amoreamore @ 21.06.2022 12:54
vai arī viņas vienkārši pelna naudu, lai nodrošinātu sevi un savas ģimenes
Arī, protams, bet tas tāds koks ar diviem galiem - ar vienu roku ņem, ar otru dod...
Paskatījos dažas UA meitenes, un nesapratu, kāpēc viņām vīri nav mobilizējušies. Bet nu tas tā... nav jau mana daļa. Es kopumā vairāk par tādu kā ētiku. Nezinu...
Kopumā rodas jautākjums, vai tiešām mēs tik trulā sabiedrībā dzīvojam?? Laikam jau, ja mazās bites pat to neredz, ka uz diplomiem RU...
Un kas vispār ir tie NL pircēji - mazas muļķa meitenes, kuras cer, ka dzerot pulveri izaugs tādas krūtis kā Saulietei un Vucēnai? :D :D Vai, ka kādreiz nopelnīs kaut pusi? Un neviena pat nesp'\ej paanalizēt faktus - kāpēc tad Sauliete aizgāja garām Vucēnai? Loģiski - jo viņai bija daudz vairāk sekotāju, un viss atnāca samērā viegli. Tā pat kā Krastai - tik daudz naivu muļķīšu, kas viņai seko, un ko viņa ar saviem video ietekmē. Un, ja tāda Vucēna, vai Eglīte tagad pievienotos NL, nekas tur nesanāktu, neticu, ka dabūtu tādas kvalifikācijas. Šobrīd izsisties var tikai tās, kam ir jau liels sekotāju skaits, tā pati Signe, kurai ir daudzi kam tos produktus iesmērēt.
Nez cik reizes šeit jau ir minēts, ka retā no bišu mammām viņām neiet uz ķermeņa procedūrām, vai nav veikušas OP, lai izskatītos tā kā izskatās, bet, bļin, Laura laukos, cer, ka viņa dzers un tirgos Biodronu un viss būs - nauda, ceļojumi un nezin kas vēl.
Ja godīgi, tad liekas, ka Agnese Boo ir vienīgā, kas visu piķi brendu šmotkās nenotērē, bet domā ilgtermiņā, pārējās katru kapeiku notērēs īstermiņā... Un, nē, man nav žēl, mani tikai pārsteidz ka ir tik daudz naivu cilvēku, kas izpērk bišu noliktavas nekam nederīgos produktos!!! Bet NUUUU - ir aitas, ir cirpēji!!