Bet Roberts taču ir tikai parasts draugs. :D Tikai jaunās vešiņas gan atrādīja parastajam draugam viesnīcā ar vienu divguļamo gultu. :Damnēzija @ 03.03.2024 01:14
Tas nav tikai ar Robertu. Tas bija arī ar Rafaelu. Kā vīrietis blakus, tā staro kā maija saulīte un enerģija ir kaut kur skriet un kaut ko darīt. Kolīdz viena ar bērniem, tā depresija, bezspēks un nāk miegs, un viss ir slikti.
Un starp citu, atcerējos vienu lietu, kur tad palika viņas tie stāsti, ka vīrietis mājās ir jāsagaida sapucētai, skaistai? ? Neteiksim, ka sagaidīt Robertu pidžamā un ar nemazgātiem matiem, sasietiem astē, nozīmētu - būt sapucētai ?
CallMeAnnika @ 04.03.2024 14:30Bet Roberts taču ir tikai parasts draugs. :D Tikai jaunās vešiņas gan atrādīja parastajam draugam viesnīcā ar vienu divguļamo gultu. :D
Februāra kvalifikācijas:easywithaces @ 02.02.2024 10:52
Janvāra kvalifikācijas:
Vasiļevska - B3
Egita - B1
Vucēna - B1
Agneta - M2
Pretice - M2
Foxa - M2
Krasta - A
Stapāne - M1
Domāju, ka nē, tikai cashback, par ko iegādājas produktus.vivii @ 03.03.2024 12:43
Diez Krasta arī saņem kādu € par savu kvalifikāciju, jo cik es atceros, tad man liekas, ka jau kādu gadu Krasta neko nedara un nesaista ar nl?
Vucēna klusē, jo ir pārsūdzējusi sodu, bet neveiksmīgi. Sākotnēji ļoti bravūrīgi kliedza, ka krievu juristi visu pārsūdzēs un uzvarēs, jo nav pieļāvusi nekādas kļūdas.Ekhoo @ 04.03.2024 08:32Mūsu influenceres arī Panorāmā tikušas, saistībā ar tiem ptac sodiem.
MTY @ 04.03.2024 09:51Tā L. Valuta man nemaz neliekas normāla, arī taču tirgojās ar NL :D
Tik ātri tur aprāvās ne?
Bet nu iet uz to buķika pasākumu, biju labākās domās!
CallMeAnnika @ 04.03.2024 14:30Bet Roberts taču ir tikai parasts draugs. :D Tikai jaunās vešiņas gan atrādīja parastajam draugam viesnīcā ar vienu divguļamo gultu. :D
tač viņas neviena neliek haštagus, par ja ir aizdādīts. Ptac nav resursu.cupcake2 @ 04.03.2024 19:13Vucēna vienu sodu nav nomaksājusi, jau vēl vienu grib? ? Tie Hobot storiji nav reklāma?
Vārdotāja @ 04.03.2024 21:57Pfu, es domāju, ka Kačai dabīgie mati…. Lai tik vēl pareklamē šampūnus?
es viņai tā nesekoju. Šad tad… bet peaudzēšana jau maksimāli bojā. Var palikt arī ar tukšumiem galvā..SantaC @ 04.03.2024 22:08Kača nekad nav slēpusi, ka pieaudzē matus, bet nošokējos cik viņai pašai plāni mati.
Tiešām tās NL matu ampulas neko nedod. ?