Dzidra Zupa @ 30.05.2022 13:42Es pareizi saprotu, ka Vucēnai atņēma tiesības uz trim mēnešiem, bet šodien viņa apsēžas autovadītāja pusē un braukā meklējot Neitam skolu?
blacke @ 30.05.2022 13:57
Ja viņa aizbrauca no mājām uz to bd, tie bija labi ja 50m :D (es par konkrēti šo storiju,no šīs vietas, zinu kur tas ir) Bet cik man zināms,ne visiem telefons apgriež filmētos video,man ir opcija ieķeksēt un izvēleties vai apvērš otrādāk, vai nē.
Dzidra Zupa @ 30.05.2022 14:11
Ja ņem vērā fonā esošo mašīnas numuru, tad viņa sēž autovadītāja krēslā.
Dzidra Zupa @ 30.05.2022 14:11
Ja ņem vērā fonā esošo mašīnas numuru, tad viņa sēž autovadītāja krēslā.
Fargerike @ 30.05.2022 16:01Apbrīnojams ir viņu tupums, ka viņas pilnīgi atklāti IG liek savus likumparkāpumus un par to pat nemulst. Vakar pat Sauliete- visos savos storijos vizinājās nepiesprādzējoties. Man tik tiešām bija šķitis, ka priekšā sēžot piesprādzēties jau ir pilnīgi pašsaprotama norma, kura varbūt klibo 60gadniekiem, kurus nevar pāraudzināt. Bet jaunākiem? Un tik tāl, ka siksnu pa aizmuguri palaiž, lai mašīna nepīkst!? Nopietni?! WTF.
Lukreecija @ 30.05.2022 17:52Kas notiek, ja uzķer braucot, ja ir atņemtas tiesības uz laiku?
Lukreecija @ 30.05.2022 17:52Kas notiek, ja uzķer braucot, ja ir atņemtas tiesības uz laiku?
Pff, nezināju , ka sodi par atņemtām tiesībām mērojami Europark vai Citypark sodu apmēros :DDzidra Zupa @ 30.05.2022 18:01
(6) Par transportlīdzekļa vadīšanu, ja:
1) nav transportlīdzekļu vadīšanas tiesību (transportlīdzekļu vadīšanas tiesības nav noteiktā kārtībā iegūtas vai ir atņemtas);
2) ir spēkā transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums, kas piemērots saskaņā ar Administratīvās atbildības likuma 18. pantu, pārkāpumu uzskaites punktu sistēmas ietvaros vai par transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšanu ārvalstīs, —
piemēro naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no piecdesmit sešām līdz simt četrpadsmit naudas soda vienībām.
Lukreecija @ 30.05.2022 18:04Pff, nezināju , ka sodi par atņemtām tiesībām mērojami Europark vai Citypark sodu apmēros :D
Man šķiet, ka vajag paaugstināt sodus dēļ tādām kā šī NL dāma :D :D
Tullip @ 30.05.2022 18:11Es uz pakaļas, redzot Agneseboo storijus... Tā sieviete nav adekvāta. Es sapratu pareizi - bērns izkrīt no ratiem, bet viņa ņirgdama ieliek Instagram story ar asiņaiu topu? Viņai tiešām viss ok???