Viņa ir tikai “pārdevējs”, kas pārdod preci.Mazaa15 @ 06.07.2022 17:45
Jā, bet sauliete pasniedz, ka viņa rīkoja pasākumu, viņa vada savu biznesu. Tātad, normāli ir arī jautāt no viņas atbildes.
Zuzuu10 @ 06.07.2022 17:59Viņa ir tikai “pārdevējs”, kas pārdod preci.
Arī lielos uzņēmumos ir mārketinga daļas, kas nodarbojas ar reklāmām, vai pasākumus rīko utt. Bet ir atsevišķs/šķi preses pārstāvji.
Tas ir tas pats, ja tagad kāds žurnālists skraidītu pakaļ rimi pārdevējai un visu laiku gribētu kaut ko uzzināt, kaut vai no augstāk stāvoša darbinieka, daudzos lielos uzņēmumis pat vadība neatbild uz jautājumiem, bet ir atsevišķi preses pārstāvji, kas ar to nodarbojas.
Un arī tie paši Avon u.c. konsultati, nevar atbildēt publiski paši uz jautājumiem, kas saistīti ar uzņēmumu, par preci jā.
Linus @ 06.07.2022 18:11Oooooh, ļoti ceru uz Aizliegto paņēmienu!
Mia6 @ 06.07.2022 18:35Saulietes storiji pilnīgi nesaprotami, murgaini… paātrinājumā salikusi savas mulķīgās atbildes. Žurnāliste jautājumus uzdod kā “naglai uz galvas”, bet Sauliete kko apkārt runā
viņa ir tāds pats konsultats kā Avon, Oriflame, Faberlic utt.🤦🏻♀️amaia @ 06.07.2022 18:10
Kas tad viņa īsti ir? Tikai pārdevēja, līdere, komandas vadītāja, pasākuma vadītaja un organizētāja, NL pazīstamākā seja, kompānijas partnere, biznesa būvētāja, jaunu produktu testētāja uttt?
Kurš no visiem?
Tas ir tas "skaistums" tīkla mārketingā. Skaistie teksti par to, kā būvējam biznesu, lielākā līdere Latvijā, visādas iespējas, prasmes, bet kad reāli deg pakaļa, tad sākas, es jau vispār tikai partneris/pārdevējs, neko nezinu.
cory @ 06.07.2022 18:54Es īsti nesaprotu no juridiskā viedokļa to “atdalīšanos no Krievijas”- vai Latvijā tagad ir reģistrēts NL uzņēmums Uzņēmumu reģistrā? Un kas tad ir patiesā labuma guvējs šim uzņēmumam? Sauliete vai kads no Krievijas?
cory @ 06.07.2022 18:54Es īsti nesaprotu no juridiskā viedokļa to “atdalīšanos no Krievijas”- vai Latvijā tagad ir reģistrēts NL uzņēmums Uzņēmumu reģistrā? Un kas tad ir patiesā labuma guvējs šim uzņēmumam? Sauliete vai kads no Krievijas?
man rodas sajūta ka dažas vispār nav strādājušas, līdz ar to daudz ko nesaprot😁Tullip @ 06.07.2022 19:10
Sauliete to raksturoja kā "emocionāla atdalīšanās" :D :D :D
Zuzuu10 @ 06.07.2022 18:45viņa ir tāds pats konsultats kā Avon, Oriflame, Faberlic utt.??♀️
Tikai dēļ tā, ka viņa kā persona ir atpazīstamāka, visi viņai liek atbildēt uz jautājumiem.
Arī piemājas narvesen nevar atbildēt uz jautājumiem uzņēmuma vārdā, lai gan ir franšīze.
Protams, man pat žēl ir tos adekvātos Krievu uzņēmumus, kas neatbalsta šo visu, bet viņi diemžēl cieš. Jo tas tiešām nav vienas dienas jautājums, pāriet citur.Valdet @ 06.07.2022 19:18Noklausijos un izlasiju visu. Ai nu ta zurnaliste gan baigi censas ieslipeties. Telo ukji pukji, zinu sitadus cilvekus. Jus tiesam ticat, ka vina tik draudzigi tikai gribeja uzzinat atbildes no Saulietes? Kaa tad, Sauliete vnk ar pieredzi, shadus cilvekus pa gabalu atkozh un neglauda pa spalvai. , nav jau pirmais raksts vai zurnaliste.
Bet par to Krievijas saistibu jaa, isti nekas nav skaidrs. Ari zurnaliste skiet loti nezinosa, ka vinai nekada atbilde neviestu skaidribu ka tad isti ir. Es pielauju, ka sobrid maximali tiek darits viss, lai pilniba atdalitos no Krievijas, bet tas nav tik atri un tapec ne Sauliete, ne Svetlana precizi neatbild, bet gan peld ar visparigam atbilden.
Zuzuu10 @ 06.07.2022 19:16man rodas sajūta ka dažas vispār nav strādājušas, līdz ar to daudz ko nesaprot?
Bet nu šeit ir skaidrs ka piekasīšanās ir tīri tādēļ ka tā ir Katrīne.
Jo nevienu nemulsina ne greenway, ne faberlic? kas arī strādā pēc tāda paša principa un ir Krievijas uzņēmumi.?
Kur ir raksts, kur viņa minējusi ka tas ir viņas uzņēmums?NataL @ 06.07.2022 19:30
Pag Stop, kāda pārdevēja, viņa tak medijiem vēl pirms laika teica, ka Riva un Samanta uzstājas viņas Latvijas uzņēmuma rīkotā pasākumā. Neko tagad vairs nesaprotu :D
Zuzuu10 @ 06.07.2022 19:39Kur ir raksts, kur viņa minējusi ka tas ir viņas uzņēmums?
Un atceramies arī par komatiem, tādā ziņā, ka teksta nozīmi, būtiski maina.
Piemērs: “Sodīt nedrīkst, attaisnot.” vai “Sodīt, nedrīkst attaisnot”