CallMeAnnika @ 19.09.2024 19:35Nē, kolagēnu nodala no olbaltumvielām sastāvā.
Tiešām. Paldies par labojumu. :) Nez kāpēc biju iedomājusies, ka nodala uzturvērībā, jo to īpaši uzsver sastāvā, vai tas ir l, ll, lll tipa un citi veidi. :DLiizha1 @ 19.09.2024 23:03
Kāpēc, lai nodalitu kolagēnu, ja tā ir olbaltumviela? OBV ir lielā makro grupa, ko sīkāk neizdala
NL darbones domā, ka izdevīgāk ir nopirkt 2-10x dārgākus produktus un mēneša beigās saņemt 50 eiro, nekā pa mēnesi ietaupīt 200 eiro, netērējot pārcenotajos produktos.Mashka Kakashka @ 19.09.2024 23:34Atradu arī NL šampūnu ražotāju. ? Protams, ka vienīgais kas atšķiras ir cenas. Varbūt kāda NL neliete grib iegādāties lētāk nekā pa tiešo no sava NL kantora?
ES atbildīgā persona: “JoJo Haircosmetics GmbH”, Zu den neuen Wiesen, 7, D-35644 Hohenahra/Erda, Vācija.
https://shop.jojo-haircosmetics.com/en/product-category/care/
CallMeAnnika @ 19.09.2024 23:43NL darbones domā, ka izdevīgāk ir nopirkt 2-10x dārgākus produktus un mēneša beigās saņemt 50 eiro, nekā pa mēnesi ietaupīt 200 eiro, netērējot pārcenotajos produktos.
Bet vienam gan var piekrist - tur ir visas vienotas kopējā mērķī - nopelnīt Hohlova jahtu. :D
CallMeAnnika @ 19.09.2024 23:22Tiešām. Paldies par labojumu. :) Nez kāpēc biju iedomājusies, ka nodala uzturvērībā, jo to īpaši uzsver sastāvā, vai tas ir l, ll, lll tipa un citi veidi. :D
Man ir kauns par šo kļūdu. Kā NL darbones nejūtas neērti, kad 6 gadu laikā nezin savas kompānijas produktu sastāvu un neko nesaprot? :D
amnēzija @ 19.09.2024 23:53
Paklausījās zoomā par Smart go krievu valodā, paklausīsies zoomu par Smart go latviešu valodā. Pat 2x noklausījušās, ņemot vērā kā viņas klausās, neko nezinās. Atkal runās muļķības. Vai paķers kaut kādu vienu frāzi un tad to katru dienu atkārtos brīdī, kad lietos to produktu. Tāpat kā tas ir tagad - visamz trīs pašlaik(šajā nedēļā) ļoti uzsver Smart go un skaistumkopšanas speciālistus, ka tiem neesot laika, kad paēst, ka viņiem Smart go būtu ļoti laba alternatīva maltītei. Un tas tā ļoti uzkrītoši parādījās, iepriekš ļoti ilgi neko tādu neviena neteica.
CallMeAnnika @ 19.09.2024 23:22Tiešām. Paldies par labojumu. :) Nez kāpēc biju iedomājusies, ka nodala uzturvērībā, jo to īpaši uzsver sastāvā, vai tas ir l, ll, lll tipa un citi veidi. :D
Man ir kauns par šo kļūdu. Kā NL darbones nejūtas neērti, kad 6 gadu laikā nezin savas kompānijas produktu sastāvu un neko nesaprot? :D
Mashka Kakashka @ 19.09.2024 23:59
Par to, ka nav laiks paēst, pilnīgas muļķības. Tieši tāpat kā viņas vienbrīd runāja muļķības, ka labāk pa ceļam ir izdzert viņu kokteili, nekā apēst kaut ko neveselīgu no degvielas uzpildes stacijām. Viņas dzīvo kaut kādā tumšā mežā, nezina, ka DUS jau sen ir veselīgas uzkodas: svaigi salāti, siltie ēdieni, burkāni, utt. Tieši tāpat kā arī Hesburger un McDonalds arī ir pieejami salāti, ne tikai frī un burgeri.
Liizha1 @ 20.09.2024 00:06
Nemīz, visi kļūdāmies :D
amnēzija @ 20.09.2024 00:08
Nu, tas, ka viņas ir badā pēc tiem saviem kokteiļiem un tāpēc acis metas tikai uz neveselīgo pārtiku un saldumiem, es nemaz nebrīnītos. Es, ieejot tādās iestādēs, parasti acis metu uz veselīgo un par šoko vai citiem draņķiem pat prāts nenesas. Un, godīgi sakot, nekas arī nenotiks, ja paņems kaut ko neveselīgāku, ja ikdienā neko tādu kilogramiem neēd. Viņas no tās tēmas "veselīgs un sabalansēts uzturs" ir uzpūtušas tādu ziloni.. tur ir centrā kokteilis un tikai tad viss pārējais, kas saistīts ar veselīgu uzturu..
Liizha1 @ 20.09.2024 00:14
Tas, ka to īpaši uzsver, ir principā mārketings.
Es tgd negribu baigi iedziļināties sastāvos, bet kolagēns ir viena izolēta aminoskābe, nebribu tagad samuldēt, ja pērkot tīru whey, vai tue būs kalogēns, nemāku tagad uz sitiena pateikt, bet, ja paņemsi un izvārīsi jebkurus kaulus - vistas, cūkas, liellopa, un tajā buljonā pagatbosi zupu, tad uzņemsi visu vajadzīgo
amnēzija @ 19.09.2024 16:22
Tas ir apsveicami, ka vismaz mēģina risināt to jautājumu. Bet es joprojām nespēju saprast, kā var tikt pie tādiem nodokļu parādiem - un viņa ir viena no tām, kura ir teikusi, ka no atalgojuma tiek maksāti arī nodokļi.. ?
Mashka Kakashka @ 20.09.2024 00:17
Tas, ka viņas ir badā, pierādās ar to, ka lielākai daļai tur ir otrās brokastis. Pamostas, izdzer kokteili un pēc stundas rāda kā cep olas, utt. un pašas saka, ka ēd otrās brokastis. Un tas ir tikai likumsakarīgi, ja no paša rīta izdzer kokteili, kurā ir 18 grami cukura, ātri uzsit augšā cukuru ķermenī un tik pat ātri atkal gribas ēst.