Krizdole @ 26.07.2022 23:15Egitai nu gan sejas āda kā pubertātes vecumā ? bet tik daudz "super" produktus lieto ?
Jā, es arī pamanīju, ka sen nav manīta. Kur Agneta pazudusi?Scandinavian @ 26.07.2022 22:24Kas par Agnetu? Tāda jestra blondīne?
vaitad royal body ar tievedams kopa nestrada maratona? Vismaz bija pazinojums ka kopigs noformejums un kuratori komandām.kinderbueno @ 27.07.2022 09:43Nav ne mazākās nojausmas, bet izlasot šeit forumu var noprast, ka Vucēna špiko idejas. Man kaut kā šķiet, ka Sauliete ir tāds riktīgs darba zir5gs, kārtīgi norukā, tad kārtīgi atpūšās un iespējams bija no nulles līdz pēdējai detaļai izplānojusi, sataisījusi to maratonu, kur skaisti viss bija kastītēs, ar visu info, noformējumu un Vucēna tik to visu nošpikoja, neatrada laiku lai ieguldītu darbu un viss, kašķis gatavs!
Vaitad viņa tā var no Vucēnas aiziet? Es līdz galam nesaprotu to sistēmu.Patie @ 27.07.2022 09:29Vai tad Sauliete ar Vucēnu ir sastrīdējušās? Sandrai bija tāds anonīmais jaut. Vucēnai gan būtu skāde, ja Sauliete aizietu no viņas, jo tas ir viņas lielākais zars, peļņas avots.
es tos zarus nesaprotu.tik sapratu ka Kača bija zem Vucenas,un vinu parauga.Tanja bija zem Vucenas.bet tagad.atseviski laikam😁.lidz galam tos atzarus nesaprotuLukreecija @ 27.07.2022 10:16Vaitad viņa tā var no Vucēnas aiziet? Es līdz galam nesaprotu to sistēmu.
Olly30 @ 27.07.2022 10:15vaitad royal body ar tievedams kopa nestrada maratona? Vismaz bija pazinojums ka kopigs noformejums un kuratori komandām.
Kaulaina @ 27.07.2022 12:25Nezinu, man liekas diezgan bērnišķīgi kā jūs norejat NL meiteņu izskatu, tāda sajūta, ka visas baigi perfektās būtu. Sandras lieko svaru, tai pumpas, tai šitas.
Var jau noriet biznesu, to, ka tie ir Krievijas produkti, nevis totāli ierēkt par to kāda kura izskatās.
Laikam citas nesaprot, ka kādai tas var būt pārāk traumējoši un sāpīgi palasot tās jēlības, ko jūs rakstās. Tai pašai Sandrai. Jūs taču redzat ka viņa jau tā ir nelaimīga, depresija un viss pārējais, priekškam vajag cilvēku vēl vairāk izsmiet un graut viņas iekšējo pasauli? Var tak apdirst, bet tak neaiztiekat vizuālo.
Un neesmu ne Sandra, ne kāda cita NL meitene.
pie tam 1 tipa diabets nav ieguts dzivesveida del.EmilijaArm @ 27.07.2022 12:32
Jā, man arī sirds sāp par Sandru un Baibu - abas ir piemīlīgas sievietes, sirsnīgas, jaukiem sejas pantiem. Tas, ka tērē sevi rūpalā, kur nekad nedzīvos tādu luksus dzīvesveidu kā instagramīgās pārdevējas, ir bēdīgi, taču tāpēc viņas nav pelnījušas tās ķengas par savām formām. Diabēta slimnieces reti kad ir slaidas, tas vnk jāpieņem. Arī prasīt no Sandras notievēšanu ar NL pulveriem ir bezjēdzīgi - diabētiķēm nekas vnk nestrādā.