Cilveeks @ 22.12.2024 17:11Kamēr mačka auklē svešu zīdaini, tikmēr ome pašas bērniem pērk pamperus.
Pinko @ 22.12.2024 17:35Ar Mašku nepavisam nav vairs labi… viņa pēdējā laikā galīgi pajukusi izskatās, runā kkādu sviestu… un tā sektas padarīšana viņai vēl vairāk aizver jumtu?♀️
krmmm @ 22.12.2024 13:17Kāda var vienkāršā valodā izskaidrot, kā tad tas dzīvē izpaužas Marijai? Ja jau viņai kaklā ir ZTI, kā viņa var maksāt ar karti, jo konti taču ir pirmie, kurus aizslēdz un izsūc naudu? Vai arī tjipa atņem visu izņemot bērnu minimālos uzturlīdzekļus? Tagad es vēl vairāk nesaprotu, no kā viņa dzīvo... un depresija "bez iemesla", jā, kā tad.
CallMeAnnika @ 22.12.2024 16:41Maksātnespējas process izmaksā vismaz 1500 eiro. :D
Maša ir ļoti dziļā bedrē, bet hei, Joyou taču jaunumi iznāk. :D
ZTI netiek klāt tikai payserai.Visām pārējām bankām Latvijas teritorijā uzliek ierobežojumus.Par revolut banku es šaubos,jo kautkas teicis,ka tagad arī tur var tikt klāt.Mashka Kakashka @ 22.12.2024 19:24
Ne visi banku konti ZTI ir zināmi, tāpēc Marijai ir vairākas kartes un bankas, pati bieži stāsta, ka vienā kartē ir nauda, otrā nav, jāpārliek un jāiemaksā. Un ZTI neaiztiek pabalstus un alimentus.
amnēzija @ 22.12.2024 17:33
Ja par storiju, tad Marijas mamma teica, ka Marija pamperus viņai esot atvedusi. Neteica, ka pati pirka.
Stāstītu. Pagriežot sevi kā apbižoto. No sērijas, es neko neizdzēru, vissirsliktilvbe.beta @ 21.12.2024 15:54
nu skatoties uz to, kādas viņai katru dienu ir paģiras, cik maz sanāk izgulēt pa nakti (kad plosījās pus nakti dzēruma storijos), nebūtu nekāds brīnums, ja kādā rītā noķēra :D un to jau viņa nestāstītu ne telegram ne ig :D
Zti tiek klāt tam par ko ir oficiāla informācija. Noformē kontu uz radinieka, kaimiņa utt vārda un klāt netiksKenty @ 22.12.2024 21:51ZTI netiek klāt tikai payserai.Visām pārējām bankām Latvijas teritorijā uzliek ierobežojumus.Par revolut banku es šaubos,jo kautkas teicis,ka tagad arī tur var tikt klāt.
Visu cieņu jums! Bet problēma tajā, ka Marija dzīvo savā realitātē, kur viņa ir imperātore ar matemātiķes prātu. Visa tā lielīšanās, kas epizodiski parādās joprojām, ir biedējoša. Žēl, ka Mašas problēmu nerisināšanā iesaistīti trīs bērni.Marimar @ 23.12.2024 05:44sen nebiju lasijusi par Mashku un atgriezos savaa jauniibaa, un ir viens padoms! Tikai viens! Marijja, ej stradat! Es biju lidziga situacija, parados, rekini pie durvim klauveja, paradu piedzina, ir tikai 1 risinajums - ej stradat un visu algu atveli paradu nomaksai! 6 menesi un busi nomaksajusi visu, bus darbs (ticu, ka 1k nopelnit pardosana Tu varetu), vareesi dzivot ar mierigu sirdi...jo ilgak vilksi, jo bus smagak. Lai pa vakariem uhažori palīdz, bet ej strādāt! Es biju viena ar 2 bērniem, aizsūtīju uz 2 mēnešiem bērnus pie tēva un strādāju mēnesī ar 3 brīvdienām, nu nemelošu, ap 240 stundām, 2 darbi, bet es 3 mēnešu laikā visu nomaksāju!
Marimar @ 23.12.2024 05:44sen nebiju lasijusi par Mashku un atgriezos savaa jauniibaa, un ir viens padoms! Tikai viens! Marijja, ej stradat! Es biju lidziga situacija, parados, rekini pie durvim klauveja, paradu piedzina, ir tikai 1 risinajums - ej stradat un visu algu atveli paradu nomaksai! 6 menesi un busi nomaksajusi visu, bus darbs (ticu, ka 1k nopelnit pardosana Tu varetu), vareesi dzivot ar mierigu sirdi...jo ilgak vilksi, jo bus smagak. Lai pa vakariem uhažori palīdz, bet ej strādāt! Es biju viena ar 2 bērniem, aizsūtīju uz 2 mēnešiem bērnus pie tēva un strādāju mēnesī ar 3 brīvdienām, nu nemelošu, ap 240 stundām, 2 darbi, bet es 3 mēnešu laikā visu nomaksāju!
A ka uz cita vārda viņa ienākumus dabūtu.Oficialos ienākumus ta citam nesūtīs,un zti pirms izsūta algu, rikojumu dod no algas noskaitit pienākošo,vai tas viņas kantoris ir tik bezkaunīgs,ka Mašai pašai nav vispār savas algas vairs ,bet cita persona viņas algu saņem.Tagad neiebraucu.😁2biletes @ 23.12.2024 02:31Zti tiek klāt tam par ko ir oficiāla informācija. Noformē kontu uz radinieka, kaimiņa utt vārda un klāt netiks
amnēzija @ 23.12.2024 10:20Tā jaunā maratona reklāma ar šeikerdejām ir briesmīga.. ??
Maša ikdienā izskatās no sērijas - kā cēlusies pēc kārtīga dzerstiņa, tā arī pidžamā turpina savas ikdienas gaitas. :D Ja šie vīrieši neredz Mašu ikdienā, neseko līdzi storijiem, tad tur ik pa laikam pavīd kājstarpe vai krūšu gali.amnēzija @ 22.12.2024 13:01
Viņas piebilde, ka tas ko viņš varētu izdarīt, viņam neko nemaksāšot. Ja jāvadā viņas bērni uz izglītības iestādēm, tad maksās gan. Degvielu taču cilvēks bākā pilda..
Tā piebilde, ka laikam tādus cilvēkus piesaistot. Tad varbūt jāpiedomā kādus signālus ar savu uzvedību, ģērbšanās stilu viņa vīriešiem raida.. ? katrs, protams, ģērbjas un iztaisās kā grib, bet tad lai nebrīnās, ka viņai piesakās un piedāvājas visādi nenopietnie..