Liizha1 @ 23.01.2025 14:25Es te tikko tikai pieslēdzos Mašas epopejai - bet nu godīgi sakot, tas ir reāls pisģets.
Manā galvā vispār neliekas kopā izeja no visas šitās bedres, kur viņa ir. Tur pat atrodot darbu, nu kaut vai štuka uz rokas + alimenti + bērnu nauda + ok, kreisā nauda no NL, viņa vispār spēj pavilkt to parāda nomaksu?
Tam Egitas 5tk parādam kā auga %, tad kas notiek ar šādas milzīgas summas %?
Un nav taču iespējams vienoties ar VID, ka maksās summu un, lai neuzrēķina procentus?
Hermiine89 @ 23.01.2025 14:56Tieši šo pašu nodomāju. Tagad nabadzīte sēž mājās, skatās pa logu un raud. Tāds tautas teātris! Kad vajadzēja blatot un lielīties, kā prot pelnīt, tad pirksti bija gaisā. Mums tāda kruta kompānija, atbalsta savējos, neatstāj nelaimē- to viņa sludināja par NL. Nu tad lai Hohlovs šo ručī ārā tagad nodokļu nemaksātāju.
Hermiine89 @ 23.01.2025 14:56Tieši šo pašu nodomāju. Tagad nabadzīte sēž mājās, skatās pa logu un raud. Tāds tautas teātris! Kad vajadzēja blatot un lielīties, kā prot pelnīt, tad pirksti bija gaisā. Mums tāda kruta kompānija, atbalsta savējos, neatstāj nelaimē- to viņa sludināja par NL. Nu tad lai Hohlovs šo ručī ārā tagad nodokļu nemaksātāju.
Redwine @ 23.01.2025 15:14
Par nl krutajiem juristiem arī kko kladzināja , kas palīdzot
Sinilga @ 23.01.2025 14:47Kaut kā sajūta, ka vakar bijusi runāt ar mācītāju par naudas aizdošanu vai palīdzību. Kaut ko jau dara, lai izķepurotos. Pārdotu auto, parāds tiešām vairs nebūtu tik iespaidīgs. Un galvenais mēģināt laipni Un saprotoši slēgt grafiku. Tad salikt sev visus parādus tabulā, kas, kad jāmaksā un rīkoties pēc plāna.
Iespējams, mācītājs atteica palīdzību vai apdomāsies, tāpēc šodien tāda depresiva un saprot, ka nu gan viss.
Kāds žēlot. Vēl tikko nicinoši apsmēja plikpauraino vīrieti par to, kā viņš viņai esot pateicis, ka viņa nemākot rīkoties ar finansēm. :Damoreamore @ 23.01.2025 01:27Es nekad nedomāju, ka es šo teikšu, bet man reāli sāk palikt cilvēciski žēl Marijas. Jā, lielākoties viņa uzvedās kā mēsls, bet tas kādos sūdos viņa ir tagad un AR BĒRNIEM, tas ir cilvēciski skumji.
Ceru, ka viņai sanāks izķepuroties un bērniem dzīve kļūs labāka.
CallMeAnnika @ 23.01.2025 15:59Kāds žēlot. Vēl tikko nicinoši apsmēja plikpauraino vīrieti par to, kā viņš viņai esot pateicis, ka viņa nemākot rīkoties ar finansēm. :D
Un tad vēl tas, kā Maša vienmēr uzsver par to, ka viņai ir draugi un īstie cilvēki apkārt, bet redz, ka šodien viena pati raud un nav neviena, kam pastāstīt savu sāpi. Kāpēc tā ir? Jo pati ir briesmīgs cilvēks. Varētu žēlot par to, ja viņa būtu labs cilvēks, bet viņa vēl joprojām ir neiecietīga pret apkārtējiem, visi vainīgi, izņemot pati, un vēl iedomīga un dzīvo savā delulu pasaulē. Un raud par to, kāpēc nav neviena, kam izstāstīt bēdas. Kur tad paliek viņas draugi un magic 30? Dzīve taču mainījās pēc 30. :D
tieši tā!!! NL IR TIEŠa ietekme : bez plastikas , lipo, un luxury stila neviens negribēs nākt komandā-Tāpēc čeks jātērē nost ! nevis jāiegulda citā biznesà .kādai paveicās , ka to visu var apmaksāt arī vīrs … Marijai laikam cilvēka dizaina “draudzene” sastāstīja ( kad bija nauda) ka tā sasniegs vēl lielākas virsotnes ja būs autentiska… . 39k cipars ir tāds , ka es laikam pārvāktos uz citu valsti …aamnēzija @ 23.01.2025 00:00
Marijai vienmēr visi citi ir bijuši vainīgi. Sekojot līdzi viņas darbībām, rodas iespaids, ka noteikumi uz viņu neattiecas. #sadarbība/#reklāma nav ielikusi, vainīgs tas, kurš noziņo, ka viņa to nav izdarījusi.
