marfina @ 21.07.2024 23:13Skatoties Kaču šodien, padomāju, ka es arī gribētu, lai mani vīrs pārsteidz un aizved uz Venēciju. Nav ne pārāk dārgi, tikai tik, cik jānoorganizē (t.i. avio biļete un apartaments). Manējais to nedarīs. :( Viņam labāk patīk dāvināt to, ko man "vajag" - t.i. man jāpasaka priekšā, jāparāda vai taml. Viņš arī maksā par ceļojumiem, tā ka varu jau tikt i uz Venēciju, i uz visurieni, bet tieši šitā, ar pārsteigumu - ka nezini, kur brauksi (domā, ka Tallin) un aizbrauc uz Vecēciju. nu feini!
Man šodien baigi šādu romantiku sagribējās. :)
Dzeguze @ 21.07.2024 23:33
Bij savos storijos ielikusi B* , atradu viņai šādu foloweros , ja driz vairs nebus Rīga ? tas bus istais
@Bayindirhan
Dzeguze @ 21.07.2024 23:33
Bij savos storijos ielikusi B* , atradu viņai šādu foloweros , ja driz vairs nebus Rīga ? tas bus istais
@Bayindirhan
CallMeAnnika @ 21.07.2024 22:01Mašas ēdiens no Katkevich noteikti ir iekļauts alimentu aprēķinā. Vai arī vecākajam bērnam 3 nedēļu nometnē piegādāja ēdienu no restorāna katru dienu? :D
amnēzija @ 22.07.2024 15:25Nu, kuras tur Mashas sekotājos meklē viņas jauno pielūdzēju? ?
Sezam @ 22.07.2024 21:35
Un tikko nedēļu no vietas mala cik ļoti nedrīkst ēst neko ar glutēnu ?
Zebradivi @ 22.07.2024 21:16Cik interesanti , ka storijā par draudzenēm Inga nepiemin ne Ritu , ne Elīnu. Ar Ritu taču vēl draudzējas, par Elīnu domāju tur stabili kkas nav sagājis…
Inga tagad arī skaitās pie līderiem, varbūt tāpēc ir jāuzsver šīs "draudzenes", lai kuģi kaut kā noturētu virs ūdens.Zebradivi @ 22.07.2024 21:16Cik interesanti , ka storijā par draudzenēm Inga nepiemin ne Ritu , ne Elīnu. Ar Ritu taču vēl draudzējas, par Elīnu domāju tur stabili kkas nav sagājis…
Vārdotāja @ 22.07.2024 14:12Kačai tā kleita skaista, bet dekoltē daļa ir par lielu… nesavākta
Un visos pasākumos menedžeriem ir jāmaksā par visu. :D Labākā kompānija.amnēzija @ 22.07.2024 23:44Smieklīgi klausīties tekstu no menedžeres par pasākumiem, kurus "mēs rīkojam". Kura diez no zemāko kvalifikāciju menedžerēm ir rīkojusi kādu pasākumu? ? ja nu vienīgi kādu saskriešanos savām komandas meitenēm, bet neko vairāk.. ?
Un vispār jocīgi lasīt tekstu ar kļūdām, ko rakstījis pedagogs. Un runā arī ar kļūdām.
Maša pati atzina, ka ir mūžīgā tievētāja, bet vai tad NL nav dzīvesveids? Vai mūžīgā tievēšana ir dzīvesveids? :Damnēzija @ 22.07.2024 23:46
Uzmetīsies pumpas un atkal nedēļu no vietas par to runās. Un tad atsāksies mūžīgā tievēšana.
Kā Beauty Elixirā var būt divreiz vairāk kolagēns, ja vienā ampulā ir 5g, bet vecajā kolagēna stikā arī ir 5g? :Damnēzija @ 23.07.2024 00:05"Bio eliksīrs 2.0, viņš ir dabīgajam skaistumam, viņš ir vēl uzlabotāks nekā kolagēns un drainefekts. Viņi takā kopā, bet vēl uzlabotāks. Viņš ir dabīgajam skaistumam, divreiz iekšā, divreiz vairāk ir iekšā kolagēns.. " ??