Mashka Kakashka @ 16.11.2024 10:34
???????? Varbūt tie viņu būsteri tieši veicina saslimšanu? Dikti slimīgas viņas visas tur.
plus, lielākā daļa imūnitātes veidojas zarnu traktā. Ne velti viņas visu laiku slimo, jo bezgalīgi daudz rij, dzer visādus sūdus.amnēzija @ 17.11.2024 03:19
Nesen lasīju vienas, ar medicīnu saistītas, personas ierakstu, ka imunitāte nav domāta tam, lai mēs neslimotu, bet, lai tiktu galā ar saslimšanām. Respektīvi, imunitāte ir tā, kas izārstē iesnas, temperatūru, klepu. Zāles palīdzot justies labāk, kamēr organisms dara savu darbiņu.
Šoreiz kļūdījās zinātāja. :D Tā nav kāda mazā bite, kura ir jau vairākus gadus NL un apjūsmo visas līderes, kā arī fano par Didrihsoni? Šo to varētu zināt no čatiem, bet kļūdās, jo pašas līderes sevi pataisa augstākas nekā ir.Mashka Kakashka @ 17.11.2024 12:36Nu, kura te apgalvoja, ka Marija šajās brīvdienās lido uz Spāniju? ? Kārtējā tukšdi***. Marija vakar ar bērniem skatījās multenes mājās. Šodien Neits ar Vitu pie omes un Marija ar Īlonu ir savā draudzē.
Burberry @ 12.11.2024 14:02
Marija lido brīvdienās. Uz Spāniju!
Burberry @ 12.11.2024 16:45
Nevienā vietā neesmu minējusi un cēlusi viņas uz kaut kādiem pjedestāliem, nesabiezini krāsas?
Un nekad arī neko neesmu rakstījusi, ka esmu par kaut kādiem pulverēdieniem, ka to atbalstu vai akceptēju viņu darīšanu vai nedarīšanu. Ja jau esi tik vērīga, tad busi pamanījusi, ka es ik pa laikam izsakos par to, ko redzeju, dzirdēju vai arī mazliet vairāk zinu, nekā jūs. Tieši tik vienkārši! Un nevajag izdomāt, to kas nav, lai gan tas te visām nu ļoti patīk, bet nu nevajag, meitenes, nevajag??
Mashka Kakashka @ 17.11.2024 12:36Nu, kura te apgalvoja, ka Marija šajās brīvdienās lido uz Spāniju? ? Kārtējā tukšdi***. Marija vakar ar bērniem skatījās multenes mājās. Šodien Neits ar Vitu pie omes un Marija ar Īlonu ir savā draudzē.
sauliiite.paula @ 17.11.2024 15:37https://failiem.lv/f/3pfxkgggxp
Egitas attieksme un acu skatiens izsaka tūkstošiem vārdu. ? Līdere saucas..manieres 0
Mashka Kakashka @ 17.11.2024 12:36Nu, kura te apgalvoja, ka Marija šajās brīvdienās lido uz Spāniju? ? Kārtējā tukšdi***. Marija vakar ar bērniem skatījās multenes mājās. Šodien Neits ar Vitu pie omes un Marija ar Īlonu ir savā draudzē.
cik es sapratu,tad tas celojums atcelās un tajās brīvdienas gribēja ar to dzeku uz Poliju laist.Bet Dzeks pārdomāja un uzsauca Kuldīgu.Zebradivi @ 17.11.2024 20:15
Telegramā stāsta , ka ceļojums bija plānots, bet atcēlās . Plus kārtējā piegulētāja drāma.
Kenty @ 17.11.2024 20:59cik es sapratu,tad tas celojums atcelās un tajās brīvdienas gribēja ar to dzeku uz Poliju laist.Bet Dzeks pārdomāja un uzsauca Kuldīgu.
Zebradivi @ 17.11.2024 21:42
Jā un princesei Kuldīga par švaku šoreiz, vajag uz Poliju?
Protams, ka plānots ceļojums. :D Vai jums arī katru reizi atceļas plānotie ceļojumi? Pagājušo mēnesi neaizlidoja, šomēnes arī nē. Maša var uz slotas lidot. :DZebradivi @ 17.11.2024 20:15
Telegramā stāsta , ka ceļojums bija plānots, bet atcēlās . Plus kārtējā piegulētāja drāma.
