kiviča līmeņa dirsējasDzidra Zupa @ 09.05.2022 12:30
Oo jā! 100% pēc tam kladzinās, ka notievējusi pateicoties NL mēsliem. ???
Kā gada laikā var pieņemties par 30kg? Es saprastu par 10, bet 30!!!!ganeša @ 12.05.2022 16:10Nu ko, resnā Sandra taisās tievēt.
99x ?
Lukreecija @ 12.05.2022 17:52Kā gada laikā var pieņemties par 30kg? Es saprastu par 10, bet 30!!!!
Un visi tie teksti , ka svars nāk klāt neskatoties ne uz ko - varbūt sportot un mazāk ēst? Vai par to nekad viņa nav iedomājusies?
Un atkal NL palīdz tad, kad gribas apēst zirgu. Apēdīsi pa priekšu zirgu un uzdzersi NL pulverīti. Nu ko, pēc gada būs jau + 60 kg :D
Bumsii @ 09.05.2022 23:30Parasti atturos kko izteikt, bet taa Vuceena reaali zb, saka, ka vinai shkjebiigi skatiities shodien vinjas krievu koleegju liktos storiju, nu par 9.maiju, vot njeemu un izskatiiju visiem, kam vinja seko, no tiem cilveekiem 2 tik kko bija ielikusi, pa vienam storijam. Svaiiipot prom vinja grib. Ko tad tur svaipot? Runaa taa, ka visi 100paari, kam seko ir salikushi kkaadus storijus saistiibaa ar krievu sveetkiem. Idiote, goda vards. Nav briinums, ka par Nl produktiem arii dirsh. Pffff, besii man taadas :D
Lukreecija @ 12.05.2022 17:52Kā gada laikā var pieņemties par 30kg? Es saprastu par 10, bet 30!!!!
Un visi tie teksti , ka svars nāk klāt neskatoties ne uz ko - varbūt sportot un mazāk ēst? Vai par to nekad viņa nav iedomājusies?
Un atkal NL palīdz tad, kad gribas apēst zirgu. Apēdīsi pa priekšu zirgu un uzdzersi NL pulverīti. Nu ko, pēc gada būs jau + 60 kg :D
Brendija @ 12.05.2022 21:50Eu, meitenes, pamanījāt, cik Krastai ir spalvainas rokas?
Krizdole @ 12.05.2022 21:56
Tur, kur tajā puķainajā kleitā grozās? ? Mazliet ir pūka, jā. Vairāk gan acīs krīt viņas kaulainums - starp krūtīm kauli izspiedušies, plecos, ciskas galīgi kā ne ciskas, lielās Sandras roka pat resnāka ?
Un diemžēl tādi NL pulveri tikai pastiprina šīs mentālās slimības...Brendija @ 12.05.2022 21:59
Bet vispār tas ir briesmīgi. Vienmēr likās tā tāda tīņu problēma no 2000šajiem. Tagad bez maz vai katra otrā influencere sirgst ar ēšanas traucējumiem, pietam pieaugušas sievietes. Kādus piemērus dod mazajām? Likās šī slimība ir jau sen pagātnē.
VIP @ 13.05.2022 09:48Es vispār skatos Krastu un man ir skumji. Ok, nav ikdiena pilnībā attēlota, bet man liekas, ka viņa ir ļoti vientuļa un skumja. Un tas, ka esot ceļojumā visu laiku atkarto - es esmu laimiga, laimigakais cilveks utt tieši liek saprast pretējo. Liekas visa dzīve griežas ap šopingu un bildēšanos. Nu ok, par to ir instagrams, bet man nu man viņas profils lielas depresīvs.
Klaviere @ 13.05.2022 13:27Skrīvere šodien bija pie zobārsta, saskrējos gaitenī. Maziņa, sīciņa, sakumpušu muguru un sāpīgu stāju priekš tik jaunas meitenes, eh, viņai ar to padarboties, nez, to var izmanifestēt?