CallMeAnnika @ 13.08.2024 20:49Nav piedalījies, bet daļēji arī tāpēc, jo komunikācija ar Mašu ir neiespējama.
Maša savā garajā monologā pieminēja Rafu, ka viņš neliekas ne zinis par saviem bērniem, lai gan pati publicēja to, ka Rafa ir gatavs uzņemties atbildību, nodrošināt savus bērnus, neprasot no Mašas neko. Bet Mašai tas neder, jo nauda nenāks.
Melomanija @ 14.08.2024 06:00Varbūt tēma jau ir apspriesta, sen neesmu te ienākusi. Vakar Egitas storijos pamanīju Matildei uz plaukstas sarkanu pleķi. Kas tas ir?
Vārdotāja @ 13.08.2024 23:38NL iindzy, dārgumiņ, tās aukliņas ir Temu un Sheinā pa pilno. Ko tu tur reklamē neskaitāmos storijos.
Pat Didrai tādas ir un ne jau par 25 vai cik tur eiro ??? cik tad īsti ir vērta četru storiju reklāma par dāvanu? Nu tur vēl mazie sūdiņi pa 3,00 eiro. Plus, mīnus 30 eiro par četriem storijiem?
“Ražotājai” izmisums kārtējais, ka dāvanas sūta pa labi un pa kreisi.
Elife @ 14.08.2024 10:54
Es tieši gribēju tādu. ? ieliec linku, kā atrast shein.
Vārdotāja @ 14.08.2024 11:16
Pa pilno ar aukliņām, tik kuloniņu pasūti kādu vēlies
https://share.temu.com/4LhXhcbcPRA 1,79 EUR
https://share.temu.com/m80onZQi7PA 1.29 EUR
https://share.temu.com/KEgbM4fZyeA 0.98 EUR
https://share.temu.com/VRURjt5fnQA 0,60 EUR
Gan jau ja parakātos, atrastu 1:1..
O, re kur ir skaista kaklarota https://share.temu.com/phwCXnzdi1A
Kārena @ 14.08.2024 10:51Marija ar saviem storijiem izkonkurē gan “Ģimene burkā”, gan “No ērkšķiem”. Kur tai sievietei prāts? Skumjākais, ka pati neredz savu vainu. Nē, Neitam nav ar tēvu jāvienojas, kad brauks, tas Marijai ar Kristapu jāsarunā. Žēl Neita! Nu kāpēc tādas mauķeles dzemdē? Bet mēs zinām atbildi - alimentiem. Tik ar Rafčiku ieberzās, līdz ko pīkstēs par alimentiem, vairāk kā skaidrs, ka bērnus viņai atņems un viņi dzīvos Spānijā pie tēva. Nu tad tagad visi sūdi ventilatorā lido Kristapa virzienā.
brunettte @ 14.08.2024 11:37
Nu nezinu gan.. Jā, Marija nav nekāda svētā, skrien pa labi, pa kreisi ar turkiem utt, bet nu ziniet cik daudz tēvi ir narcisti, kuri grib bērnus ievilkt problēmās? Sāksim ar to, ka alimentus viņš maksā minimālos un es sekoju Marijai vēl tajā laikā, kad viņa tiešām veda Neitu gan pie logopēda, gan terapeitiem, uz treniņiem utt, tas viss prasa laiku, naudu. Un ar alimentiem to nevar pavilkt, tēvam to arī vajag saprast. Jā, viņa nav perfekta, bet kura no mums ir? Šajā situācijā tomēr visi sūdi jāuzņemas Kristapam. Nesaprotu, kā vispār var bērnam kaut ko sliktu teikt par māti, it sevišķi vecumā, kad viņam tā jau ar psihi ir problēmas.
