Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 2037
Reģ: 15.09.2023
Liizha1 @ 23.01.2025 14:25
Es te tikko tikai pieslēdzos Mašas epopejai - bet nu godīgi sakot, tas ir reāls pisģets.
Manā galvā vispār neliekas kopā izeja no visas šitās bedres, kur viņa ir. Tur pat atrodot darbu, nu kaut vai štuka uz rokas + alimenti + bērnu nauda + ok, kreisā nauda no NL, viņa vispār spēj pavilkt to parāda nomaksu?
Tam Egitas 5tk parādam kā auga %, tad kas notiek ar šādas milzīgas summas %?
Un nav taču iespējams vienoties ar VID, ka maksās summu un, lai neuzrēķina procentus?

Viņa ir nokavējusi ar VID. Tur vairs neko nevar sarunāt. Ja VID izveidojies parāds un cilvēks to ignorē, nemaksā, nevienojas ar VID par parāda atmaksu un nesastāda grafiku, tad VID nodod šo lietu parādu piedziņai, t.i., ZTI. VID vairs nevar šo procesu apturēt, Marijai visas vienošanās tagad ir jāslēdz ar ZTI. Viņa pagājušogad brauca uz VID, iznāca ārā un nozākāja darbinieci, kuce, utt., nu kā jau Marijas stilā.
23.01.2025 15:12 |

Reitings 724
Reģ: 13.07.2024
Hermiine89 @ 23.01.2025 14:56
Tieši šo pašu nodomāju. Tagad nabadzīte sēž mājās, skatās pa logu un raud. Tāds tautas teātris! Kad vajadzēja blatot un lielīties, kā prot pelnīt, tad pirksti bija gaisā. Mums tāda kruta kompānija, atbalsta savējos, neatstāj nelaimē- to viņa sludināja par NL. Nu tad lai Hohlovs šo ručī ārā tagad nodokļu nemaksātāju.

Par nl krutajiem juristiem arī kko kladzināja , kas palīdzot
23.01.2025 15:14 |

Reitings 2037
Hermiine89 @ 23.01.2025 14:56
Tieši šo pašu nodomāju. Tagad nabadzīte sēž mājās, skatās pa logu un raud. Tāds tautas teātris! Kad vajadzēja blatot un lielīties, kā prot pelnīt, tad pirksti bija gaisā. Mums tāda kruta kompānija, atbalsta savējos, neatstāj nelaimē- to viņa sludināja par NL. Nu tad lai Hohlovs šo ručī ārā tagad nodokļu nemaksātāju.

Es vispār neticu Marijas stāstam par antidepresantiem. Viņa visu laiku lieto alkoholu, VISU laiku. Antidepreantus nedrīkst jaukt ar alkoholu, to nu visi zina un Marija nav tik stulba. Manuprāt, viņa izdomāja stāstu par antidepreantiem. Viņa tagad sēž un raud, saka, ka mēnešiem nav gājusi ārā no mājas. Halllo, Marija, nemelo. Visu vasaru joberējās pa ballītēm, pisās ar savu armijnieku, viss bija šokolādē, vizinājās Mustangā, armijnieka klātbūtnē stāstīja cik zajebis Joyou produkti, utt. Rudenī joberējās ar Bondarčuku pa Franciju. Tad arī viss bija zajebis. Kā Marijai ir alkohols un pipele kājstarpē, tā dzīve izdevusies dzīve, viņa karieliene, viņa sučka. Tagad kāds laikam devis padomu publiski paraudāt, varbūt cer, ka kāds apmaksās viņas parādus. Ticiet man, ja Marijai izdotos brīnumainā kārtā apmaksāt parādus, viņa turpinātu būt tāda pat sučka kā bija.
23.01.2025 15:17 |

Reitings 2037
Redwine @ 23.01.2025 15:14

Par nl krutajiem juristiem arī kko kladzināja , kas palīdzot

Kad viņai uzlika PTAC sodu, tad mētāja kruto un teica, ka NL juristi palīdzēs un sodu anulēs. Nekas netika izdarīts un varu derēt, ka tādiem NL juristiem ir nospļauties par tādu Mariju. NL juristu darbs ir aizsargāt Hohlovu no tādām Marijām, lai viņas nebojātu Hohlova reputāciju.
23.01.2025 15:29 |