Mashka Kakashka @ 17.11.2024 22:17
Noklausījos Marijas stāstāmo Telegramā. Ārzemu ceļojums viņai pēkšņi ceturtdienā atcēlās (Minhauzena stāsti, jo Marijai ticēt nevar). Nabaga Marijai vīrietis neatveda ziedus, kad viņi brauca kopīgās pusdienās - pipec drāma. Vīrietis pasaka, ka tomēr negrib šoreiz uz Poliju, bet piedāvā uz Kuldīgu, pipec, princesei atkal nav labi. ? Viņa gribot uz Poliju. Nu tak iekāp savā konservu kastē un brauc uz to savu Poliju. Nav brīnums, ka visi vīrieši no Marijas mūk, viņa tak pati neko pretī negrib dot tam vīrietim, visu tikai viņai - restorānu, ziedus, ceļojumus. Marija, ko tu esi gatava dot vīrietim, izņemot seksu? Nemitīgu smadzeņu pi*****? Ielikusi vēl saraksti ar Bondarčuku, kur Marija raksta, ka viņu esot samulsinājis fakts, ka tas vīrietis neesot noreaģējis un nav samaksājis par viņas kafiju DUS. Blaaaa... Es nevaru! Tuparila! Protams, ka ir patīkami, ja vīrietis nopērk ziedus, uzsauc kafiju, kaut kur aizved. Bet Marija jau no pirmās iepazīšanās dienas gaida, kad vīrietis viņu un viņas taboru uzturēs. ? Marija tak būs viena līdz sirmam vecumam, tāpat kā viņas māte. Attieksmīte jāpamaina un jābūt mazāk bičīgai kucei.
nu redz, aizbrauca.😁 Arī vinas draudzenīte nagu maucēja Elīnīte kauc pēc apmaksāta ceļojuma ziemā, tikai par maz to sekotāju.sauliiite.paula @ 17.11.2024 15:37https://failiem.lv/f/3pfxkgggxp
Egitas attieksme un acu skatiens izsaka tūkstošiem vārdu. ? Līdere saucas..manieres 0
tur jau tieši šņaucēju kompaška. Gluzunova, Kalendy un vēlsauliiite.paula @ 16.11.2024 22:45Kačai no šņaukšanas šodien pat drains nepalīdz un biomatrix??
amnēzija @ 17.11.2024 22:23
Paskaties ar ko viņa ir konsultējusies, tad visu sapratīsi ? mani neizbrīna tās viņas atklāsmes, 100/100 atreferēja to ko viņai atbildēja attiecību speciāliste, kura pati no vismaz diviem bildinājumiem ir aizlaidusies.. ? bet šeit - čomiskajām attiecībām bērnu laiku netērēs ? izklausās pēc - vai nu Tu mani preci, vai mēs vairāk netiekamies ?
Es arī klausījos un viņa tikai: es, es, es, es gribu, man vajag, aizved mani, nopērc man.Mashka Kakashka @ 17.11.2024 22:17
Noklausījos Marijas stāstāmo Telegramā. Ārzemu ceļojums viņai pēkšņi ceturtdienā atcēlās (Minhauzena stāsti, jo Marijai ticēt nevar). Nabaga Marijai vīrietis neatveda ziedus, kad viņi brauca kopīgās pusdienās - pipec drāma. Vīrietis pasaka, ka tomēr negrib šoreiz uz Poliju, bet piedāvā uz Kuldīgu, pipec, princesei atkal nav labi. ? Viņa gribot uz Poliju. Nu tak iekāp savā konservu kastē un brauc uz to savu Poliju. Nav brīnums, ka visi vīrieši no Marijas mūk, viņa tak pati neko pretī negrib dot tam vīrietim, visu tikai viņai - restorānu, ziedus, ceļojumus. Marija, ko tu esi gatava dot vīrietim, izņemot seksu? Nemitīgu smadzeņu pi*****? Ielikusi vēl saraksti ar Bondarčuku, kur Marija raksta, ka viņu esot samulsinājis fakts, ka tas vīrietis neesot noreaģējis un nav samaksājis par viņas kafiju DUS. Blaaaa... Es nevaru! Tuparila! Protams, ka ir patīkami, ja vīrietis nopērk ziedus, uzsauc kafiju, kaut kur aizved. Bet Marija jau no pirmās iepazīšanās dienas gaida, kad vīrietis viņu un viņas taboru uzturēs. ? Marija tak būs viena līdz sirmam vecumam, tāpat kā viņas māte. Attieksmīte jāpamaina un jābūt mazāk bičīgai kucei.
CallMeAnnika @ 17.11.2024 22:32Es arī klausījos un viņa tikai: es, es, es, es gribu, man vajag, aizved mani, nopērc man.
Mashka Kakashka @ 17.11.2024 22:31
Aha, apprecēt un uzturēt viņas taboru. ??? Vēl ierēcu, ka viņa visus savus piegulētājus sauc par vīriem, nu cik var. Viņai ir bijis tikai viens vīrs un tas ir Kristaps.
Un galvenais pieminēt ''abjūzerus'', kas mēģina uzreiz visu dot, kas starp citu bija mans (Mašas) gandrīz bijušais vīrs. :DZebradivi @ 17.11.2024 20:15