Un par to NL runājot. Kaut kur jau tā NL iekšējā virtuve tomēr ir pie vainas. Viņām no austrumu gala tika borēts, ka ir jārāda sava skaistā dzīve, pirkumi, ceļojumi, restorāni. Bija jāparāda tas, ka esot NL var pelnīt un atļauties iegādāties visu ko grib un piepildīt savas vēlmes, un sapņus.
iesakot un palīdzot slēpt ,Ka viña ir vispār NL un skaitīt čeku uz citu personu 😉začeits @ 23.01.2025 10:24Vislabākais padomdevējs hohla, kas draudzīgi attur no AD, varētu "intīmi atvērtās" draudzības vārdā pieslēgties šai mazajai problēmai un nosegt šo parādiņu, pārdodot savu jahtu vai kādu citu nieciņu :D
Tas mustangs ir jāuztur,stāvot pagalmā viņš pārvērtīsies par sarusējušu bundzu.Paprasot ZTI noņemt atzīmi uz skates laiku,viņa izietu skati.Bet lai uzturētu viņu ir vajadzīga nauda,kura nav viņai un nebūs tuvākajā laikā.Jo skaidrs,ka to gadu neko nav darījusi,lai sakārtotu vismaz maksājumu grafikus.Tie nav 5 000,ne pat 10 000😒Elife @ 23.01.2025 10:20
Nu summa samazinātos gan, bet parāds jau tāpat paliktu liels. Bet jā, es arī nospļautos par mustangu. Drīzāk , lai tirgo nost ko konserfu bundžu, iemaksā to naudu, mēģina sarunāt tālāk maksāšanas grafiku paŗējai summai.
krmmm @ 23.01.2025 16:16Es gan nebrīnos, ka prasa draudzes palīdzību. Nav noslēpums, ka visas šīs sektas un draudzes stutē savus biedrus. Kaut vai tā pati Prieka vēsts ar didriem un entajiem influenceriem ir labs piemērs. Labi dzīvo, nav skaidrs no kā, bet stutē cits cita biznesus un šeptes un kko muhļī. Tāds kā paplašināts savējo loks.
Un jā, parastos darbus viņa noteikti neizskata kā variantu, jo tas nozīmētu, ka viņai 20 gadus būtu jāstrādā parasts darbs un jāatmaksā parāds ik mēnesi, un tā ir vnk parasta dzīve bez cerībām uz jebkādu lux. Jo visa nauda aizies parādā. To viņa nespēj pieņemt, tāpēc joprojām meklē brīnumainus apkārtceļus un būvē gaisa pilis par utopisku gada termiņu problēmu atrisināšanai.
magdalena333 @ 23.01.2025 16:01Tas, ka viņa ir bezizejā tas ir skaidrs un viņai pašai tas ir skaidrs, bet mainīties viņa vienkārši nespēj!
Man arī izskatās, ka viņa tagad ir pagriezusi stūri citā virzienā, iespējams, ka cer uz tautas iežēlināšanu, jo kā jau mēs šeit runājam, viņai tiešām nav īsti izejas no šīs situācijas līdz ar to jāķeras pie jebkura salmiņa. Iespējams arī, ka cer uz draudzes palīdzību, tāpēc tik ļoti raujas uz turieni, vienalga vai pati slima vai bērni, bet ir tur katru nedēļu un reklamē. Tagad jau ir populāri prasīt ziedojumus, tā jau mēneša beigās lūdz, lai taisa pasūtījumus, nebrīnīšos, ja drīzumā lūgs vienkārši tautas palīdzību segt parādus.
Hubabuba @ 23.01.2025 14:03
Varbut viņa vienkārši saprata ka pietiks “*irst”, ka lielakā daļa jau saprot ka nav ok. Labāk godīgi pateikt kā ir, nevis slapstities un tēlot imperatori IG.