Reitings 653
Reģ: 02.03.2022
Da nelietoja viņa nekādus antidepresantus, viņa tak dropē non-stop un viņā parādās tās kustības grimases, mīmikas izteiksmes, kas ir alkoholiķiem, tā it kā nekas kliedzošs, bet to var redzēt, īpaši, ja šo seriālu skatās vairākus gadus un atcerās, kāda viņa ir bijusi vien pirms pāris gadiem, tad jau arī dropēja, bet tagad alkohola klātbūtni vairs nevar aiz jaunības un laba metabolisma noslēpt, parādās jau citas izmaiņas.
23.01.2025 15:36 |

Reitings 956
Reģ: 03.01.2013
Mashas pašas izvēles un attieksme ir novedušas viņu tur, kur viņa ir tagad. Skumji, protams, bet tajā pašā laikā viss nāk atpakaļ. Visas attiecības ar draudzenēm ir sabojājusi. Tāpat arī ar vīriešiem..
Atceros, kā stāstīja par Neita apģērbu - "es tak neiešu pirkt prostus zābakus, tikai Timberland (!!!)". Naudu svieda pa labi un pa kreisi. Kādu visi lohi un heiteri un cik viņa ir kruta. Tak nelec augstāk par savu *irsu!!
Turklāt viņa nav viena, bet ir vēl 3 bērni, par kuriem jārūpējas. Un tagad krokodila asaras lej. Nevajadzēja nolaisties līdz "ručkai"...
23.01.2025 15:37 |

Reitings 6655
Reģ: 20.09.2022
Sinilga @ 23.01.2025 14:47
Kaut kā sajūta, ka vakar bijusi runāt ar mācītāju par naudas aizdošanu vai palīdzību. Kaut ko jau dara, lai izķepurotos. Pārdotu auto, parāds tiešām vairs nebūtu tik iespaidīgs. Un galvenais mēģināt laipni Un saprotoši slēgt grafiku. Tad salikt sev visus parādus tabulā, kas, kad jāmaksā un rīkoties pēc plāna.
Iespējams, mācītājs atteica palīdzību vai apdomāsies, tāpēc šodien tāda depresiva un saprot, ka nu gan viss.

Nu, reāli, kāds mācītājam sakars ar viņas parādiem.. un kāda viņa parādu atdevēja.. Pirmajā mājā cik ilgi netika nomaksāti parādi, ka pat nonāca līdz tam, ka mašīnu aizdzina, jo citādāk no viņas naudu nevarēja sagaidīt.
Muļķis būs tas, kurš apņemsies nomaksāt vai aizdot. To naudu gaidīs gadiem. Tur nav cita risinājuma kā vien pašai iet papildus darbu meklēt, lai spētu kaut lēnākā tempā, bet kaut ko nomaksāt. Tikai ar JOYOU "ienākumiem" tur nekā nebūs.
Kā jau es te vienreiz minēju, viņai labs variants bija tajā pašā JOYOU iekārtoties par noliktavas pārzini, tur bija alga pāri 1000€. Tikai kā JOYOU menedžere, nu nav viņai ne tās spēcīgās komandas, ne tūkstošiem pasūtījumu, lai spētu nopelnīt tik, lai spētu kaut ko nomaksāt. Divi ienākuma avoti būtu vismaz kaut kāds atspēriena punkts.
23.01.2025 15:54 |

