ZANZEZAN @ 01.08.2024 23:11Maša: man līdz septembrim brīvais režīms.
Tai pat laikā Maša: strādāju, bēbīši, strādāju, esmu baigais līderis..
Kā tad, līderis ?
man cikls bij preciizs kā pulkstenis,dēl kontracepcijas,bet man nekad nav bijis vienā un tajā pašā datumā katru menesi,vienu, divas dienas nobīdās.jo ir gan februāris,gan 30 dienas,gan 31 diena mēnesī🤭magdalena333 @ 01.08.2024 16:17Marijai tak ir super cikls, kurš zin, ka pagājušo mēnesi bija februāris vai jūnijs vai novembris, bet tā pat sāks 26. datumā? Tak vistīrākais haips, gan jau drīz uzzināsim par cik kg Marija pieņēmusies svarā?
Maša gribēja sevi pacelt saulītē, jo neviens cits to vairs nedara. Vairs nav apjūsmošanas storiju no mazajām bitēm, cik Maša veiksmīga, cik daudz pelna, cik var atļauties, cik skaista, tieva, priecīga utt., jo nekas no tā vairs nav.ZANZEZAN @ 01.08.2024 23:11Maša: man līdz septembrim brīvais režīms.
Tai pat laikā Maša: strādāju, bēbīši, strādāju, esmu baigais līderis..
Kā tad, līderis ?
Egita pat iedomāties nevar, cik daudz ir jāattīstās un jāmācās runāt, lai spētu strādāt televīzijā vai radio. Jāizvairās no liekvārdības, jāattīsta vārdu krājums, jābūt lietas kursā par aktualitātēm Latvijā un pasaulē. Egitas pasaulē ir tikai bombīgs un kruts produkts, kuram pat nezin sastāvu. Nemaz nerunāsim par viņas spēju izteikties.amnēzija @ 02.08.2024 00:45"Ar katru filmēšanās reizi saprotu, cik ļooooti mani tas saista, patīk un cik brīvi jūtos kameras priekšā". Egita tā kā kādam dod mājienu, ka gribētu vadīt kādu raidījumu vai piedalīties, kā viņas mentore, kādā filmā kā "aktrīze"? ? nu grūti iedomāties tādu raidījuma vadītāju, kura teikumu nespēj sakarīgi salikt kopā. ?
Jūlija kvalifikācijas:CallMeAnnika @ 02.07.2024 12:45Jūnija kvalifikācijas:
Ex Sauliete - TOP / DT.
Agneta - B1 / 1S.
Egita, Inga P. - M3 / Star.
Foxa - M1 / Master.
Krasta, Stapāne - Active Manager.
Vucēna tiešām ir prasījusi vadībai, lai viņu nerāda sarakstā, jo kvalifikācija ir tik zema, ka pašai kauns?
Egitai Star, kas tā par līderi? :D Foxai zemākā iespējamā kvalifikācija. Tāpēc bija jālūdzās pēc pasūtījumiem.
CallMeAnnika @ 02.08.2024 12:24Jūlija kvalifikācijas:
Ex Sauliete - TOP1 / DT1.
Egita - B3 / DS.
Agneta - B1 / 1S.
Inga P. - M3 / Star.
Foxa, Signe, Stapāne - M1 / Master.
Krasta - R / Registered.
Vucēna vēl joprojām neparādās līderos. :D Ļoti interesanti, itkā Eiropas kompānija, bet kvalifikācijas rādās krievu mājaslapā. Cirks.
CallMeAnnika @ 02.08.2024 12:08Maša gribēja sevi pacelt saulītē, jo neviens cits to vairs nedara. Vairs nav apjūsmošanas storiju no mazajām bitēm, cik Maša veiksmīga, cik daudz pelna, cik var atļauties, cik skaista, tieva, priecīga utt., jo nekas no tā vairs nav.
CallMeAnnika @ 02.08.2024 12:11Egita pat iedomāties nevar, cik daudz ir jāattīstās un jāmācās runāt, lai spētu strādāt televīzijā vai radio. Jāizvairās no liekvārdības, jāattīsta vārdu krājums, jābūt lietas kursā par aktualitātēm Latvijā un pasaulē. Egitas pasaulē ir tikai bombīgs un kruts produkts, kuram pat nezin sastāvu. Nemaz nerunāsim par viņas spēju izteikties.
es par šo te arī aizdomājos😁 viņai viss vienā datumā- kaut vai garais gads vai īsais.Kenty @ 02.08.2024 07:59man cikls bij preciizs kā pulkstenis,dēl kontracepcijas,bet man nekad nav bijis vienā un tajā pašā datumā katru menesi,vienu, divas dienas nobīdās.jo ir gan februāris,gan 30 dienas,gan 31 diena mēnesī?
Vārdotāja @ 02.08.2024 15:19es par šo te arī aizdomājos? viņai viss vienā datumā- kaut vai garais gads vai īsais.
Kā padsmit gados sākās vienā datumā, tā visu dzīvi. Gan jau arī pēc bērnu piedzimšanas datums nemainījās?
CallMeAnnika @ 02.08.2024 12:24Jūlija kvalifikācijas:
Ex Sauliete - TOP1 / DT1.
Egita - B3 / DS.
Agneta - B1 / 1S.
Inga P. - M3 / Star.
Foxa, Signe, Stapāne - M1 / Master.
Krasta - R / Registered.
Vucēna vēl joprojām neparādās līderos. :D Ļoti interesanti, itkā Eiropas kompānija, bet kvalifikācijas rādās krievu mājaslapā. Cirks.
ZANZEZAN @ 02.08.2024 16:19
Šis teksts par vienu datumu, kārtējo x apliecina ka enelšocām nav nekādas sajēgas par anatomiju, fizioloģiju un jebko, kas elementāri ir saistīts ar pašu organismiem. Kaut kādi pulverīši meklē vitamīnus, kuru tur nav, cikls sākas vienā datumā(labi, ka vismaz mēnesis atšķiras, ar viņu domāšanu tā ar varētu pateikt). Triec tik iekšā sū, aizdzer ar proseko un austerēm, pa nakti jāj apkārt, bet no rīta salepē pačus un happī, atkal "skaistules" kas mūžīgi tievē..
amnēzija @ 02.08.2024 17:47Man visvairāk piesaistīja tajā visā ne tas turku majors, ne tā Marijas mūžīgā ķiķināšana, kur vajag un kur nevajag, bet tas, cik Īlons viegli varēja savu krekliņu cilāt. Kas varētu nozīmēt, ka viņš krēsliņā nav piesprādzēts tā, kā viņam būtu jābūt piesprādzētam. Bet nu jā, galvenais ir satikt majoru un paķiķināt, bērna drošība ir pēdējais.