Lauvii @ 18.07.2022 10:39Izskatās, ka Promenade Liepāja atteica sadarbību AgneseBoo.. smieklīga tā viņas "atsauksme"
Sofija123 @ 18.07.2022 11:47
Diezgan nožēlojami no viņas puses. Tik ļoti riebīga persona, ka aiz neko nedarīt ir “jāuzkopj” viesnīcas numurs.
Vakarkleita @ 18.07.2022 12:00
Viņi kad bija gazikā un siltumnīca ari putekļus vāca?
Agnese nu tiešām, gada sieviete kas pirms laika krāja piedirstus pamperus istabā tonnām, tagad par 7 putekļiem satraucas?
Vai savā ceļojumā arī pārbaudīji tiribu.
Ja paliec lux viesnīcā tad izbaudi laiku, nevis putekļus meklē. (vienīgā izklaide abiem kopā ir apdirst, meklēt visādus sūdus).
Pati savā acī baļķi neredz a citam skabargu meklē.
Tieši tāpēc tev dzīvē ar bērniem neveicas (raud un slimo, neguļ) jo tā ir tava karma par pretīgo izturēšanos pret vidi sev apkārt.
Kauns... kad tu esi sieviešu kārtas pārstāve.
BellaCiao @ 18.07.2022 10:41
Neredzēju Agneses atsauksmi, bet viņas vīra gan. Atsekoju, reti stulbi tas izklausījās.
Sigita11 @ 18.07.2022 10:10Es, piemēram, nesaprotu krievu valodu. Mani vispār tādā NL ņemtu? Tur tak viss krieviski notiek, ne?
katram savi cilveki kas iedvesmo.uz so bridi izskatas tieši ta.agri vai vēlu tad vis beigsies ,bet vina jau bus spejiga kautko izdarit sava laba.kad mazie aizies darzina.savadak dekreta laukos var ikrist ta ka ta ari paliks.Lukreecija @ 17.07.2022 23:55Cilvēki , kas iedvesmo, ir NL bišu mātes? Nedomāju gan. Viņai vajag acis atvērt un iet kaut ko studēt/mācīties. Vot tas būtu apsveicami.
Ja viņas nečīkstēs, tad nevar parādīt produktu "brīnumaino iedarbību", bet tajā pašā laikā - ja būtu iedarbība, tad neslimotu/nebūtu problēmas. Galīgi nepārdomāts mārketingsMiss Dee @ 19.07.2022 10:07Man liekas, jo vairāk tās meitenes lieto tos produktus, jo sliktāka veselība paliek.
Veselīgi cilvēki nečīkst tik daudz par visu ?
mikina @ 18.07.2022 17:43https://failiem.lv/u/38y6rmyde
Saulietes leksika ir viekārši apbrīnojama
mikina @ 18.07.2022 17:43https://failiem.lv/u/38y6rmyde
Saulietes leksika ir viekārši apbrīnojama
man jau liekas ka kivicienei uzsplaut no kurienes nak.vienkarsi zin uz ko pavilkt tautu,lai parvilktu sava puse.Visa moraleHubabuba @ 19.07.2022 13:11
Saulrietei ir no tās kategorijas, kurai nauda nesmird. Viņai nav ne kautkādi principi ne morāles normas. Tur tas būrītis ir diezgan tukšs. Izskatās ka NL strauji iet uz grunti, kvalifikācijas krīt un bitēm panika. Ne pirmā, ne pēdējā piramīda, kura noies pa grunti.
Kivičienei jau ar morāles nekādas nav, viņai ir izdevīgi izcelt NL saistību ar RU, jo gan jau cer, ka daļa bišu pārmetīsies uz viņas piramīdu, bet lai jau abas zosis paplešas savā starpā, vismaz cirks par brīvu.