DĪRĀTAIS PŪDELIS, ŅIRDZU 🤠🤣Tutuvojies @ 23.01.2025 16:59Visvairāk besī tā muldēšana. Kad jājož bildēties bodijos, jātīstās ap Robčiku, jāpiedalās tv šovos, jāskrien mati taisīt vai uz kino utml , tad nekas nekaiš. A te saka, ka mēnešiem nekur neiet. Jā, noteikti salīdzinoši ar agrāko, kad tikās ar nl, regulāri gāja ārā utml, tagad ir vairàk mājās. Bet ne jau depresijas dēļ, bet tādēļ, ka nav naudas, nav draudzeņu, nav jobera, un ir tikai tas dīrātais pūdelis palicis no greznās dzīves.
lottinja @ 23.01.2025 18:54Man patīk, pie dzeršanas Maškai Roberts vainīgs ???
Japānas princese @ 23.01.2025 19:32
Jā, cik viegli tā dzīvot, visi vainīgi, tikai ne viņi. Es to komentāru uztvēru vairāk kā uzbraucienu Marijai, ne ieteikumu. Jo tā arī bija, visas depresijas un bēdiņas pazuda kā vīrietis blakus, acis spīd. Un problēma viņai jāmeklē sevī, kapēc tikai ar aliholu viņu jūtas happy un laimīga. Kā ir ikdiena, bērni, tā ir depresija un vanniņa
Vakar arī[, divas tikšanás tas esot bijis par daudz, tāpēc šodien neko nevar, jāraud. Lielākā daļa iet 5 dienas nedēļā uz darbu. Katru dienu.
Par tiem matiem, Marijai nav vienkārši naudas blondam tonim, tumši ir ērtāk un lētāk. Nevis es nejūtu blondus sev tagad.
Klaviere @ 23.01.2025 19:44Es maškas vietā toč laikam uztaisītu naudas vākšanu kaut kāda platformā, kā Gobzems vāc,ar mērķi nevis lai samet nabaga vientuļai māmiņai, bet lai šova turpinās, pretējā gadījumā solit pamest IG uz visiem laikiem ?
lottinja @ 23.01.2025 18:54Man patīk, pie dzeršanas Maškai Roberts vainīgs ???
Tutuvojies @ 23.01.2025 16:59Visvairāk besī tā muldēšana. Kad jājož bildēties bodijos, jātīstās ap Robčiku, jāpiedalās tv šovos, jāskrien mati taisīt vai uz kino utml , tad nekas nekaiš. A te saka, ka mēnešiem nekur neiet. Jā, noteikti salīdzinoši ar agrāko, kad tikās ar nl, regulāri gāja ārā utml, tagad ir vairàk mājās. Bet ne jau depresijas dēļ, bet tādēļ, ka nav naudas, nav draudzeņu, nav jobera, un ir tikai tas dīrātais pūdelis palicis no greznās dzīves.
Redwine @ 23.01.2025 19:12Maškas konservu kārba stāv pie mājas , kur vispār bez TA ilgstoši nevar stāvēt . Jāstāv ir privātā teritorijā , ka nav TA. Kāds droši var izsaukt PP , lai aizvāc prom un lieki vietu neaizņem . Esmu pie savas mājas tā darījusi .
Redwine @ 23.01.2025 17:23
Liekas ka Rafam sava dzīve nav? Gaida tik Mašku , kad šī brauks pie viņa un uz ceļiem kritīs nolūgties? Cik gadi pagājuši jau !? Labākajā gadījumā kādu kapeiku bērniem atmest un tas arī viss . Ko var ņemties ar to Rafu
Es arī ŠAJĀ BRĪDĪ sapratu, ka nemainīsies. BET ja viņa tiešām visu pareizi darītu, atzītu kļūdas, tak nesanāktu haips, visiem paliktu garlaicīgi. A šādi var izaicināt publiku!Mashka Kakashka @ 23.01.2025 20:28Es tak saku, ka Marija NEKAD nemainīsies! Lai vai kas notiktu viņas dzīvē, kā bija sučka, tā paliks, viņas urlas gēni lien ārā pa visām vīlēm. Viņa, redz, var komentēt visus citus un saukāt par resniem plikpauriem, bet viņai, redz, nevar uzrakstīt, ka viņai blondi mati izskatījās labāk. ???? Tajos storijos, kur viņa stāsta par to, ka Roberts vainīgs pie viņas dzeršanas, ir vecā labā Marija - sučka no papēžiem līdz matu galiem. Vai tik tiešām Robertam nebūs dāma pie sāniem un Marija nevar pārdzīvot, ka Robertam viņa beidzot vairs nav vajadzīga. Sekojot visus šos gadus Marijai, es secinu vienu, jebkurš, kurš nepiekrīt Marijas viedoklim un nav ar viņu, atstumj viņu vai dzīvo savu dzīvi laimīgi bez viņas, uzreiz ir kretīns, pidars un mēsla gabals. Šis noteikti vēl nav "labākais" ko mēs dzirdēsim par Robertu, gan jau viņš būs pie vēl kaut kā vainīgs, ne tikai pie dzeršanas. ? Tāda ir Marijas daba, nodirst visus.