Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 37627
Reģ: 11.02.2015
Burberry @ 03.09.2024 10:35

Kāds “opozorilas”?! Viņa izteica tikai savu viedokli, neko sliktu jau nepateica..?‍♀️
Ja jau tam kundziņam būtu vienalga par kaut kādu Mariju, nu netaisītu viņš 10 story?? Tātad, ka tiesību vien teica!?
Un tas, ka tur sēž vairāk kā dejo ir taisnība..ielicis story no pāris reizēm, kad meičuki dejo jau pēc 5. glāzītes ?

Viņa sevi opozorila, tas klubs man sekundāri. Kā jau rakstīju - klubs kā klubs.
Bet pati sisku meitene un papiku medītāja ar aizlietām acīm kaut ko par pontošanu šļupst. Kad pašai bija nauda, pontoja kā mīļā.
Kam 50€ priekš kluba ieejas daudz, tas gan jau arī gaida, ka tur būs nez kāds wow. Kaut arī varētu aizdomāties, ja jau reiz brendingošanu un mārketingu saprot, ka tā ieejas maksa ir tikai, lai atsijātu publiku, kas nav konkrētā kluba mērķauditorija.
Arī tikai viedoklis.
03.09.2024 13:06 |

Reitings 5442
Reģ: 06.08.2014
Maša uuultra heeeepī. Nu tik heeepī. Es nevaru 🤦🏻‍♀️ Tulīt ies, skries un leks darbos. Ies uz sporta zāli, dzīvos sev. Kukū - mamaša, atgriezies realitātē. Bērni slimo un pārsvarā daudz slimo pirmajā bērnudārza gadā. Bet visdrīzāk šī būs tā mātīte, kura laidīs savu bērnu pusslimu uz dārziņu, tik lai būtu laiks sev 🙏🏼 Citādi nebūs ultra hepīī. Tādā vienradžu pasaulē dzīvo šitā 😃
03.09.2024 13:37 |

Reitings 3931
Reģ: 29.04.2024
Mashka Kakashka @ 03.09.2024 11:42

Marijai DS? Ļoti šaubos. No kā viņai var izaugt DS, ja viņai nav komandas?!
Protams, ka viņām viss ies tikai uz leju. Kā var iedomāties, ka nomainot kompānijas nosaukumu, kaut kas uzlabosies. Turklāt, jaunie NL produkti ir ĻOTI dārgi, dārgāki par iepriekšējiem.
viņai nav kāds cits līgums? Uz Kristapa vai kka tā, kuram ir tas DS? Viņas sarakstos nav, uzvārdu mainīja, jo Kristaps kko pieprasīja un tur figurēja par līgumu runa. Un ar tās, ka viņai reāli nav komandas, bet kkur jau piķis ienāk, kaut kāds vismaz, un ja jau DS, tad kur to redzēt?
03.09.2024 13:43 |

Patīk
Reitings 48182
Reģ: 12.10.2022
magdalena333 @ 03.09.2024 10:12
Maša nekad nav bijusi viena un bez palīgiem. Bērni regulāri ir ar kādu citu, kāds viņus pieskata. Es domāju, ka lielākā daļa mammas šeit var apgalvot, ka pavada ar saviem bērniem daudz vairāk laika kopā kā Maška ar savējiem. Man personīgi nav laika iet pa tusiņiem, un Ok nav vajadzības skriet pa randiņiem, mani bērni, mana atbildība neesu dzērusi viņu klātbūtnē un tā kā uz tusiņiem neeju, tad nedzeru arī ārpus mājām. Man personīgi nav neviena kam nogrūzt bērnus un pat nevēlos to, nav man vecaki tuvumā un arī aukles nav, jo nevis kliedzu tikai apkārt, ka bērni ir priekš manis, bet pati arī audzinu viņus un nesūdzos. Viss ko vēlējos pateikt, ka Mašai ir daudz vairāk palīgu un brīva laika kā lielākai daļai mums sieviešu, un jā, mums ir vīri, bet tie vīri strādā, dodas komandējumos vai zinu sievietes, kas arī audzina bērnus vienas, jo vīri strādā ārpus Latvijas vai ir vienkārši vientuļās mātes. Viņas nesūdzas un nekladzina visu laiku cik pārgurušas ir un nerāda to riebuma seju, kā Marija to dara. Marijas problēma ir tā, ka viņai riebjas būt ar bērniem, respektīvi, viņai patīk tā ideja liela ģimene, bet labprāt vēlētos, lai tos bērnus audzina kāds cits. Viņa ir pārgurusi jau pēc pāris stundām esot kopā ar saviem bērniem. Pirmo reizi redzu kā sieviete vairākus mēnešus tā priecājas, ka bērni pazudīs no mājām, man pat asara nobira, kad palaidu bērnus uz dārziņu. Un vēlreiz, es neredzu to, ka Marija tiešām vairākus gadus sēdētu viena mājās un audzinātu bērnus ir gan tusiņi, randiņi, draudzenes, manikīri, bērni pa nometnēm, pie draudzenēm, pie auklēm-pieskatītājām, viņas mammas, tagad Neits daudz laika pavada ar tēvu un, tad tā draudzene ar viņu dzīvoja, tad mamma utt.
Perfekti pateikts. Piemetināšu, ka tad, kad nav neviens pieaugušais, kas varētu pieskatīt sīkos, tad to darbu uzkrauj vecākajam dēlam. + Mašai ir vēl sapņu darbs, kuru var darīt no jebkuras vietas pasaulē un var savienot ar bērniem. :D
03.09.2024 14:12 |

