isiite007 @ 26.06.2022 17:01Oi,oi kā Egita izrādās ar savu mašīnu. Lai tik mazās bites uzķertos.
Sandra atkal grib sev pievērst uzmanību. Nesaprotu kam vajadzīgs tas posts ar māti. Kam jāzina tas viss?
nemāku diemžēl ieliktMc.Queen @ 27.06.2022 10:44
Ja runā par kādu postu, tad ieliec šeit bildi, lai nav jāiet uz viņas profilu un jākačā statistiku.
akd, tiesam wtf, ko es izlasiju.Oriona @ 27.06.2022 11:34Sandra ieliek smaidīgu bildi ar "māti", bet aprakstā nosodoši paziņo, ka viņa ir tikai radītāja, kurai nav vajadzīgs neviens no šiem radītajiem cilvēkiem.
Wtf. Tad kāpēc vispār publicēt to sievieti? Lai mēs pārējie tagad nosodītu to "radītāju"?
Raella @ 27.06.2022 14:08Nu Egita dzīvo vienai dienai, naudu savā dzīvē nav redzējusi,vienmēr dzīvoja no algas līdz algai ar parādiem,varbūt ātrie kredīti vai kas un tagad kad kaut kada nauda ir,tad,protams,sāk ar auto,šādu tādu brendu,ceļojumi principā viss par ko visu dzīvi sapņoja
Tagad nauda viņai ir viss, tā jau parasti ir tiem,kas pēkšņi pie naudas tiek un tad nu nezin kā izrādīties
ja māju īrē, tad auto noteikti ir kedītā :D ne skaidrāPatie @ 27.06.2022 14:31Egitai jau māja īrēta, cik sapratu. Vai mašīna arī kredītā?
lietuvieši arī krieviski vairs tā nerunāKārena @ 27.06.2022 15:03Štrunts ar Sandru, bet Vucēna! ??? Tagad storijos runās krieviski un iekaros Lietuvu un Poliju! Ar Lietuvas krieviem - veiksmi, “Prosto Marijas” story ar “ak es nabadzīte vientuļā māte, man prāta (un prezervatīva) nav, kad drāzties gribas” varētu uzrunāt, jo tur tiešām lēts meksikāņi seriāls. Bet Polija. Kopš kura laika poļi runā krieviski? Viņa tur babuškas grib iesaistīt, kas vēl padomjlaikus atceras? Nerunā vairs poļi krieviski!