Viņa vēl šorīt atrādījās pusplika storijos un teica, ka gandrīz jau summer body iegūts. Kāpēc tad nepieminēja savu operāciju? :D Ja jauns sekotājs, tad uzķeras uz NL produkta. Skumji.blacke @ 17.05.2022 11:37
Tāpat kā Vucēna, 4+ gadus lieto produktus,bet nesen atsūca taukus vai kā nu to operāciju viņai sauca. Pati tik parāda,ka produkts nestrādā.
Hey_Lola @ 17.05.2022 11:30Tikko Ģimene burkā reklāmā redzēju, ka būs sižets, ka Agrita plāno kuņģa samazināšanas operāciju. Kas tad nu, NL tievēšanas pulveri nedarbojas?! ?
Lukreecija @ 18.05.2022 00:07Vispār iedomājos - kas viņām tajā uzņēmuma ballītē notiek 2 dienas? :D Visi smērējas ar pipariņiem un dzer savus pulverus vai jūsmo par kvalifikācijām un skaita savus PV ? :D
jā, Agrita jau uztaisīja to operācijublacke @ 17.05.2022 11:37
Tāpat kā Vucēna, 4+ gadus lieto produktus,bet nesen atsūca taukus vai kā nu to operāciju viņai sauca. Pati tik parāda,ka produkts nestrādā.
Dzidra Zupa @ 20.05.2022 21:52Agnese un viņas uzacis! Kad pati krāsoja - bija šķības un greizas. Aizgāja pie meistara - atkal šķības un greizas!
Vai tad ar NL naudu nevar atļauties labu meistaru? Es saprotu, ka krāsa noskalosies, bet man nekad neviens meistars nav šitik šķībi nokrāsojis uzacis. Nevar tak nokrāsot tikai tur kur matiņi aug, formu vajag piekoriģēt no sākuma. ??♀️
Vispār sāk likties, ka NLietēm ir noslieces uz mazohismu pret sevi - tu apzināti kļūsti resna, sabojā sev sejas un ķermeņa ādu un notriec naudu lietās un pakalpojumus, kas tevi padara par briesmoni.blacke @ 20.05.2022 21:54
Es raudātu,ja šitāda iznāktu no meistara kabineta. ??
es pati sev labākas uzacis taisu 🤨blacke @ 20.05.2022 21:54
Es raudātu,ja šitāda iznāktu no meistara kabineta. ??
Zuzee @ 24.05.2022 23:19Es īstenībā brīnos, kā tai Agritai taisīja to bariatrijas operāciju. Es kaut kad lasīju, ka to veic tikai tad, ja ir tiešām liels liekais svars. Viņai jau nav nemaz TIK daudz. Zem 100kg..un nav viņa 1.50 m gara. Vai tiešām tikai reklāmas vai sadarbības dēļ?
nesen teica, ka -4 kgganeša @ 25.05.2022 09:54Nu, kā resnajai Sandrai iet ar tievēšanu?? ?
Estere8 @ 25.05.2022 10:09Jums neliekas, ka agneseboo nedienas ceļojumā (netīra istaba, slims bērns, nepareizi apdrošināšanas datumi) reāli ir karma? Viņas esība vienmēr ir tik negatīva... Un tā lamāšanās. Liekas, ka vispār nekāda prieka dzīvē. Ko liek uz āru, to saņem atpakaļ...
HannaAnna. @ 25.05.2022 09:59nesen teica, ka -4 kg