Droši vien gaida sadsrbību dzelzs sistēmai 😂 Viena reize izmaksā ap 100€, diezvai tā ir viņas prioritāte.magdalena333 @ 21.09.2024 17:25Iespējams viņai tas dzelzs ir zems jau kopš grūtniecības ar Īlonu, protams, tā ir ilūzija, ka ar kokteiļiem uzņem kaut ko. Jau sen ir skaidrs, ka Marija neēd sabalansēti, vai nu rij visādus draņķus kā pati apgalvo vai ir otrs grāvis, atslodzes. Iespējams ar tādu dzīves veidu vajadzētu visu laiku uznemt uzturošo dzelzs devu. Ir arī tādi organismi kuri vienkārši neuzņem pietiekami dzelzi no uztura, lai cik tas pareizs būtu, man tā ir, ēdu cik vien pareizi var, bet 3x gadā pa mēnesim dzeru dzelzs preperātus. Vēl ir jāpārbauda, kas notiek ar B12 vitamīnu, jo, ja tas ir zems, tad arī ir traucēta dzelzs uzņemšana. Ņemot vērā Marijas trīcošās rokas, dzīves veidu kādu viņa dzīve, es šo pārbaudītu.
Kas attiecas, ka Īlons kārtējo reizi ticis kaut kam klāt, ir tikai un vienīgi mātes vaina, tieši tā, ja Tev mazulis ir mājās, kā Tu vari atstāt visu pa rokai bērnam?! Tak beidzot pašai ir jāpieslēdz smadzenes nevis jāvaino bērns! Šodien atkal gulējusi līdz 12:00, diez ko bērni tajā laikā darīja? Jau cik ilgi katru dienu visu noraksta uz vit deficītu, tā vietā, sen būtu aizbraukusi uz aptieku un nopirkusi tos vitamīnus. Tik interesanti, tagad vaino, ka uz sistēmu nevar aiziet dēļ Īlona, tik kad jāiet uz manikīru vai austeres ēst, vai Igauniju braukt, tad kaut kā atrod, kas to Īlonu pieskatīs, tagad, kad jāaiziet uz sistēmu (kaut gan arī sen jau būtu sākusi dzert mājās), tad redz nav kam bērnu uzticēt, bet labāk apdraudēt bērnus un gulēt kā plaušai visu dienu!
Hyrte @ 21.09.2024 18:04Tādos tempos, šķiet,ka nav tālu,lai ar Īlonu notiktu kāda nelaime. Bērni tiešām ir dažādi,viņa taču zin,ka viņš ir ļoti aktīvs, zinātkārs,dara blēņas, tātad jāsaprot,ka ar viņu ir jābūt īpaši uzmanīgai, jāpievērš īpaša uzmanība. Ticu,ka ir smagi,bet-nu,tas taču ir tavs bērns!
Redwine @ 21.09.2024 14:32Marija - valdībai ir izdevīgi , ka tauta ēd neveselīgi . Tā viņa attaisno nl maratona dārgo cenu . Vnk ??♀️ man kauns viņas vietā palika to viņas nesto huiņu klausīties
ZANZEZAN @ 21.09.2024 21:19Un vēl jau tas, ka ja bērns sasit kaut ko vai kādu stiklu utt, vai pirmais ir ķert pie telefona un bildēt vai tomēr bērnu paņemt no tā visa, lai viņš nesatraumējas? Man pat telefons nekad nav pie rokas, kur nu vēl paspēt nofočet. Toc sajūta, ka viņa kaifo no tādām situācijām un galvenais to visu vēl izlikt ig.. šausmas
Sezam @ 21.09.2024 21:33Es neesmu nekāda gada māte, bet es būtu pannick attack vai bērns nav iebāzis mutē kādu stikla gabaliņu…
Lai nedirš, ka bija tikai uz wc!!
Nevar 1,5g bērns pa dažām minūtēm paņemt maisiņu, izvilkt zāļu kastīti, ATTAISĪT, izņemt no plastmasas iepakojuma ampulu, sasist vismaz 3 no 5 ampulām… ar pusotrgadīgiem pirkstiņiem tas prasa dauuudz, daudz vairāk laika nekā dažas minūtes ko pavada wc.
Tie bērni vispār netiek pieskatīti, aug savā vaļā, mātīte redz guļ līdz 12, bērni netraucējot
Sezam @ 21.09.2024 21:33Es neesmu nekāda gada māte, bet es būtu pannick attack vai bērns nav iebāzis mutē kādu stikla gabaliņu…
Lai nedirš, ka bija tikai uz wc!!
Nevar 1,5g bērns pa dažām minūtēm paņemt maisiņu, izvilkt zāļu kastīti, ATTAISĪT, izņemt no plastmasas iepakojuma ampulu, sasist vismaz 3 no 5 ampulām… ar pusotrgadīgiem pirkstiņiem tas prasa dauuudz, daudz vairāk laika nekā dažas minūtes ko pavada wc.
Tie bērni vispār netiek pieskatīti, aug savā vaļā, mātīte redz guļ līdz 12, bērni netraucējot
sauliiite.paula @ 21.09.2024 22:06Nav iespējams mazam bērnam salauzt ampulas!! Pat man, kā pieaugušajam ir pagrūti. Te Marija taisa haipu, drošvien pati salauzusi un iedevusi.
amnēzija @ 21.09.2024 22:28
Nu, nevajag pārspīlēt, pati viņa noteikti nelauza. Ja jau tā ar naudu švaki, tas dzelzs preperāts tomēr maksāja 65€..
Ir redzējis kā mamma ver vaļā drain boosteru. Tas arī līdzīgā krāsā, tikai mazliet savādāka tā ampuliņa un iepakojums. Kad bērnam ir ļoti liela vēlme kaut ko dabūt vaļā, tad spēks var būt uh, kur liels.
Mashka Kakashka @ 21.09.2024 22:50
Marija knapi savu Drainbūster var atlauzt. Kur nu vēl Īlons to stikla ampulu.
amnēzija @ 21.09.2024 23:10Vai tik trīs līderes ar ģimenēm nav sarunājušas doties kopā vienā ceļojumā? Divas no tām teica, ka ceļojums būšot jaukā kompānijā. Viena, šķiet, pieminēja Turciju. Tad jau manīs ?