Patīk
Reitings 48596
Reģ: 12.10.2022
amoreamore @ 23.01.2025 01:27
Es nekad nedomāju, ka es šo teikšu, bet man reāli sāk palikt cilvēciski žēl Marijas. Jā, lielākoties viņa uzvedās kā mēsls, bet tas kādos sūdos viņa ir tagad un AR BĒRNIEM, tas ir cilvēciski skumji.
Ceru, ka viņai sanāks izķepuroties un bērniem dzīve kļūs labāka.
Kāds žēlot. Vēl tikko nicinoši apsmēja plikpauraino vīrieti par to, kā viņš viņai esot pateicis, ka viņa nemākot rīkoties ar finansēm. :D
Un tad vēl tas, kā Maša vienmēr uzsver par to, ka viņai ir draugi un īstie cilvēki apkārt, bet redz, ka šodien viena pati raud un nav neviena, kam pastāstīt savu sāpi. Kāpēc tā ir? Jo pati ir briesmīgs cilvēks. Varētu žēlot par to, ja viņa būtu labs cilvēks, bet viņa vēl joprojām ir neiecietīga pret apkārtējiem, visi vainīgi, izņemot pati, un vēl iedomīga un dzīvo savā delulu pasaulē. Un raud par to, kāpēc nav neviena, kam izstāstīt bēdas. Kur tad paliek viņas draugi un magic 30? Dzīve taču mainījās pēc 30. :D
23.01.2025 15:59 |

Reitings 6655
CallMeAnnika @ 23.01.2025 15:59
Kāds žēlot. Vēl tikko nicinoši apsmēja plikpauraino vīrieti par to, kā viņš viņai esot pateicis, ka viņa nemākot rīkoties ar finansēm. :D
Un tad vēl tas, kā Maša vienmēr uzsver par to, ka viņai ir draugi un īstie cilvēki apkārt, bet redz, ka šodien viena pati raud un nav neviena, kam pastāstīt savu sāpi. Kāpēc tā ir? Jo pati ir briesmīgs cilvēks. Varētu žēlot par to, ja viņa būtu labs cilvēks, bet viņa vēl joprojām ir neiecietīga pret apkārtējiem, visi vainīgi, izņemot pati, un vēl iedomīga un dzīvo savā delulu pasaulē. Un raud par to, kāpēc nav neviena, kam izstāstīt bēdas. Kur tad paliek viņas draugi un magic 30? Dzīve taču mainījās pēc 30. :D

Viņai esot kam pastāstīt, tikai, nez kāpēc nestāsta, bet IG asaras birdina.
23.01.2025 16:01 |

Reitings 4171
Reģ: 08.09.2015
Tas, ka viņa ir bezizejā tas ir skaidrs un viņai pašai tas ir skaidrs, bet mainīties viņa vienkārši nespēj!
Man arī izskatās, ka viņa tagad ir pagriezusi stūri citā virzienā, iespējams, ka cer uz tautas iežēlināšanu, jo kā jau mēs šeit runājam, viņai tiešām nav īsti izejas no šīs situācijas līdz ar to jāķeras pie jebkura salmiņa. Iespējams arī, ka cer uz draudzes palīdzību, tāpēc tik ļoti raujas uz turieni, vienalga vai pati slima vai bērni, bet ir tur katru nedēļu un reklamē. Tagad jau ir populāri prasīt ziedojumus, tā jau mēneša beigās lūdz, lai taisa pasūtījumus, nebrīnīšos, ja drīzumā lūgs vienkārši tautas palīdzību segt parādus.
23.01.2025 16:01 |

Reitings 2037
NL/Joyou tak ir kā viena liela ģimene, kur visi viens otram palīdz. Lai pārējās sametas Marijas parādiem. 😁 Pēc tam Marija varēs atkal būt krutā, varēs apsmiet plikpaurainos un resnos, māmiņas no Ziepniekkalna mazbudžetu dzīvokļiem un cilvēkus, kuri brauc sabiedriskajā transportā. 😁
23.01.2025 16:07 |

Reitings 3029
Reģ: 10.04.2022
Mašai kakaškai manikīrs nav pat nedēļu un rādītājpirkstam jau grauž nost gēlu..😀 kāda jēga tad vispār likt, ja aiz stresa grauž tos nagus
23.01.2025 16:14 |

