MissČiepa @ 05.02.2022 17:01Egitas storijos normāla visatļautība. Aizbrauc uz mēbeļu veikalu un atļauj sīkajam uzvesties, kā mājās.
Wonder woman @ 03.02.2022 19:09
Anetei tomēr sanāca labāk?
Enazenaz @ 04.02.2022 22:23Sandra bija daudz tievāka, kad sāka ar NL nodarboties. Un tā ir, kad dzer dubulto smartiņu un pa virsu uzēd kilogramu kotlešu.
Mc.Queen @ 06.02.2022 11:45Kad runā,ka Didra nevar nopelnīt tik daudz naudas, lai tik bieži ceļotu (lai gan tie ceļojumi tāda knapināšanās ir)...Viņa vismaz parāda pasūtījumu kaudzes laiku pa laikam.
Es savukārt brīnos kā Sauliete tik daudz var nopelnīt. Biznesa kl.biļetes, naktsmājas USA 300-400 pa nakti, katra ēdienreize visiem 4 arī uz vairākiem simtiem.
Ieiet pārtikas veikalā un atstāt 700 dolārus.
Nedomāju,ka lētās aviokompānijas pilots Pēteris baigi daudz pelna.
Mc.Queen @ 06.02.2022 11:45Kad runā,ka Didra nevar nopelnīt tik daudz naudas, lai tik bieži ceļotu (lai gan tie ceļojumi tāda knapināšanās ir)...Viņa vismaz parāda pasūtījumu kaudzes laiku pa laikam.
Es savukārt brīnos kā Sauliete tik daudz var nopelnīt. Biznesa kl.biļetes, naktsmājas USA 300-400 pa nakti, katra ēdienreize visiem 4 arī uz vairākiem simtiem.
Ieiet pārtikas veikalā un atstāt 700 dolārus.
Nedomāju,ka lētās aviokompānijas pilots Pēteris baigi daudz pelna.
Krizdole @ 06.02.2022 12:45
Kā kā var nopelnīt? Viņa taču ir pašā augšgalā, saņem procentus no savām bitēm un bišu bitēm un tad vēl kaut kādi bonusi no firmas, teica, ka šis ceļojums bijis par miljons sapnin naudu. Vot interesanti par Pēteri, viņš, nez, vairāk dzīvo uz Saulietes naudu, jeb spēj turēt līdzi, tā labs ķēriens viņam ?
Ināra Lontone @ 06.02.2022 12:47
Pilotiem jau ar labas algas - savus 4-5K mēnesī saņem.
Sandra bija daudz tievāka, kad sāka ar NL nodarboties. Un tā ir, kad dzer dubulto smartiņu un pa virsu uzēd kilogramu kotlešu.
Aamelija @ 06.02.2022 13:58
Man arī neder ne pārtikas aizvietotāji batoniņi, ne pulverdzērieni, jo tāpat drīz gribas ēst, tā ka tie it kā tievēšanas līdzekļi sanāk vienkārši liekas papildu kalorijas, kuras citādi neuzņemtu. To es sapratu jau pēc 3 lietošanas dienām, kā tā tikai tikšu pie liekā svara. Ar, piemēram, āboliem kuņģis aizpildās daudz labāk un satur ievērojami mazāk kaloriju.