Gaisa jaucēja @ 29.02.2024 15:00Es pareizi saprotu? Egita savas stulbības dēļ grib Annu atstāt uz otru gadu? Oky bērns netiek līdz, bet viņa laikam neaizdomājas, ka arī tā būs Annai trauma? Es nesaprotu, kur bija tā jānesās ar to skolas uzsākšanu, ja vēl pati redz, ka Annai nav tā vieglākā galva? Ehh, žēl bērna
Cilveeks @ 29.02.2024 06:13
350 eiro ir par 100 eiro vairàk kà bija. Zinot vucenes patiku uz naudu un greznu dzîvesveidu, 100 eiro viņa toč neuztvers kā kaut ko īpašu. Ja būtu tie 350, viņa tak pa visu instagramu būtu izvazājusi, cik tiesa netaisna utt. Plus teksti par to, ka cer, ka Kristaps nevilks procesu tālāk. Ja nav tie 1000, tad 500 noteikti ir. Un lai tādus piespriestu, Kristapam nav jāpelna nez cik, pietiktu ar pāris tūkstošiem. Šādas kā vucene labprāt visus izdevumus vēlētos nosegt ar bērnu naudām.
be.beta @ 29.02.2024 15:05šajā gadījumā viens prātīgs risinājums būtu, ka Neits tiek aizvests uz skolu, un uzreiz pēc stundām savākts un aizvests mājās, un tālak, lai sēž mājās.. ja jau skolā uzvedība ir laba, un problēmas ir pēc skolas. plus tad psihologs, terapeits vai nu kas tur vēl. kā reiz nl darbs dotu šādu iespēju - skraidīt jebkurā laikā no pakaļas bērnam skolas vecumā.
bail iedomāties, kas būs, kad Neitam pienāks pusaudža gadi, ja viņa tagad šo nerisinās, bet turpinās tādā pat garā.
un kā jau zināms, Marija nav tā, kura aizrautos ar "prātīgiem", racionāliem lēmumiem.
un te jau uzreiz tas acīmredzams - bērnu, kuram nepatīk mācīties un mācībās iet grūti, nepatīk skola, nepatīk socializēties un ir agresija, atļaut neiet uz skolu un atstāt mājās ir teju kā apbalvojums viņam.
nu jau, protams, vienīgā izeja.. tiešām nesaprotu kur viņa bija ātrāk. Arī manā klasē bija meitene kura uzsāka ātrāk, bet tur cilvēkam bija gaiša galva, arī tad gāja visiem pa priekšu.amnēzija @ 29.02.2024 15:35
Ja ar bērnu viss tiek kārtīgi izrunāts un paskaidrots, es domāju, ka tā trauma būs mazāka. Ja vēlas situāciju uzlabot, tad šis noteikti ir pēdējais brīdis, kad viņa vēl ir atstājama uz otru gadu. Ja to iesaka darīt klases audzinātāja un privātskolotāja, tad tas priekš pašas Annas ir labāks variants nekā skriet uz priekšu.
Es tikai brīnos kāpēc to nedarīja jau 1.klasē, ja jau tad bija redzamas tās problēmas. Tajā laikā šis būtu vienkāršāk izdarāms arī priekš paša bērna.
Gaisa jaucēja @ 29.02.2024 15:47nu jau, protams, vienīgā izeja.. tiešām nesaprotu kur viņa bija ātrāk. Arī manā klasē bija meitene kura uzsāka ātrāk, bet tur cilvēkam bija gaiša galva, arī tad gāja visiem pa priekšu.
amnēzija @ 29.02.2024 15:35
Ja ar bērnu viss tiek kārtīgi izrunāts un paskaidrots, es domāju, ka tā trauma būs mazāka. Ja vēlas situāciju uzlabot, tad šis noteikti ir pēdējais brīdis, kad viņa vēl ir atstājama uz otru gadu. Ja to iesaka darīt klases audzinātāja un privātskolotāja, tad tas priekš pašas Annas ir labāks variants nekā skriet uz priekšu.
Es tikai brīnos kāpēc to nedarīja jau 1.klasē, ja jau tad bija redzamas tās problēmas. Tajā laikā šis būtu vienkāršāk izdarāms arī priekš paša bērna.
Knita @ 29.02.2024 13:10
Wtf! ? Vai tad tā vispār drīkst?
Ko viņa meğina panākt? Lai kāds savāc viņas bērnus?
be.beta @ 29.02.2024 15:05šajā gadījumā viens prātīgs risinājums būtu, ka Neits tiek aizvests uz skolu, un uzreiz pēc stundām savākts un aizvests mājās, un tālak, lai sēž mājās.. ja jau skolā uzvedība ir laba, un problēmas ir pēc skolas. plus tad psihologs, terapeits vai nu kas tur vēl. kā reiz nl darbs dotu šādu iespēju - skraidīt jebkurā laikā no pakaļas bērnam skolas vecumā.
bail iedomāties, kas būs, kad Neitam pienāks pusaudža gadi, ja viņa tagad šo nerisinās, bet turpinās tādā pat garā.
un kā jau zināms, Marija nav tā, kura aizrautos ar "prātīgiem", racionāliem lēmumiem.
un te jau uzreiz tas acīmredzams - bērnu, kuram nepatīk mācīties un mācībās iet grūti, nepatīk skola, nepatīk socializēties un ir agresija, atļaut neiet uz skolu un atstāt mājās ir teju kā apbalvojums viņam.
Sonic @ 29.02.2024 15:15Kaut kā pēdējā laikā sāk parādīties vēl vairāk problēmas NL darbonītēm tieši ar bērniem. NL produkti tik ļoti sabojājuši smadzenes, ka viņas nespēj pieņemt normālus lēmumus. Kad viņas beidzot atjēgsies..
aauuu @ 29.02.2024 16:00
Trauma būs visus skolas gadus, jo viņai tas būs kā zīmogs, ka ir atstāta uz otru gadu. Bērni ir nežēlīgi. Tāpat arī jauni klasesbiedri. Vecie iet tālāk, viņa sāk no jauna.
Gaisa jaucēja @ 29.02.2024 15:00Es pareizi saprotu? Egita savas stulbības dēļ grib Annu atstāt uz otru gadu? Oky bērns netiek līdz, bet viņa laikam neaizdomājas, ka arī tā būs Annai trauma? Es nesaprotu, kur bija tā jānesās ar to skolas uzsākšanu, ja vēl pati redz, ka Annai nav tā vieglākā galva? Ehh, žēl bērna
magdalena333 @ 29.02.2024 17:12Es nesaprotu, kur tieši Marijai ir problēma paņemt Neitu uz reiz pēc stundām, ja reiz viņš lielāko daļu mēslus vāra pēc stundām? Vai, tad tiešām nevar savu amazing darbu apvienot ar braucienu līdz skolai? Labāk ir nelaist uz skolu, lai ielaiž vēl mācības? Pāris dienas atpakaļ pati apgalvoja, ka viņš apvēmies, lai neietu uz skolu, nu, tad tagad pati dod viņam idejas, lai nevajadzētu apmeklēt skolu, super! Viņa tā cenšas, darot visu! Būtu pasēdējusi, un loģiku pieslēgusi. Pati ļauj viņam vazāties apkārt pēc skolas, bet nu, protams, draudziņi tak ir svarīgāki?♀️