Antena @ 01.03.2024 23:33
Marija pelna mazāk par Ex Saulieti, iepriekš pašas ir teikušas. Tad jautājums, kā var apmaksāt māju pa 2k??
Un cik nopelnīja pārējās '''līderes'', kuras skaitās kā līderes? :DVārdotāja @ 01.03.2024 23:16Ha ha, Kača Threads ielikusi, ka februārī no NL nopelnījusi 4,641,66 eur un aicina pievienoties..? vēljoprojām cer uz muļķēm, kas noticēs, ka var nopelnīt…
Un no ex Saulietes algas 4641 eiro, 506 ir dāvanu nauda.Antena @ 01.03.2024 23:33
Marija pelna mazāk par Ex Saulieti, iepriekš pašas ir teikušas. Tad jautājums, kā var apmaksāt māju pa 2k??
CallMeAnnika @ 02.03.2024 11:23Un no ex Saulietes algas 4641 eiro, 506 ir dāvanu nauda.
CallMeAnnika @ 01.03.2024 21:23Foxa kārtējo reizi izceļas ar .... Tas ir vārdos neaprakstāmi.
Storijā bēdas un līdzpārdzīvojumi par Navaļnija nāvi, sēras, nav vienaldzīga, bet uzreiz nākošajā storijā - klienti, jūsu pasūtījumi (no Krievijas) ir saņemti un jums izsūtīšu.
Esmu gatava viņai nosponsorēt vienvirziena biļeti uz krievzemīti.
Par sociālajām garantijām skaidrs, bet vai viņai no šīs summas vēl jāmaksā PVN nodoklis?aauuu @ 02.03.2024 13:12
Baaaaaaigi nokrities viņām tas bizness. Vasiļevskai tak iepriekš bija 3x vairāk. Tad, ko pelna un kā nopelnīt jaunajām bitītēm? Tiešā tā - NEKO!! Tikai vēl kaut kādu aldziņu lielajām bitēm. Pirmamīdu no jaunajām vairs ne uzcels, ne pacels. Viss. Tur viss iet uz grunti Latvijā. Cilvēki nav stulbi un normāli domājoša bitīte NEKAD neizplatīs krievu produkciju un nelīdīs šajā piramīdā.
Vārdotāja @ 01.03.2024 23:16Ha ha, Kača Threads ielikusi, ka februārī no NL nopelnījusi 4,641,66 eur un aicina pievienoties..? vēljoprojām cer uz muļķēm, kas noticēs, ka var nopelnīt…
Šis atgādināja Kubasovas atgadījumu, kad madāma atbrauca no ASV un sāka kliegt un filmēt vīrieti, kurš itkā iebrauca viņas vietā pie sūkņa DUS.Sonic @ 02.03.2024 18:30Vucēnai šodien atkal pasaules nabas sindroms? Nabadzītei kāds pa priekšu benzīntankā iebrauc? Princese atradusies. Lai pagaida, kad kāds uzpildas un viss. Stulba aita.
Marijas sapnis par 5 bērniem un lielu laimīgu ģimeni ir izgāzies. To ļoti labi var redzēt, ka viņa ir nogurusi no bērniem un labprātāk pavada laiku ar vīriešiem.Dainuviete @ 02.03.2024 17:08Kolīdz Roberts pie apvāršņa,tā Marija smaida un staro - Roberts prom,tā īgna kā veca babuļa uz soliņa un vissirslikti.ru
Dainuviete @ 02.03.2024 17:08Kolīdz Roberts pie apvāršņa,tā Marija smaida un staro - Roberts prom,tā īgna kā veca babuļa uz soliņa un vissirslikti.ru
CallMeAnnika @ 02.03.2024 19:48Šis atgādināja Kubasovas atgadījumu, kad madāma atbrauca no ASV un sāka kliegt un filmēt vīrieti, kurš itkā iebrauca viņas vietā pie sūkņa DUS.
Vai jūs ievērojat un skatāties uz citām mašīnām un domājat, kāpēc tā apgriežas? Es nē. Kur brīvs, tur braucu.
Vucēnai vajag konusu iegādāties, lai slavenība var sev vietu aizņemt. :D
Sonic @ 02.03.2024 20:53
Debīlas viņas ir, goda vārds. Tāda drāma benzīntankā. Un nekad, N-E-K-A-D neesmu redzējis, ka kāds stresaini raustītos starp sūkņiem. Vai nu uzreiz piebrauc pie brīvā vai arī pastāv tās 2min un pagaida. Nē, tā 10x maina sūkni un katru reizi drāma, jo kāds nenolasīja viņas debīlās domas, ka tā ir viņas vieta. Es ļoti bieži DUS “metu ripā” jo man vajag izeju uz konkrētu pusi. Nu tagad vienmēr visiem ir jāapstājas un jāpagaida, vai es gadījumā kādu sūkni neesmu noskatījusi? Saņemās ?
Un tie storiji par to, ko tās draudzenes tiem vīriešiem, kuri piebrauc slavenībai priekšā, domā. :DSonic @ 02.03.2024 20:53
Debīlas viņas ir, goda vārds. Tāda drāma benzīntankā. Un nekad, N-E-K-A-D neesmu redzējis, ka kāds stresaini raustītos starp sūkņiem. Vai nu uzreiz piebrauc pie brīvā vai arī pastāv tās 2min un pagaida. Nē, tā 10x maina sūkni un katru reizi drāma, jo kāds nenolasīja viņas debīlās domas, ka tā ir viņas vieta. Es ļoti bieži DUS “metu ripā” jo man vajag izeju uz konkrētu pusi. Nu tagad vienmēr visiem ir jāapstājas un jāpagaida, vai es gadījumā kādu sūkni neesmu noskatījusi? Saņemās ?
Merilda @ 02.03.2024 16:59Mēs te šausmināmies par to kā saģērbta Mia blakusdiskusijā, bet mani šodien pārsteidza Vucēnas Vitas drēbes, no sākuma padomāju, ka puika. Ok, nav visam jābūt rozā, bet šāda noteikti nav mana apģērba izvēle meitenei, izskatās, ka tās ir vnk Neita drēbes. Bet tas ir tikai mans viedoklis.
CallMeAnnika @ 02.03.2024 21:34Un tie storiji par to, ko tās draudzenes tiem vīriešiem, kuri piebrauc slavenībai priekšā, domā. :D
Marij, viņi neko nedomā. Cilvēks redz brīvu sūkni, vajag uzpildīt degvielu un piebrauc. Neviens nevēro, vai tu griezies, lai piebrauktu pie sūkņa vai brauktu prom.
CallMeAnnika @ 02.03.2024 21:34Un tie storiji par to, ko tās draudzenes tiem vīriešiem, kuri piebrauc slavenībai priekšā, domā. :D
Marij, viņi neko nedomā. Cilvēks redz brīvu sūkni, vajag uzpildīt degvielu un piebrauc. Neviens nevēro, vai tu griezies, lai piebrauktu pie sūkņa vai brauktu prom.
Elife @ 02.03.2024 22:38
Nu kā tā? Vai tiešām viņi neredz mustangu? Un tās sievietes, kas sēž telefonos-viņas arī neredz, ko tagad domā visu dienu par to? ?
Marij, Tu brīžiem pati savu degunu nepacel un neredzi, kas notiek apkārt Tev pat mājās, kāpēc Tu domā, ka sveša sieviete tagad domā par tevi, jo Tev kāds piebraucis priekšā? ?