Ja degradācija saucās "celt labklājību", tad jā. :Damnēzija @ 16.01.2025 22:58Daudz Daiga, esot JOYOU ir pacēlusi savu labklājību, ja aicina cilvēkus pievienoties JOYOU viņas komandai, lai celtu labklājību? ??
sandrute @ 17.01.2025 11:41Kačiņa kaut ko uzzinājusi un tik laimīga, ka asaras un acis tik starojošas un laimigas, tas sievietei var būt tikai, kad uzzin, ka ir stavoklī. Teica, kaut kad izstāstīs, tas nozīmē, ka jāgaida 3 mēnešus.
Kerija droši vien argriezìsiessandrute @ 17.01.2025 11:41Kačiņa kaut ko uzzinājusi un tik laimīga, ka asaras un acis tik starojošas un laimigas, tas sievietei var būt tikai, kad uzzin, ka ir stavoklī. Teica, kaut kad izstāstīs, tas nozīmē, ka jāgaida 3 mēnešus.
sandrute @ 17.01.2025 11:41Kačiņa kaut ko uzzinājusi un tik laimīga, ka asaras un acis tik starojošas un laimigas, tas sievietei var būt tikai, kad uzzin, ka ir stavoklī. Teica, kaut kad izstāstīs, tas nozīmē, ka jāgaida 3 mēnešus.
Jenota pele @ 17.01.2025 11:53Kerija droši vien argriezìsies
Mashka Kakashka @ 17.01.2025 11:58
Ja viņa plānotu bērnu, vai būtu tā dzērusi alkoholu visas trīs nedēļas Amerikā? Tur bija dienas, kad viņa pat šļupstēja un nevarēja dzērumā savaldīt savus "bļeģ" storijos. Pirmais noteikums, ja plāno bērnu, nekāds alkohols.
Mashka Kakashka @ 17.01.2025 12:39Vai es vienīgā nesaprotu kāpēc mūsu IMPERATORE samaisa savus sūdkokteiļus vienā šeikerī un pēc tam tos pārlej uz otru, lai izdzertu? IMPERATOREI mājās glāžu nav? Kur viņas lux dzīve ar smalkajām glāzēm no Pepco?
Mashka Kakashka @ 17.01.2025 12:51Marija: Man bija viens cilvēks apkārtnē, kurš man norādīja uz to, ka es nepareizi tērēju savu nopelnīto naudu, viņš bija ar lieku svaru un pliku pauri, neticēja manam produktam.
Arī Marija: 2024.gada maijā VID uzliek liegumu un apķīlā Marijas mantu, 2024.gada novembrī arī ZTI uzliek liegumu un apķīlā Marijas mantu. Marijas Mustangam uzlikts liegums, Marija melo, ka brauc ar Mustangu, turpina izlikties, ka viss ir šokolādē, parādi pilna pakaļa, naudas nav.
Marija, man liekas, ka tam plikpaurainajam bija taisnība. ? Kad beidzot atzīsies par Mustangu?
Bet vai tad šis šovs netiek filmēts, dodoties kaut kur prom, ārpus Latvijas? Esteri redzēju.Cheating @ 17.01.2025 11:51Alise Mīlas Kemperī būs. Reklāmā savā zilajā bikškostīmā bija redzama.Tā suņu bendes Agritas meita Estere arī.
CallMeAnnika @ 17.01.2025 14:18Bet vai tad šis šovs netiek filmēts, dodoties kaut kur prom, ārpus Latvijas? Esteri redzēju.
CallMeAnnika @ 17.01.2025 14:18Bet vai tad šis šovs netiek filmēts, dodoties kaut kur prom, ārpus Latvijas? Esteri redzēju.
Mashka Kakashka @ 17.01.2025 14:28
Alise jau arī bija Portugālē, īsu laiku gan, kādu nedēļu varbūt tik. Teica, ka neko nevar stāstīt, lika tikai bildes kur viena pati. Gan jau ir kāds šovs, varbūt tas pats Mīla kemperī.