Patīk
Reitings 48182
EmilijaArm @ 03.09.2024 10:25
Noklausījos tos Pašas storijus par Mašas pāļa bazaru. Nez, man drīzāk liekas, ka Marijai ir sapiķots, lai viņa šo klubu diskreditē publiski savai auditorijai. Neorientējos krievu kopienas klubu dzīvē, bet pilnīgi pieļauju, ka šādu uzdirsienu Piji varētu būt pasūtījuši konkurenti.
Padomā loģiski, konkurenti pasūtīja Mašas pāļa storijus? Neviens cits konkrēts klubs netika minēts. Kāpēc lai kāds pasūtītu MAŠAS negācijas, ja viņas sekotāju lokā nav Piji auditorija? What's the point?
Maša ir viena no tām nožēlojamajām silikonu beibēm, kuras meklē cukurpapus, kā pati aprakstīja, tikai tam jau ilgi nav rezultāta. Maša nav populāra vai bagāta, viņa ir zināma, jo Kača izcēla NL ziņu virsrakstos. Tie, kas to var atļauties un gribēs, tie tāpat ies uz Piji, neskatoties uz to, ko mūždien pārgurusi 3 bērnu vientuļā māte ar sarkanu Mustangu, patukšu maciņu un nodzertām acīm saka.
03.09.2024 14:35 |

Patīk
Reitings 48182
Mashka Kakashka @ 03.09.2024 11:42

Marijai DS? Ļoti šaubos. No kā viņai var izaugt DS, ja viņai nav komandas?!
Protams, ka viņām viss ies tikai uz leju. Kā var iedomāties, ka nomainot kompānijas nosaukumu, kaut kas uzlabosies. Turklāt, jaunie NL produkti ir ĻOTI dārgi, dārgāki par iepriekšējiem.
lk pēc vairākiem mēnešiem, kad Egita sasniedz DS kvalifikāciju, viņa parāda savu algas čeku, jo minimālo jau nerādīs. :D
Tad nu tagad Maša varētu atrādīt savu algas čeku. Ja būtu DS kvalifikācija, 100% būtu posts un storiji, pierādījumi.
Mašai visticamāk pietrūka līdz 2500 PV sāna apgrozījumam, jo 1S neskaita Kačas PV. Ja vēl Mašai būtu nauda, bet arī mākslīgi vairs nevar uzturēt līderes kvalifikāciju.
03.09.2024 14:48 |

Patīk
Reitings 48182
ZANZEZAN @ 03.09.2024 13:43
viņai nav kāds cits līgums? Uz Kristapa vai kka tā, kuram ir tas DS? Viņas sarakstos nav, uzvārdu mainīja, jo Kristaps kko pieprasīja un tur figurēja par līgumu runa. Un ar tās, ka viņai reāli nav komandas, bet kkur jau piķis ienāk, kaut kāds vismaz, un ja jau DS, tad kur to redzēt?
Nav viņai nekāds DS. Tas ir tas pats, ka jebkurš storijā var uzrakstīt, ka kontā stāv miljons. :D
Ar Kristapu sen vairs nav kopīgs līgums. Maša ir lūgusi Hohlovam, lai viņu izņem no saraksta, jo līderei kauns par savu zemo kvalifikāciju.
Piķis ienāk no bērnu naudas un alimentiem, tāpēc 500 eiro ir tik svarīgi saglabāt.
03.09.2024 15:00 |

