Mashka Kakashka @ 12.01.2025 23:21Cik ilgi Karina vēl taisās tievēt? Tievē jau no NL laikiem, ļoti sen atpakaļ. Raksta, ka iemācīs citus nepārēsties, ka viņa tievē un mīl sevi. ? Man gan liekas, ka viņa paliek ar vien apaļāka.
kas tevi interese , ka seko ;) 😆? Jo neko nerāda .Dainuviete @ 12.01.2025 22:40
Viņa jau nav nekāda ceļojumu blogere - viņa dara to,kas viņai patīk - būt kopā ar savējiem,paēst un šopingot.
Nu nerādīs viņa iespaidīgus ceļojumu apskatus.
ZANZEZAN @ 12.01.2025 23:42neattaisnoju jojū, neatbalstu. Bet apaļigumam ir daudz iemeslu. Arī hormoni. Ko noteikti pulveris neskakartos. Tām kas ir apaļīgas, sākumā ir jāpārbauda vairogdziedzera, hormoni un tad jāveido uztura plāns. Kurā nav cukurpulveri, ber normāls sabalansēts ēdiens.
viktorijar @ 13.01.2025 09:25
Viņa vismaz neskandina katru dienu vienu un to pašu par kokteiļiem. Pārdod produkciju ik pa laikam, bet nodarbojas arī ar ko citu, kas nes papildu ienākumu. Un visu laiku kustībā. Tur, tur, tur - pakomāts, skropstas, bērni. Nezinu, man viņa liekas daudz īstāka un foršāka.
Mashka Kakashka @ 13.01.2025 10:01
Vate parastā. Dzīvojot Latvijā nevar iemācīties latviski. Turklāt strādā apkalpojošā sfērā.
Mashka Kakashka @ 13.01.2025 10:24Marijas mamma bija ielikusi interesantu atziņu, kas neprot krievu valodu, iztulkošu: "3 gadu krīze. Šajā vecumā bērni sāk izrādīt neticamu spītību, noliegumu un pat negatīvismu. Ja bērns jau iepriekš pamanījis, ka viņa radošums ar melno krāsu neieprieciena mammu, neizprot vai pat biedē, viņš pats var izlemt, ka mammai šī krāsa nepatīk. Tad viņš apzināti krāsos attēlus tieši melnā krāsā."
Un te es atcerējos kā Marija, ar saviebtu seju, meta miskastē Vitas zīmējumus uz tēva dienu. ? Bērni ir vecāku spogulis.
Maša vakar storijos teica, ka brauks ar Īlonu pie Diānas. Vai tad viņa nedzīvo Anglijā?amnēzija @ 12.01.2025 11:25
Un pēdējā laikā viņas ceļojumi kaut kā īslaicīgi arī ievirzās Spānijā ? ja nemaldos, iepriekšējā reizē viņa tur tikās arī ar Rafaelu. Šoreiz varbūt arī tiksies, jo Vita būs līdzi? ?
CallMeAnnika @ 13.01.2025 11:35Maša vakar storijos teica, ka brauks ar Īlonu pie Diānas. Vai tad viņa nedzīvo Anglijā?
Mašai nav naudas, lai paliktu viesnīcās, kamēr sarunātu tikšanos ar Rafu, ja viņš vispār piekritīs ar viņu tikties.
Mashka Kakashka @ 13.01.2025 11:42Uzminiet kura jau ATKAL ir slima? Jā, Alise! ????? Es tiešām nezinu nevienus cilvēkus, kuri slimotu tik daudz kā Joyou pārdevēji.
Mashka Kakashka @ 13.01.2025 11:42Uzminiet kura jau ATKAL ir slima? Jā, Alise! ????? Es tiešām nezinu nevienus cilvēkus, kuri slimotu tik daudz kā Joyou pārdevēji.
Skandalalert @ 13.01.2025 12:15Kada seko vel lielajai Baibai Jansonei, kura kompanija vina tgd ir? Notievet laikam ari ta ari nesanaca
Mashka Kakashka @ 13.01.2025 12:37
Nekas nav mainījies, jau kārtējā piramīdshēma un notievēt tā arī nav sanācis.
Mashka Kakashka @ 13.01.2025 12:37
Nekas nav mainījies, jau kārtējā piramīdshēma un notievēt tā arī nav sanācis.
Vairākas manas draudzenes saņēma ziņu no viņas instagramā! Imperatore ir pamatīgi izmisusi. 😂SmiekliNāk @ 13.01.2025 15:24Vai visas jau saņēma vēstuli no Mašas? ?
SmiekliNāk @ 13.01.2025 15:24Vai visas jau saņēma vēstuli no Mašas? ?