Sezam @ 17.01.2025 14:39Pēc Kačas story arī pirmais likās, ka stāvoklī, bet nē, tak mr.
Es domāju, ka viņa nav muļķe un saprot, ja jau 2 gadus nepaliek stāvoklī, plus ir 40 gadi… noteikti ies uz mākslīgo, varbūt noteica transfēra datumu vai tml, tāpēc teica-nezin kā būs, kas notiks, utt. Tāpēc gan jau atļaujas iedzert utt., jo zin, ka dabiski nesanāks.
amnēzija @ 16.01.2025 10:54
Nu, domāju, ka viņai labi "sit pa kabatu" vien kafijai iztērētie ~77€ mēnesī ? kafiju gribas, bet tādu naudu tērēt tikai kafijā tad negribas ?
sandrute @ 17.01.2025 14:45
Kāpēc, lai dabiski nesanaktu? 40gadi vēl nav tik daudz un ja ir 2 bērni tad auglība ir. Daudzas dzemdē krietni pāri 40, pat 45 , 47 gados, līdz pat kādiem 50.
Tusnelda @ 16.01.2025 11:20
Nav obligāti jāstaipa līdz visu ! Viens šeikeris mājās, otrs darbā. Kaudze ar bundžām mājās, otra kaudze darbā! Nu jā, tad jāpērk 2reiz vairāk, bet tieši tas ir vajadzīgs, vai ne????
Mashka Kakashka @ 17.01.2025 12:51Marija: Man bija viens cilvēks apkārtnē, kurš man norādīja uz to, ka es nepareizi tērēju savu nopelnīto naudu, viņš bija ar lieku svaru un pliku pauri, neticēja manam produktam.
Arī Marija: 2024.gada maijā VID uzliek liegumu un apķīlā Marijas mantu, 2024.gada novembrī arī ZTI uzliek liegumu un apķīlā Marijas mantu. Marijas Mustangam uzlikts liegums, Marija melo, ka brauc ar Mustangu, turpina izlikties, ka viss ir šokolādē, parādi pilna pakaļa, naudas nav.
Marija, man liekas, ka tam plikpaurainajam bija taisnība. ? Kad beidzot atzīsies par Mustangu?
Mashka Kakashka @ 17.01.2025 12:51Marija: Man bija viens cilvēks apkārtnē, kurš man norādīja uz to, ka es nepareizi tērēju savu nopelnīto naudu, viņš bija ar lieku svaru un pliku pauri, neticēja manam produktam.
Arī Marija: 2024.gada maijā VID uzliek liegumu un apķīlā Marijas mantu, 2024.gada novembrī arī ZTI uzliek liegumu un apķīlā Marijas mantu. Marijas Mustangam uzlikts liegums, Marija melo, ka brauc ar Mustangu, turpina izlikties, ka viss ir šokolādē, parādi pilna pakaļa, naudas nav.
Marija, man liekas, ka tam plikpaurainajam bija taisnība. ? Kad beidzot atzīsies par Mustangu?
un kā viņa izņēmās ar rokām pa to bundžu, pēc tam visas rokas pulverī. No tās bundžas dalīs testeris klientam? PretīgiMashka Kakashka @ 17.01.2025 12:39Vai es vienīgā nesaprotu kāpēc mūsu IMPERATORE samaisa savus sūdkokteiļus vienā šeikerī un pēc tam tos pārlej uz otru, lai izdzertu? IMPERATOREI mājās glāžu nav? Kur viņas lux dzīve ar smalkajām glāzēm no Pepco?
vivii @ 17.01.2025 14:35Varbūt Kača tikusi pie apstiprinājuma par mākslīgo apaugļošanu, jo viņa reiz teica, ka ja netiks parastā veidā pie bērna, tad mēģinās mākslīgi.
Stalkere Jr. @ 17.01.2025 19:42
Var jau būt, ka priecājas saistībā ar labām ziņām bērniņa plānošanas sakarā. Pēc ceļojuma nākamajā dienā gāja ar vīru uz analīzēm, pēc tam pie kaut kāda sava ārsta (endokrinologa?), kurš viņai par apaļajiem vaidziņiem “ieknieba”.
Tikpat labi, zinot šos “tagad nevaru teikt, varbūt vēlāk izstāstīšu”, paziņojums izdarīts, lai celtu statistiku.
Nu gaidīsim, gaidīsim, kas tās par priecīgām ziņām ☺️
ZANZEZAN @ 17.01.2025 19:26un kā viņa izņēmās ar rokām pa to bundžu, pēc tam visas rokas pulverī. No tās bundžas dalīs testeris klientam? Pretīgi
Monroe @ 17.01.2025 22:53Marijas bērns sēž uz grīdas ar kājām uz aizmuguri, bet viņa filmē nevis atgādina, ka tā nedrīkst. Otrs bērniņš sēž pareizi. Tās sievietes ir tik seklas un neko neinteresējas par bērnu attīstību, stājas veidošanu utt. Cik ļoti ir jābūt degradētam, lai tikai dzemdētu un vāktu čekus alimentu piedzīšanai, bet neizjustu mīlestību pret saviem bērniem, saprotot, ka mīlestība nav nauda vai brīvība, bet rūpes par bērna veselību, dzīvību un labsajūtu..
Monroe @ 17.01.2025 22:53Marijas bērns sēž uz grīdas ar kājām uz aizmuguri, bet viņa filmē nevis atgādina, ka tā nedrīkst. Otrs bērniņš sēž pareizi. Tās sievietes ir tik seklas un neko neinteresējas par bērnu attīstību, stājas veidošanu utt. Cik ļoti ir jābūt degradētam, lai tikai dzemdētu un vāktu čekus alimentu piedzīšanai, bet neizjustu mīlestību pret saviem bērniem, saprotot, ka mīlestība nav nauda vai brīvība, bet rūpes par bērna veselību, dzīvību un labsajūtu..
CallMeAnnika @ 15.01.2025 18:57Ja neiznieko ēdienu, bet plāno maltītes, tad par tiem 180 eiro mēnesī ne tikai var paēst, bet arī nopirkt sporta zāles abonementu mēnesim. :D
sandrute @ 17.01.2025 14:45
Kāpēc, lai dabiski nesanaktu? 40gadi vēl nav tik daudz un ja ir 2 bērni tad auglība ir. Daudzas dzemdē krietni pāri 40, pat 45 , 47 gados, līdz pat kādiem 50.