Reitings 6108
Reģ: 10.01.2023
Egita tiešām nevar izdīkt kādu sadarbību ar kādu dermatoloģi? Gluzunova tik staigā pa botoxiem un mezoterapijām..tago visu laiku.
Egitai tā acu zona baismīga. Piere apstrādāta, bet acis- vai, vai…
Bet nu storija teksti😁
03.09.2024 16:40 |

Reitings 6598
Reģ: 20.09.2022
Vārdotāja @ 03.09.2024 16:40
Egita tiešām nevar izdīkt kādu sadarbību ar kādu dermatoloģi? Gluzunova tik staigā pa botoxiem un mezoterapijām..tago visu laiku.
Bet nu storija teksti?

Viņu kompānijas patčiņi un krēmiņi ir tik labi, kā arī kolagēns un beauty elixir vispār bomba. Visdrīzākais, ka pirms grūtniecības kaut ko nopietnāku tur tajā acu zonā darīja, tikai bez krēmiņiem un kolagēna, diezin vai tāda atšķirība radās tajā zonā.
03.09.2024 22:10 |

Reitings 693
Reģ: 13.07.2024
Džolijai 3 gadi NL . Sasniegusi neko . Bet nu ir istais brīdis beidzot sākt pelnīt…
03.09.2024 22:14 |

Patīk
Reitings 48182
Vārdotāja @ 03.09.2024 16:40
Bet nu storija teksti?
Man vienalga un netraucē ne NL darboņu pumpainās sejas, krunkas, ne kas cits, bet, ja reklamē kosmētiku kā vislabāko, tad vajadzētu būt rezultātam.
Egita vēl šodienas storijā saka: Cilvēki redz un nāk un jautā, cik skaists augums, kā tu to dabūji, cik spīdīgi mati, kā tu tos dabūji, cik laba sejas āda, pastāsti, kā tu savedi kārtībā seju.
Nevienai NL darbonei nav sapņu augums, ideāla sejas āda vai skaisti biezi mati. Par Egitas ''attīstību'' esot NL, es neizteikšos. :D
03.09.2024 22:27 |

Patīk
Reitings 48182
amnēzija @ 03.09.2024 22:10

Viņu kompānijas patčiņi un krēmiņi ir tik labi, kā arī kolagēns un beauty elixir vispār bomba. Visdrīzākais, ka pirms grūtniecības kaut ko nopietnāku tur tajā acu zonā darīja, tikai bez krēmiņiem un kolagēna, diezin vai tāda atšķirība radās tajā zonā.
Pirms tam varbūt visu laiku lietoja filtrus?
03.09.2024 22:30 |

Reitings 6598
Redwine @ 03.09.2024 22:14
Džolijai 3 gadi NL . Sasniegusi neko . Bet nu ir istais brīdis beidzot sākt pelnīt…

Tīkla mārketinga speciāliste 😂 vēl profilā rakstīts, ka esot JOYOU kompānijas līdere. Šis tiešām uzjautrina. Par tādu sevi var saukt cilvēks, kurš sasniedzis augstu kvalifikāciju un nevis tas, kurš kuļās knapi kaut kur pa apakšu..
03.09.2024 22:43 |

Reitings 6598
CallMeAnnika @ 03.09.2024 22:30
Pirms tam varbūt visu laiku lietoja filtrus?

Šo nebiju piefiksējusi, iespējams. Jo vienā brīdī tā acu zona sāka izskatīties uzkrītoši krunkaina.
03.09.2024 22:44 |

Reitings 6108
Reģ: 10.01.2023
amnēzija @ 03.09.2024 22:10

man tiešām pat gribētos Egitu un Kaču redzēt dzīvajā😁 kā tad tur īsti ir…
03.09.2024 23:43 |

