chihiro @ 28.02.2024 17:18Es neskatījos Vucēnas storijus, nezinu, ko viņa saka, bet 1000 eur tie tiešām nebūs. Minimālie par Neitu būtu 210 EUR. Nesaku, ka minimālos dabūja, ticu, ka var piedzīt vairāk, bet nejau 800 EUR pa virsu. :D
Es minētu, ka kādus 350 EUR dabūja.
Spriedumu pārsūdzēt var. Un piedzīt no ārzemēm teorētiski arī var, lai gan, protams, apgrūtinošāk. Ja nemaksās viņš, tad viņai būs jāsamierinās ar UGF minimālajiem, kas ir mazāki par minimālajiem no vecākiem - 129 EUR.
Cilveeks @ 28.02.2024 18:27
Krievene bimbāja, ka pagaidu lēmumā dabūja 250. Jūs tiešām domājat, ka par 350 eiro viņa smaidītu kā uzvarētāja? Nu ne tak. Piespriestā summa ir tāda, kas ļauj smaidīt, tātad potenciāli atrisina kaut kādas finanšu problēmas. Ja par māju viņai aiziet 1500+ un ienākumi no NL vairs nav mērāmi 10tk, tad viņa nesmaidīs par 350 eiro.
chihiro @ 28.02.2024 18:49
Tiesa nepiespriedīs par 800 EUR lielākus uzturlīdzekļus nekā valstī minimālie. ? Par to viņa var tikai sapņot.
Piespriežot uzturlīdzekļus, skatās gan izdevumus bērnam (un Vucēnai ir par 1 mēnesi savākti čeki, kas nav diez cik ticams pierādījums), gan otra vecāka spējas apmaksāt šo summu (nav jau jēgas piespriest kaut ko, ko otrs nemaz nevar apmaksāt), gan vispār kaut kādu saprāta balsi ieslēdz.
Kaut kad jau te biju likusi linku par to, ka pat viens no Igaunijas bagātākajiem cilvēkiem maksā tikai 1 tk, kaut gan mamma gribēja bērnam 3 tk. Bet tas ir ļoti turīgs vīrietis.
Cilveeks @ 28.02.2024 18:27
Krievene bimbāja, ka pagaidu lēmumā dabūja 250. Jūs tiešām domājat, ka par 350 eiro viņa smaidītu kā uzvarētāja? Nu ne tak. Piespriestā summa ir tāda, kas ļauj smaidīt, tātad potenciāli atrisina kaut kādas finanšu problēmas. Ja par māju viņai aiziet 1500+ un ienākumi no NL vairs nav mērāmi 10tk, tad viņa nesmaidīs par 350 eiro.
Cilveeks @ 28.02.2024 19:07
Viņa māk lieliski manipulēt. Ar diagnozi, naudiņa beidzās nodarbībām, tāpēc vairs negāja, šmotkas dārgos veikalos, māja, degviela mašīnai utt. Un ja Kristaps neiesniedz savus ienākumus, tad jau nevar nemaz izvērtēt viņa iespēju samaksāt. Jo tiesā nebija.
Tādi cilvēki tikai redz savu"darbu". Bet diemžēl uz viņas un citu NL darboņu "godīgo darbu" ir daudz cilvēku,kas uzķerās pat zinot,tāpat kā uz telefonu vai cita veida krāpnieku "darbu". Katram no tiem beigu beigās atnāk tas,ko paši sēj.CallMeAnnika @ 28.02.2024 16:14Telefonkrāpnieki ir zagļi, bet Foxas teksts par to, ka viņa ''ļoti daudz strādā, lai varētu dzīvot un atpūsties, lai kāds nozagtu viņas godīgi nopelnīto naudu, ir pretīgi.''
Pretīgi ir arī barot Krieviju, lai sponsorētu karu Ukrainā.
Zebradivi @ 28.02.2024 20:18
Jā, es tieši tā domāju , ka šajā savā situācijā viņa arī par 350€ smaidīs.
Bet kopumā es domāju , ka max 500€ viņam ir piespriesti. Ja viņai sākumā piespriesa 250, tad tagad reiz divi. 100€ par 1 bērnu toč nav , plus pati teica , ka Kristaps samuldejis par ienākumiem.
Iebāztdegunu @ 29.02.2024 09:37Vucēna nesaprot Neita uzvedību, izskatās, ka domā, ka Kristaps vainīgs. Bet tad, kad pastāsta par sevi, tur taču viss 1:1, viņa to tiešām nesaprot? Nepievērsta uzmanība, patēvi utt. Protams, gan jau tēva neesamība arī ietekmē, bet primāri jau nu vajadzētu uz sevi un savām darbībām paskatīties.
Iebāztdegunu @ 29.02.2024 09:37Vucēna nesaprot Neita uzvedību, izskatās, ka domā, ka Kristaps vainīgs. Bet tad, kad pastāsta par sevi, tur taču viss 1:1, viņa to tiešām nesaprot? Nepievērsta uzmanība, patēvi utt. Protams, gan jau tēva neesamība arī ietekmē, bet primāri jau nu vajadzētu uz sevi un savām darbībām paskatīties.
Ekhoo @ 29.02.2024 10:21Es domāju, ka Marija dabūja kādus 500€ alimentos, nu 400€ kā minumums, tāpēc apmierināta… bet lai jau sagaida reāli to naudu kontā, pilnīgi iespējams, ka K uzliks mīksto un turpinās skaitīt 250€.. ja nespēja pat pateikt, ka nebūs tiesā, neticu ka liks uz apstrīdēšanu, jo šī tiesa jau bija otrā-Marija apstrīdēja pirmo lēmumu kur uzlika tos pašus 250€, tāpēc viņa tā psihoja
Ekhoo @ 29.02.2024 10:27Marija nelaidīs Neitu uz skolu, jo nespēšot emocionāli izturēt nākamo sūdzību par viņu.
Bet vai viņa saprot, ka būs arī jāmāca kavētā viela? Vai vienkārši nelaidīs bērnu, iekavēs vielu kuru tā jau nesaprot un izraks tikai dziļāku bedri viņam…
Un fascinē, ka viņa vissssspār neredz sevī nekādu vainu, viņa neesot alkoholiķe, nedzīvojot Bolderājā, neesot patēvu kas dzer. Wow.
Es ceru, ka Neits izstāstīs terapijā visu patiesību