Liizha1 @ 08.07.2022 13:28
Arī. Es gan atceros sevi dekrētā - man vienīgais, kas trūka, bija tikšanās/tusiņi ar draugiem. Bija brīžiem tā būrīša sajūta, rāvos ārā no mājas. Viss jau nāk ar pieredzi un saviem grābekļiem, bet lai tagad, ja būs un kad būs, otrs bērns, es ietu un strādātu, esot mājā ar bēbīti - paldies par kūkām, bērns ir mazs un vienreiz. Plus, ja ir normāla dekrēta nauda, tad vispār - sēdēt čatos, vadāt paciņas un filmēt kā mazgā seju, matus un dzer kokčus? Sapņu karjera? ? tad es labāk izbaudu pusotru gadu ar bebi un atgriežos savā 9-17, kur es tajos 17 varu aizvērt datoru un par darbu nedomāt, kur man ir apmaksātas slimības lapas un atvaļinājumi
Tur varēja pat NL ballē redzēt to, ka tāda pievelk tādu.mazaskudra @ 08.07.2022 13:40
Piekrītu tev 100%. Un cik esmu redzējusi tās meitenes, kas uz to NL pavelkās viņām viens stāsts. Nezin kā tas ir strādāt, jo diezgan jaunas pie bērniem tikušas. Nav bijis tāds labs darbs vai karjera, kur sociālās garantijas un viss tas. Un te pēkšņi tev piedāvā savu biznesu taisīt un plus vēl tev komanda būs un draudzenes. Un pelnīsi. Vispār afigeķ.
Es ne vienu vien meiteni esmu no šitā mēsla mēģinājusi atrunāt.
nu no 9-17 pie datora nav yik yraki.man ir darbs kokapstrade 3 dienas 12 h.pec taam 3 brivas un 3 naktis.darbs fiziski smags.slipe ,cel smagumus. Karoc 12 h fitness.mana alga apmeram 1000 uz rokas.un tad nak NL ar savu tukstoti.uz rokas😁 viena bridi kad viss piebesijis berni 3 gb majas neprasa vai tu vari pavilkt kajas viniem vajag Tevi.tada momenta kardinajums uz tukstoti vieglaka veida biski smadzenes pakutina😂ne tikai jaunas mammasmazaskudra @ 08.07.2022 13:40
Piekrītu tev 100%. Un cik esmu redzējusi tās meitenes, kas uz to NL pavelkās viņām viens stāsts. Nezin kā tas ir strādāt, jo diezgan jaunas pie bērniem tikušas. Nav bijis tāds labs darbs vai karjera, kur sociālās garantijas un viss tas. Un te pēkšņi tev piedāvā savu biznesu taisīt un plus vēl tev komanda būs un draudzenes. Un pelnīsi. Vispār afigeķ.
Olly30 @ 08.07.2022 14:39nu no 9-17 pie datora nav yik yraki.man ir darbs kokapstrade 3 dienas 12 h.pec taam 3 brivas un 3 naktis.darbs fiziski smags.slipe ,cel smagumus. Karoc 12 h fitness.mana alga apmeram 1000 uz rokas.un tad nak NL ar savu tukstoti.uz rokas? viena bridi kad viss piebesijis berni 3 gb majas neprasa vai tu vari pavilkt kajas viniem vajag Tevi.tada momenta kardinajums uz tukstoti vieglaka veida biski smadzenes pakutina?ne tikai jaunas mammas
es par to auditoriju.ka nav tikai jaunas maminas kas pavilksies.fiziski emocionali nogurusi cilveki ari uz to viena momenta pavilksies.jo biezi vien savos storijos ta pati Marija Tanja Alise.piemin savas praktiski diennakts darba gaitas pirms NLLiizha1 @ 08.07.2022 15:12
Nu es, personīgi, neticu tam, ka tu tā easy un ātri spēsi pelnīt tk uz rokas. Ātri tas var izdoties tā kā Krastai, Sprogai - kurām bija padamit tk auditorija tajā instā, ne jau tādam parastam cilvēkam, kā es, kuram ir 400 sekotāji - un visi paziņas. Kam es tur smērēšu tos produktus? :D
Un, lai tu nopelnītu to tk, padomā kādam apgrozījumam ir jābūt tai tavai komandai, jo gan jau max peļņas % ir 30%, nu tas ir tāds standarts starp iepirkuma cenu un pārdošanas cenu.
Olly30 @ 08.07.2022 15:35es par to auditoriju.ka nav tikai jaunas maminas kas pavilksies.fiziski emocionali nogurusi cilveki ari uz to viena momenta pavilksies.jo biezi vien savos storijos ta pati Marija Tanja Alise.piemin savas praktiski diennakts darba gaitas pirms NL
Linus @ 08.07.2022 17:06Šodien forums raksta, ka Sauliete laikam vairs tik daudz nepelna, nerāda lielīgos pirkumu čekus un šeku reku - storijs ar degvielā iztērēto :D
Linus @ 08.07.2022 17:03Man izskatās, ka Skrīvere sausus matus satinusi dvielī un izliekas, ka izmazgājusi ?
mazaskudra @ 08.07.2022 13:40
Scandinavian @ 08.07.2022 19:46
Man vispār šķiet, ka viens no galvenajiem NL piesaistes pamatiem ir tieši draudzība. Viņas uzskatāmi parādi, ka būs draudzenes, tusiņi un tas šķiet ļoti daudzas pavelk, jo gribas būt tādā jautrā barā. To, cik patiesībā tas bars ir jautrs un, kādas draudzības izveidojas, tas tik pēc tam atklājas.
Kitijaaaa @ 09.07.2022 19:54Skaļā balsī sasmējos. Nav bieži, kad dzird NL runas ārpus foruma. Ka tik Sauliete arī šiem neuzsūta policiju :D
JERSIKA @ 10.07.2022 11:52
Laikam esmu veca, bet nevaru to jauniešu "valodu" klausīties. Šausmas! Tas tagad ir stilīgi un kruti?!
.Eksperte. @ 10.07.2022 12:37Tagad sapratu, kapēc NL Sandra nīd bieži vien. Viņas vīrietis viņu neapmierina. Ja viņa tagad uzsver, ka viņš ir jaukumiņš, tad visas pārējās dienas laikam tā nav. Turklāt toreiz vel kad bija jautājums par to, kad tad viņa precēsies, viņa teica ka nav jau ko precēt un ka ir lietas, kurām iestājas noilgums. Man liekas, ka viņa grib, bet viņš nē.