10 gadi
Reitings 1360
Reģ: 11.04.2010
Es gan nebrīnos, ka prasa draudzes palīdzību. Nav noslēpums, ka visas šīs sektas un draudzes stutē savus biedrus. Kaut vai tā pati Prieka vēsts ar didriem un entajiem influenceriem ir labs piemērs. Labi dzīvo, nav skaidrs no kā, bet stutē cits cita biznesus un šeptes un kko muhļī. Tāds kā paplašināts savējo loks.
Un jā, parastos darbus viņa noteikti neizskata kā variantu, jo tas nozīmētu, ka viņai 20 gadus būtu jāstrādā parasts darbs un jāatmaksā parāds ik mēnesi, un tā ir vnk parasta dzīve bez cerībām uz jebkādu lux. Jo visa nauda aizies parādā. To viņa nespēj pieņemt, tāpēc joprojām meklē brīnumainus apkārtceļus un būvē gaisa pilis par utopisku gada termiņu problēmu atrisināšanai.
23.01.2025 16:16 |

Reitings 953
Reģ: 07.02.2023
amnēzija @ 23.01.2025 00:00

Marijai vienmēr visi citi ir bijuši vainīgi. Sekojot līdzi viņas darbībām, rodas iespaids, ka noteikumi uz viņu neattiecas. #sadarbība/#reklāma nav ielikusi, vainīgs tas, kurš noziņo, ka viņa to nav izdarījusi.
Un par to NL runājot. Kaut kur jau tā NL iekšējā virtuve tomēr ir pie vainas. Viņām no austrumu gala tika borēts, ka ir jārāda sava skaistā dzīve, pirkumi, ceļojumi, restorāni. Bija jāparāda tas, ka esot NL var pelnīt un atļauties iegādāties visu ko grib un piepildīt savas vēlmes, un sapņus.
tieši tā!!! NL IR TIEŠa ietekme : bez plastikas , lipo, un luxury stila neviens negribēs nākt komandā-Tāpēc čeks jātērē nost ! nevis jāiegulda citā biznesà .kādai paveicās , ka to visu var apmaksāt arī vīrs … Marijai laikam cilvēka dizaina “draudzene” sastāstīja ( kad bija nauda) ka tā sasniegs vēl lielākas virsotnes ja būs autentiska… . 39k cipars ir tāds , ka es laikam pārvāktos uz citu valsti …a
23.01.2025 16:22 |

Reitings 953
Reģ: 07.02.2023
začeits @ 23.01.2025 10:24
Vislabākais padomdevējs hohla, kas draudzīgi attur no AD, varētu "intīmi atvērtās" draudzības vārdā pieslēgties šai mazajai problēmai un nosegt šo parādiņu, pārdodot savu jahtu vai kādu citu nieciņu :D
iesakot un palīdzot slēpt ,Ka viña ir vispār NL un skaitīt čeku uz citu personu 😉
23.01.2025 16:24 |

Reitings 1770
Reģ: 25.01.2023
Elife @ 23.01.2025 10:20

Nu summa samazinātos gan, bet parāds jau tāpat paliktu liels. Bet jā, es arī nospļautos par mustangu. Drīzāk , lai tirgo nost ko konserfu bundžu, iemaksā to naudu, mēģina sarunāt tālāk maksāšanas grafiku paŗējai summai.
Tas mustangs ir jāuztur,stāvot pagalmā viņš pārvērtīsies par sarusējušu bundzu.Paprasot ZTI noņemt atzīmi uz skates laiku,viņa izietu skati.Bet lai uzturētu viņu ir vajadzīga nauda,kura nav viņai un nebūs tuvākajā laikā.Jo skaidrs,ka to gadu neko nav darījusi,lai sakārtotu vismaz maksājumu grafikus.Tie nav 5 000,ne pat 10 000😒
23.01.2025 16:34 |

Reitings 943
Reģ: 29.05.2023
Es šokā, man it nemaz nav žēl, jo viņa kā cilvēks ir pretīgs un neļaujiet sevi iežēlināt. Tak pirms pāris dienām meitenei vēl uzbrauca, ka viņas IG neizskatās, ka viņa kko pelnītu, kad atteica pulvergalvai.
23.01.2025 16:34 |

