Mashka Kakashka @ 04.04.2024 13:32Pati lietoju šos Iconfit kokteiļus, kad tiešām slinkums taisīt mājās kaut ko ēst un negribas izlaist ēdienreizi. https://iconfit.lv/collections/diet/products/diet-shake-for-meal-replacement
Vienkārši salīdziniet cenas, NL bundža maksā 40 eiro, šo esmu uz akciju pirkusi pat par 11 eiro. ? kad tie cilvēki sapratīs, ka NL cenas neatbilst to produktu vērtībai. Nē nu, kādam muļķim jau jāsponsorē Hohlova jaunā jahta. ?
pavasarazieds @ 04.04.2024 14:28Patiesiba seit meitenes ir loti daudz un vertigus ieteikumus Marijai iedevusas. Man loti patik meitenes komentars, ka Marija visu dienu ir pidzamma, pargurusi utt. taa nu tas tiesam ir, jo audzinat mazus bernus prasa daudz resursu, un ja vel eso viens.. neapskauzama situacija.
Zel ka Marija mani nu jau ir noblokejusi, jo es tiesam nosutitu paris screenus ar jusu ieteikumiem kaa sakartot dzivi,jo man skiet, ka ta meitene vienkarsi iet uz grunti un tiesam ir nepieciesama palidziba no malas.
Mashka Kakashka @ 03.04.2024 15:12Man radās ideja priekš Marijas. Viņa varētu pārcelties uz Daugavpili, jo tur ir vairāk krievu, kuri noteikti vairāk atbalstītu un pirktu viņas krievijas produkciju, pie reizes varētu nokārtot sev baltkrievijas vīzu, piestrādāt par kurjeru un vest savus krievu produktus savām bitēm uz Latviju. Re, pat 4 istabu dzīvoklis pieejams https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/daugavpils-and-reg/daugavpils/behmfp.html
CallMeAnnika @ 03.04.2024 22:21Viņa Mustangu nepaņēma līzingā, nosedzot ar miljons prēmiju pusi?
Pirms ilgāka laika jau centās pārdot par tādu pašu summu, kā nopirka. Bija ap 23-25 tūkstoši. Marija nesaprot, ka katru gadu auto vērtība krītas. :D
pavasarazieds @ 04.04.2024 14:28Patiesiba seit meitenes ir loti daudz un vertigus ieteikumus Marijai iedevusas. Man loti patik meitenes komentars, ka Marija visu dienu ir pidzamma, pargurusi utt. taa nu tas tiesam ir, jo audzinat mazus bernus prasa daudz resursu, un ja vel eso viens.. neapskauzama situacija.
Zel ka Marija mani nu jau ir noblokejusi, jo es tiesam nosutitu paris screenus ar jusu ieteikumiem kaa sakartot dzivi,jo man skiet, ka ta meitene vienkarsi iet uz grunti un tiesam ir nepieciesama palidziba no malas.
Dainuviete @ 04.04.2024 17:00"Pasaules lūzuma punkts" aka Krievijas iebrukums Ukrainā - Ej TU dirst, Egita! Kāds Tev pasaules lūzuma punkts!
Tu taču esi pilnīga nulle - turpini audzēt savu VID parādu un feikot savu luxury life!
Jaunās kompānijas, kas radušās esot falšas, izaug un citu noniecināšanu!
Paklausījos nedaudz Egitas izaugsmes un transformācijas live :D Nu lej, lej. Jauns posms Eiropai sācies :D Lai iesākumā sāk ķert laukumu un maksāt nodokļus!
Zebradivi @ 04.04.2024 17:47Bet šīs toč kā aptrakušas reklamējas pēdējā laikā ar to NL. Cerams , ka cilvēki neuzķersies.
Bokss nemaksā tik daudz. 250-300€ mēnesī varētu būt hokejs, teniss, jāšanas sporti. Cīņu sporti lielākoties par plikiem treniņiem grozās 500-100€ robežāsGaisa jaucēja @ 03.04.2024 20:28uz gadu tie 3k nav jau nekas ļooti daudz, 300€ mēnesī par pulciņu manuprāt varētu būt taisnība
Nav to neita izmaksu. Pārējais - gan jau kādi radi palīdz. Vai OF.cupcake2 @ 03.04.2024 21:16
2,5k mēnesī vidējam Latvietim ir ļoti laba alga, ja abi pieaugušie tā pelna. Nu, tā, ka - ja nelec augstāk par savu di*su, tad vari atļauties visu, ko gribi - ceļojumus, restorānus, labas firmas drēbes utt.
Bet Egitai tas ir ar to ceturkšņa bonusu, kas ir 1k. Tātad bez par šo līmeni vai kas viņām tie B1, B2 skaitās, saņem mazāk. Bet Vucēnai taču ir zemāks līmenis jau kuru mēnesi? KĀ viņa var atļauties 2000eur maksāt tikai par dzīvesvietu, ja viņai alga nav nemaz 2k? Kā viņa atļaujas Neita mēneša izmaksas 2,5k apmērā, no kurām tēvs nosegs TIKAI 500eur? ? Ar kādām nelegālām darbībām viņa nodarbojas? Parādi parādu galā?
es noteikti negribētu ar Egitu kopējus darījumus, viņas rastīšanas spējas, ko viņa liek, arprāc, meitene skaisti ar garumzīmēm atbild un Egita pretii, , vnk arprāc aciiis asaroo, kaa taa var biidiir delas?Dainuviete @ 04.04.2024 17:00"Pasaules lūzuma punkts" aka Krievijas iebrukums Ukrainā - Ej TU dirst, Egita! Kāds Tev pasaules lūzuma punkts!
Tu taču esi pilnīga nulle - turpini audzēt savu VID parādu un feikot savu luxury life!
Jaunās kompānijas, kas radušās esot falšas, izaug un citu noniecināšanu!
Paklausījos nedaudz Egitas izaugsmes un transformācijas live :D Nu lej, lej. Jauns posms Eiropai sācies :D Lai iesākumā sāk ķert laukumu un maksāt nodokļus!
Tiešām? Un to saka lietotāja, kura ārprāts raksta ar C 🤨Aliiisseeee @ 04.04.2024 19:05es noteikti negribētu ar Egitu kopējus darījumus, viņas rastīšanas spējas, ko viņa liek, arprāc, meitene skaisti ar garumzīmēm atbild un Egita pretii, , vnk arprāc aciiis asaroo, kaa taa var biidiir delas?
hahah, tas jau bija speciāli, tā jau Egita raksta. Tikai mieruNaomi* @ 04.04.2024 19:09Tiešām? Un to saka lietotāja, kura ārprāts raksta ar C ?