Patīk
Reitings 48182
Kurš no NL domāja novembra konferences/pasākuma nosaukumu un video? ''Get ready for the official launch of Joyou.''
Launch jau bija 13.jūlijā. Mācīties vajag nevis triekt iekšā kūdru, kas izskalo smadzenes.
lepriekš pārdošanas cena pirmajām 100 biļetēm 119 eiro, 129 eiro - līdz 22.09, 159 eiro - no 23.09. līdz 25.10. 99 eiro - ekskluzīva cena partneriem, kuri pievienojās kopš 2024.gada jūlija. :D
Konferences daļa :‍9 :00 - 17:00 ; Vieslektoru uzstāšanās; Diskusiju panelis ar Joyou līderiem no dažādām valstīm; Jautājumu un atbilžu sesija ar ģenerāldirektoru.
Svinīgā daļa:‍8 :00 PM - 2:00 AM
Gala vakariņas un izklaides programma ar vadītāju un DJ.
Apbalvošanas ceremonija, kurā uzņēmums godinās partnerus par sasniegumiem.
Iespaidīga šovprogramma un neaizmirstama Intara Busuļa uzstāšanās.
Interaktīva sesija ar DJ.
Pasākuma valodas: Angļu un Krievu.
Fuj Busulim. Cancel no mana mīļākā dziedātāju saraksta.
03.09.2024 23:44 |

10 gadi
Reitings 748
Reģ: 13.08.2010
CallMeAnnika @ 03.09.2024 23:44
Kurš no NL domāja novembra konferences/pasākuma nosaukumu un video? ''Get ready for the official launch of Joyou.''
Launch jau bija 13.jūlijā. Mācīties vajag nevis triekt iekšā kūdru, kas izskalo smadzenes.
lepriekš pārdošanas cena pirmajām 100 biļetēm 119 eiro, 129 eiro - līdz 22.09, 159 eiro - no 23.09. līdz 25.10. 99 eiro - ekskluzīva cena partneriem, kuri pievienojās kopš 2024.gada jūlija. :D
Konferences daļa :‍9 :00 - 17:00 ; Vieslektoru uzstāšanās; Diskusiju panelis ar Joyou līderiem no dažādām valstīm; Jautājumu un atbilžu sesija ar ģenerāldirektoru.

Es domāju, ka viņš nezin, ka tas ir NL.
Gan jau viņa menedžerim/ei pateica, ka Eiropas (vai Latvijas?)
04.09.2024 00:01 |

Reitings 6598
CallMeAnnika @ 03.09.2024 23:44

Gan jau, ka visi līderi kopā ar to JOYOU vadību to nosaukumu izdomāja 😀 produktu tulkojumi arī ir pērles. Bieži ļoti jabrīnās par teikuma saturu vai atsevišķa vārda tulkojumu 😂
Viņas pašas iepriekš teica, ka satiksies rudenī kopā un svinēs jauno kompānijas dzimšanu.
Kompānijai esot tik daudz naudas, bet nevar sarīkot saviem menedžeriem svētkus bez kosmiskas ieejas maksas. Manā skatījumā tā ir kosmiska 😂 menedžeris, kurš knapi 100€ atalgojumā sastrādā pa mēnesi, diezin vai var atļauties šādu summu samaksāt. Plus, nokļūšana (ja nedzīvo Rīgā), viesnīca.. gan jau dress code būs kā vienmēr, ja nav attiecīgā krāsā vai stilā nekas skapī atrodams, tad tie atkal ir izdevumi.. atkal būs, Eiropas pasākums, bet zālē knapi 100 cilvēki savākušies..
04.09.2024 00:42 |

Reitings 13697
Reģ: 06.07.2022
bru @ 04.09.2024 00:01

Es domāju, ka viņš nezin, ka tas ir NL.
Gan jau viņa menedžerim/ei pateica, ka Eiropas (vai Latvijas?)

Arī Samanta Tīna it kā "nezināja" par NL tur toreiz. Par Busuļa izvēlēm gan nav ilūziju, viņš krievam gatavs spēlēt allaž. Menedžmentam pasaka "jauns Latvijas uzņēmums!" un uz priekšu :)
04.09.2024 09:37 |

Reitings 3931
Reģ: 29.04.2024
Maša vairs nav hapī, jo bērns no bd jāpaņem. Doh, tā būs ikdienā! Bērniem vajag mammu. Nenogrūdīsi bd:D un īpaši valsts, tur būs jāsavāc, ja teiks audzites, un ja sāksies problēmas tad tur ponti nelīdzēs 🤣
04.09.2024 11:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits