pieneneee @ 13.12.2024 19:37Kas tad diez noticis karalienei, ka pēkšņi jārīko ārkārtas zooms?! Jāpaņem pie dziesmas biznesa partneri vai kas pa lietu?
kādam ir FOTO NO TELEGRAM? man nav tāda aplikācijaamnēzija @ 12.12.2024 18:28
Viņa kaut kad izteicās, ka nekad nerādītu netīrus podus, tas esot apkaunojoši. Bet šī bilde arī neizskatās pēc tīrības paraugstundas. Ok, piededzinātā ola pannā vai olas dzeltenums uz riņķa.. tas tā, bet pati plīts virsma sānā izskatās visa taukaina, kā labu laiku nemazgāta.
Jenota pele @ 13.12.2024 19:50kādam ir FOTO NO TELEGRAM? man nav tāda aplikācija
Jenota pele @ 13.12.2024 19:50kādam ir FOTO NO TELEGRAM? man nav tāda aplikācija
vai nopietni šīs ir īstas bildes uz svariem??? Nopietni??Redwine @ 13.12.2024 16:11Daigas tante pakakāja un tagad slavē NL īzī bloku
Bloķējot kalorijas šis
pieneneee @ 13.12.2024 19:37Kas tad diez noticis karalienei, ka pēkšņi jārīko ārkārtas zooms?! Jāpaņem pie dziesmas biznesa partneri vai kas pa lietu?
Kačai un Egitai tie Zoomi ir bieži, jo nevar ļaut mazajām bitēm atslābt, citādi pašām alga būs zema. Bet viņas ir atradušas vientiesītes, kuras zombē jau gadiem. Tā pati Agita, Ilze, Sigita, Daigas tante, Laila.amnēzija @ 13.12.2024 21:28
Smiekli uznāca par to "ārkārtas" zoom ?
amnēzija @ 13.12.2024 17:07
Ja viņai ar to pirmo dienu vēl ir sākusies kaut kāda atslodzes nedēļa, kura iepriekš nebija, tad tur ir liekais šķidrums izvadīts un nevis easyblock strādā..
Un izskatās, ka nopampusi tā sieviete ir pamatīgi. Un pēc storijiem spriežot, tas vairs nav rīts, bet gan pusdienlaiks..
CallMeAnnika @ 13.12.2024 23:10Kačai un Egitai tie Zoomi ir bieži, jo nevar ļaut mazajām bitēm atslābt, citādi pašām alga būs zema. Bet viņas ir atradušas vientiesītes, kuras zombē jau gadiem. Tā pati Agita, Ilze, Sigita, Daigas tante, Laila.
Imperatore Maša arī ik pa laikam saka, ka ļoti aizņemta darbos, Zoomos utt., bet viņai ir tikai produktu prezentāciju Zoomi. Šaubos, ka viņa Foxai vada Zoomu, jo viņa, šķiet, ir vienīgā, kura ir palikusi Mašas komandā, ja neskaitas Kačas zaru.
Japānas princese @ 14.12.2024 08:27Maša nevareja aizvest Vitu uz Eglīti, jo nevareja no gultas izlīst. Mājiens, ka slima.
Kad ar večiem jātusē, tad sarunā mammu, kaut kādas draudzenes atrod, kuras vāc bērnus. Vai tiešām nevarēja nevienu sarunāt, kas aizved Vitu. Bērni gaida ļoti svētkus. Nožēlojami.
Cilveeks @ 14.12.2024 11:33Mani mačkas sakarā fascinē tas, ka viņa neaizved bērnu piektdienā uz bd, bet ved pārceltajā darbdienā, jo viņa taču strādā….