10 gadi
Reitings 2099
Reģ: 31.01.2012
krmmm @ 23.01.2025 16:16
Es gan nebrīnos, ka prasa draudzes palīdzību. Nav noslēpums, ka visas šīs sektas un draudzes stutē savus biedrus. Kaut vai tā pati Prieka vēsts ar didriem un entajiem influenceriem ir labs piemērs. Labi dzīvo, nav skaidrs no kā, bet stutē cits cita biznesus un šeptes un kko muhļī. Tāds kā paplašināts savējo loks.
Un jā, parastos darbus viņa noteikti neizskata kā variantu, jo tas nozīmētu, ka viņai 20 gadus būtu jāstrādā parasts darbs un jāatmaksā parāds ik mēnesi, un tā ir vnk parasta dzīve bez cerībām uz jebkādu lux. Jo visa nauda aizies parādā. To viņa nespēj pieņemt, tāpēc joprojām meklē brīnumainus apkārtceļus un būvē gaisa pilis par utopisku gada termiņu problēmu atrisināšanai.

Ja viņa turpina saņemt kaut kādus ienākumus no NL + bērnu naudas un papildus sāk strādāt oficiālu darbu, kur nopelna kaut vai 1000 eur, kas visi aizietu parāda apmaksai, vēl izsolē nopārdod mustangu, tad 5 gadu laikā pie kaut kāda normāla stāvokļa var nokļūt. Es, protams, nezinu, kā tie procenti augs un cik ir kopējā parāda summa, bet, nu, matemātiski tie būtu 60k + nauda par mustangu. Online kazino teorētiski labs variants un algu normālu var sakasīt, bet tur maiņas tādas (+ darbs brīvdienās un svētku dienās), ka nekādā veidā nevarēs savienot ar bērniem.
23.01.2025 16:41 |

Reitings 6655
magdalena333 @ 23.01.2025 16:01
Tas, ka viņa ir bezizejā tas ir skaidrs un viņai pašai tas ir skaidrs, bet mainīties viņa vienkārši nespēj!
Man arī izskatās, ka viņa tagad ir pagriezusi stūri citā virzienā, iespējams, ka cer uz tautas iežēlināšanu, jo kā jau mēs šeit runājam, viņai tiešām nav īsti izejas no šīs situācijas līdz ar to jāķeras pie jebkura salmiņa. Iespējams arī, ka cer uz draudzes palīdzību, tāpēc tik ļoti raujas uz turieni, vienalga vai pati slima vai bērni, bet ir tur katru nedēļu un reklamē. Tagad jau ir populāri prasīt ziedojumus, tā jau mēneša beigās lūdz, lai taisa pasūtījumus, nebrīnīšos, ja drīzumā lūgs vienkārši tautas palīdzību segt parādus.

Nu, tā būtu bezkaunības paraugstunda, ja tas tā notiktu. Neviens cits nav atbildīgs par viņas parādiem. Es saprotu, ziedot slimam bērnam vai kādam, kurš nonācis neapsakužamā situācijā. Marijas situācija ir smaga, jā, bet šis ir viņas pašas bezatbildības dēļ. Neuzskatu, ka viņa ir pelnījusi līdzcilvēku ziedojumus, lai nosegtu pašas savārītos mēslus. Kļūdīties ir cilvēcīgi, bet mēnešiem vai gadiem nemaksāt nodokļus, tā nav tāda kļūda un apkārtējie nav par to atbildīgi. Ja tik ļoti grib kādu iežēlināt, lai vēršas savā JOYOU. Tur taču tik lielisks un izpalīdzīgs kolektīvs, lai noziedo pašas kolēģi.
23.01.2025 16:42 |

Reitings 20
Reģ: 22.01.2025
Hubabuba @ 23.01.2025 14:03

Varbut viņa vienkārši saprata ka pietiks “*irst”, ka lielakā daļa jau saprot ka nav ok. Labāk godīgi pateikt kā ir, nevis slapstities un tēlot imperatori IG.

Es vairāk saskatu to kā iežēlināšanu, tikai ko viņa savā prātā cenšas iežēlināt - nezinu. Rafu? Kristapu, lai atsauc prasību? Tiesu, kura neskatīsies viņas instagram un neņems to vērā? Citus cilvēkus, lai saziedo, varbūt plāno drīzumā vākt līdzekļus? Nez, nav skaidrs, bet man neticās, ka kaut ko ir sapratusi un grib būt atklāta tādēļ.
23.01.2025 16:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits