaksas lietas, bet arī, lai neviens par viņu neizsakās.
BURUNDUKS iignais @ 24.01.2025 00:45Maška sēžot savā ziepīša dzīvokļa viesistabā/guļamistabā/virtuvē lepni paziņo, ka bloķē visus, kuri iesaka viņai gaišus matus... Šeit var uzskatāmi redzēt pie kā noved ilgstoša NL mēslu lietošana.
Viņai tak pat sekotāji nesaziedos, jo viņa būs nobloķējusi pusi.
amnēzija @ 24.01.2025 00:57
Lai tik bloķē. Ļoti var just, ka cilvēkam ir sakāpis galvā un viņa var atļauties visiem teikt ko domā, bet citi viņai nē. Cita uzrakstītu - "Paldies par viedokli" un aizmirstu, bet te vajag vairākus storijus apspriest šo publiski. "Ak, vai, kā man atļāvās uzrakstīt, ka man labāk izskatās blondie mati".. ?
amnēzija @ 24.01.2025 00:57
Lai tik bloķē. Ļoti var just, ka cilvēkam ir sakāpis galvā un viņa var atļauties visiem teikt ko domā, bet citi viņai nē. Cita uzrakstītu - "Paldies par viedokli" un aizmirstu, bet te vajag vairākus storijus apspriest šo publiski. "Ak, vai, kā man atļāvās uzrakstīt, ka man labāk izskatās blondie mati".. ?
amnēzija @ 24.01.2025 00:49
Kad viņa atļaujas citiem izteikt savu viedokli, par izskatu tad viss ok. Ir izteikusi piezīmes meitenēm par izskatu. To varēja nojaust pēc komentāriem no kādas komandas meitenes, kad šī bija aizgājusi pie frizieres, lai nomainītu matu griezumu. Un tad pēc neilga laika arī sekoja konsultācija pie stilista un jaunas garderobes iegāde. Taņai kā dzīvot mācīja un izteica piezīmes par viņas degunu. Tagad pavisam nesen bija storijā aprakstīts kāds vīrietis, kurš esot bijis resns un plikpauris, kurš atļāvies Marijai pateikt, ka viņa neprot ar finansēm rīkoties.. šis un viss cits ir ok.. BET "Imperatorei" gan neko nedrīkst teikt.. uzreiz - debīli cilvēki..
MinkaMurrrrr @ 24.01.2025 00:30
Viņa beigās nebrauca ar to masinu ? ?
Teica ies vākt soļus, a beigās mašīnai pie stūres