Zebradivi @ 14.08.2024 11:41Mani pārsteidz tās kas te tik traki aizstāv Kristapu. Arī alimentu sakarā( un es te nerunāju ir vai nav atbilstošs apmērs, arī es domāju , ka tas ir par lielu) bet, viņam taču bija iespēja ierasties tiesā un visu apstrīdēt, bet tajā laikā viņš atpūtās siltajās zemēs ar savu draudzeni. Nu tad jau pats vainīgs , lai maksā par savu stulbumu. Tāpat visus šos gadus viņš varēja aizmirst Neita dzimšanas dienu, nezvanīt , nesatikt , bet tagad kad jāmaksā 500€ mēnesī pēkšņi gatavs pie pakaļas (es atvainojos) Neitam sēdēt. Ja jau viņš tagad var sazvanīt Neitu tad varēja arī 3 gadus atpakaļ piezvanīt, bet ak vai , tad jau nevajadzēja.Un kas notiks , ja viņš paņems pie sevis viņu? Viņš pat nezin kā tas ir būt ar bērnu katru dienu visu laiku, nevis paņemt kad gribas. Marija galīgi nav svētā un daudz ko dara kā dara, bet kamoon tās kas te fano par Kristapu, nedomāju, ka Neitam
būtu baigi kruta dzīve ar viņu .
Un šī nav aizstāvības runa Marijai, nebūt nē… Tikai pateikt , ka tas otrs jau ar nav nekas pie kā vajadzetu tiekties.
P. S baigās aizdomas , ka Kristaps vai viņa druška sēž forumā un cītīgi lasa.
man ta ar vienalga, bet ja Praija kundze noliek savos storijos citus tirgotājus, kas dara to pašu tirdziņos, tad tas ir ļoti nesmuki.Elife @ 14.08.2024 11:22
Tai Praiya bija agrāk arī saulesbriļļu un masku turētāji, arī visi ķēra. Beigās kaut kas tieši Aliexpress atrada ko līdzīgu. Nē nu es noteikti nenoniecinu biznesu latviešiem, malači, kas atraduši savu nišu. Bet ja patērētājs var atrast un maksāt lētāk, arī to atbalstu.
un viņas scenārijs, ka Kristapa dēļ cietīs skolas biedri utt. ar ir labais.magdalena333 @ 14.08.2024 12:08Lai Marijai nebūtu atkal jāčīkst par to, ko Neits dara vai nedara un kā dara, viņa pati varētu izglītoties, kas ir disleksija un kā tā izpaužas. Bērniem, kam ir disleksija ir grūtības izprast/atcerēties tekstu, ko viņi lasa. Vienkāršāk sakot, viņu smadzenes tik ļoti fokusējas salikt burtus kopā, ka izlasot teikumu, viņš var neatcerēties, ko ir izlasījis, tāpēc bērns lasa vispirms un ir labi, ja vecāks pēc tam viņam izlasa priekšā, lai viņš tikai klausās. Tā pat ir ar uzdevumu noteikumiem, kamēr viņš izlasa viņš var neatcerēties un tā arī nesaprast, noteikumus. Pašai viņai vispirms ir jāizglītojas, lai nav jāčīkst IG un jāvaino bērns!
magdalena333 @ 14.08.2024 12:08Lai Marijai nebūtu atkal jāčīkst par to, ko Neits dara vai nedara un kā dara, viņa pati varētu izglītoties, kas ir disleksija un kā tā izpaužas. Bērniem, kam ir disleksija ir grūtības izprast/atcerēties tekstu, ko viņi lasa. Vienkāršāk sakot, viņu smadzenes tik ļoti fokusējas salikt burtus kopā, ka izlasot teikumu, viņš var neatcerēties, ko ir izlasījis, tāpēc bērns lasa vispirms un ir labi, ja vecāks pēc tam viņam izlasa priekšā, lai viņš tikai klausās. Tā pat ir ar uzdevumu noteikumiem, kamēr viņš izlasa viņš var neatcerēties un tā arī nesaprast, noteikumus. Pašai viņai vispirms ir jāizglītojas, lai nav jāčīkst IG un jāvaino bērns!