MieraVējos @ 26.05.2022 10:48
Paskatījos statistiku, ka apmēram 50% pēc kuņģa samazināšanas operācijas atgūst atpakaļ daļu liekā svara, kas nomests drīz pēc operācijas. Bet tā kā Agrita ir šķīrusies un meklē jaunu dzīvesbiedru, pieļauju, ka viņai izdosies saglabāt motivāciju būt slaidai, un viss būs ok :)
NataL @ 26.05.2022 12:41
Man liekas, ka ir jau atrasts :). Gan storijos vīriešu rokas, gan laimīga. Un nojausma saka, ka tas pats draugs no šova, kas bija mājās ciemos. Vai kāds viņa draugs.
Lukreecija @ 26.05.2022 15:52Vucēna: "NL jau tā ir viskrutākā tīkla kompānija Latvijā"
Tikmēr meitenes/sievietes no NL: taisa kunģa operācijas, + 30 kg, katru nedēļu tievē, katru dienu aizpampušas, mati krīt un aug vietā, katru nedēļu vēdera un citi vīrusi.
Jā, tāda kompānija KĀ NL TIEŠĀM NAV LATVIJĀ :D
viņas vīrs arī uztaisīja to operāciju?Zvaigzniite5 @ 26.05.2022 22:43Kristīnes Virsnītes māsa uztaisīja bariatrijas OP, skatos Agrita arī viņai seko un abas no Jelgavas..
Noteikti redzot Karīnas lielās gada pārvērtības, arī domā,ka tā būs,bet tas tiešām ir ļoti atkarīgs,ko tu liec mutē.
Man paziņu lokā viena uztaisīja kuņģa samazināšanu(kur tieši nogriež lielāko kunģa daļu),sākumā svars krita,bet tagad stāv uz vietas vai pat nācis klāt-pēc bildēm spriežot.
Te var paskatīties Karīnas pārvērtības pēc bariatrijas OP.
https://instagram.com/karibari_lv?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Zvaigzniite5 @ 26.05.2022 22:43Kristīnes Virsnītes māsa uztaisīja bariatrijas OP, skatos Agrita arī viņai seko un abas no Jelgavas..
Noteikti redzot Karīnas lielās gada pārvērtības, arī domā,ka tā būs,bet tas tiešām ir ļoti atkarīgs,ko tu liec mutē.
Man paziņu lokā viena uztaisīja kuņģa samazināšanu(kur tieši nogriež lielāko kunģa daļu),sākumā svars krita,bet tagad stāv uz vietas vai pat nācis klāt-pēc bildēm spriežot.
HannaAnna. @ 26.05.2022 22:56Es nesaprotu, vai nevar notievēt bez tās operācijas? Pēc tam tāpat jāskatās ko ēd.
Fargerike @ 26.05.2022 22:58
1) Karīna nav Virsnītes māsa.
2) Karīnai bija krietni liekāks sākuma svars.
Papildus viņa ļoti seko līdzi ko un cik daudz ēd. Arī viņas vīrs uztaisīja šo pašu OP. Domāju, ka divatā vieglāk sekot un kontrolēt sevi. Viņa arī stāsta par mīnusiem- ko nevar ēst, kā mati krīt ārā, ka visu mūžu jālieto vitamīni.
Man visi zināmie, kuri uztaisījuši šo OP ir zaudējuši un noturējuši svaru. Bet vecajā eiropā šī OP ir pie papildus riska dzīvības apdrošināšanai. Tas tomēr liek aizdomāties..
paldies par ieteikumu, ļoti interesanti palasīt. Sieviete liels malacis! Beeet man ir jautājums... Ja sāc ēst mazas porcijas (bez operācijām), vai tad kuņģis ar laiku pats nesaraujas? Vai tad vienmēr būtu mužīgā bada sajūta ēdot mazas, veselīgas porcijas?Zvaigzniite5 @ 26.05.2022 22:43Kristīnes Virsnītes māsa uztaisīja bariatrijas OP, skatos Agrita arī viņai seko un abas no Jelgavas..
Zvaigzniite5 @ 26.05.2022 23:12
Hmm tad ko esmu sajaukusi,par to māsu būšanu. Vēl bija storiji,kad kopā apbraukā kaut kādas vietas..
Ok,ja nav māsa,ņemu savus vārdus atpakaļ.
Jā,bet par Karīnu,tur tā lieta,viņa skatās ko ēd,tapēc tik lielisks rezultāts. Un ļoti labi,ka viņa pastāsta par visām sajūtām,kas un kā.
HannaAnna. @ 26.05.2022 23:20paldies par ieteikumu, ļoti interesanti palasīt. Sieviete liels malacis! Beeet man ir jautājums... Ja sāc ēst mazas porcijas (bez operācijām), vai tad kuņģis ar laiku pats nesaraujas? Vai tad vienmēr būtu mužīgā bada sajūta ēdot mazas, veselīgas porcijas?
paldies,tagad zināšu 100%😄Fargerike @ 26.05.2022 23:21
Pēc tam kad Virsnītes vīrs piedzīvoja spozmi ar savu ēst gatavošanas iznācienu IG un Karīna uztaisīja OP un auga skatījumi satura dēļ, viņi visi atcerējās, ka Virsnīte ar Karīnu ir māsīcas un sāka kopā tusēt ?
Fargerike @ 26.05.2022 23:24
Vairums tomēr to bada sajūtu neiztur un sistemātiski noraujas, jo smadzenes visu laiku liek sevi žēlot un uzdot jautājumu, vai tiešām vērts sevi ierobežot.
Ar baigo dzelzs disciplīnu jau ir tā, ka pēcāk tos kvantumus vairs nevar apēst...