sauliiite.paula @ 14.12.2024 18:35Es ļoti atvainojos Sniķeres kundze, bet vai tev liekas šis okey? Varēji tad vispār netaisīt ciet, maukt pa pilnu programmu
Mashka Kakashka @ 15.12.2024 18:49
Tāda pulvergalva!
Pirmkārt, viņa tak pati teica, ka dalīsies un stāstīs kā Kerijai iet ASV. Otrkārt, viņa dabūja sev papildus sekotājus pēc tam, kad visur par šo runāja, tad lai ir atbildīga un izdara to, ko solīja.
Gan jau viņai bija sadarbība ar to uzņēmumu, kurš kārto šīs apmaiņu mācības, tāpēc tik daudz stāstīja sākumā. Tagad neviens viņai vairs nemaksā par to un nav viņai interesē ne ar ko dalīties, ja nemaksā. Viņas profils vispār ir totāla mēslu bedre, vienas reklāmas vien. Turklāt, viņas reklāmas ir visgarlaicīgākās kādas redzētas no ietekmeļu puses. Norunā sakāmo, parāda produktu un viss. Viss, ko viņa reklamē, priekš manis ir antireklāma. Viņa pati teikusi, ka par naudu noreklamēs jebkuru sūdu.
McSara @ 15.12.2024 19:04
Manās acīs kritis tas BeaA, tās sadarbības ar NL pulvergalvām ir izcila antireklama!
Redz kā Kačai tas forums kaitina, nevar tā aizmiglot acis kā savām pulveraitām?
Mashka Kakashka @ 15.12.2024 19:12
Jā! Smieklīgi kā viņa vienmēr cepas par šo forumu. ? Jo te nevar izskalot smadzenes un cilvēki raksta patiesību kā ir. Jo vairāk viņa pieminēs forumu, jo vairāk viņas stulbās aitas nāks uz šejieni un lasīs par NL.
McSara @ 15.12.2024 19:16
Vēl smieklīgāk ir kārtējais: man šorīt/šodien atsūtīja skrīnu no foruma?
Kā tad! Pašas te ložņā, tik negrib atzīties!
SantaC @ 15.12.2024 20:29Kvīnai pašai jāiet galva ārstēt! Es pati vēl pirms laika izteicos, ka man interesanti sekot kā viņai USA iet un žēl, ka TikTok nobanoja.
Lai aiziet Biodronu padzert, varbūt nervus nomierinās. Nez ko no sevis iedomājusies. ?
Cilveeks @ 15.12.2024 20:56
Drīzāk sastresojās, jo meitai varbūt tik spoži štatos neiet.
Es tik iedomājos, viņai pašai nerīvējās, nebija neērti ar pogām čožā pozēt?😂sauliiite.paula @ 14.12.2024 18:35Es ļoti atvainojos Sniķeres kundze, bet vai tev liekas šis okey? Varēji tad vispār netaisīt ciet, maukt pa pilnu programmu
irjaulabi @ 15.12.2024 21:21Vai Kača atkal uztaisījusi slēgto profilu? Es vairs nevaru atrast, nerāda. Es ik pa pirklim tikai skatījos, neko nekomentēju, nerakstīju
Paldies! Atradu caur MaškuSantaC @ 15.12.2024 22:01
Man arī meklētājā nemeta ārā. Caur mačku atradu.
irjaulabi @ 15.12.2024 21:21Vai Kača atkal uztaisījusi slēgto profilu? Es vairs nevaru atrast, nerāda. Es ik pa pirklim tikai skatījos, neko nekomentēju, nerakstīju
Mashka Kakashka @ 15.12.2024 22:54
Vasiļevskas un Marijas profili meklētājā nerādās, jāiet caur kāda profilu meklēt. Vasiļevskai pat bija bans uz mēnesi uzliks uz live.
Man abus profilus atrod.Mashka Kakashka @ 15.12.2024 22:54
Vasiļevskas un Marijas profili meklētājā nerādās, jāiet caur kāda profilu meklēt. Vasiļevskai pat bija bans uz mēnesi uzliks uz live.
bija, bija. Egita ir te ir ļoti aktīva un kačai arī esot profils.sauliiite.paula @ 15.12.2024 20:13Pulvergalva Vasiļevska lasa forumu un kā vēl, man liekas Egita bija filmējusi storiju no restorāna kur blakus Kača skaļi lasīja foruma komentārus?? Takā..nevajag dirst, ka skrīnus sūta viņai?
Vārdotāja @ 15.12.2024 23:21bija, bija. Egita ir te ir ļoti aktīva un kačai arī esot profils.