aauuu @ 20.09.2023 11:38
Stilīga un kruta bija līdz brīdim, kad tika paziņots, ka īpašnieki un dibinātāji ir krievi.Nē, paldies. Man negribās savu bērnu likt tajā skolā, maksāt entos tūkstošus un atbalstīt krievus. Krutu izglītību var iegūt arī citās skolās Latvijā. Un lai cik krutā skolā tu mācītos, ja sekmes ir viduvējas, arī starptautiskais diploms negarantē Hārvardu.
Ekhoo @ 20.09.2023 12:50
Tak pofik. Es par to ka skola kruta. Man vienalga kas ir īpašnieki (tas, ka te viena tā pateica, nenozīmē, ka tā ir patiesība)
Un nevajg Hārvardu vai ko tur.
Skola ir kruta. Un to neviens nevar apšaubīt, ja salīdzina ar skolu parasto, kqs būvēta vēl padomijas laikos, kā tas ir 90% ja ne vairāk gadījumos LV.
iiieviiite @ 20.09.2023 11:52
ne tak, ne viņš pirmais, ne pēdējais.
NL Continental Baltic lursoftā ir atrodams, apgrozījums ļoti pieklājīgs, ne velti VID apbalvojumi vairāku gadu garumā, tātad nodokļi tiek maksāti regulāri un viss ir tīrs, to bodīti neaizklapēs tik vienkārši.
viņiem taču ir pasaka par to, ka šis ir Eiropas uzņēmums...
Krizdole @ 20.09.2023 13:19
Tad tik pērc arī NL produkciju, bundžiņas smukas, pofig, kas iekšā un krievs peļņas guvējs
Ex Saulietei kārtīgs melnais piārs par pūšanas orķestri no Gobzema. Ielika story, ka vienalga, bet domāju, ka tik mierīga viņa nav.aauuu @ 20.09.2023 11:33
Bet ja Gobzems patiešām nopietni pieķersies tam NL, tad točna būs kirdik.
manliekas viņa vispār nav līdzsvarota un ar gadiem paliek arvien sliktāk. Reti neadekvāta sieviete😂CallMeAnnika @ 20.09.2023 14:55Ex Saulietei kārtīgs melnais piārs par pūšanas orķestri no Gobzema. Ielika story, ka vienalga, bet domāju, ka tik mierīga viņa nav.
Bet viņām taču katru dienu ir storiji, kur stāsta par Korejas kosmētiku, kas nāk no Baltkrievijas vai Krievijas, un aicinājumi, lai klienti piesakās.Nitaris @ 20.09.2023 11:55jā, viņas taču stāsta, ka Eiropas uzņēmums! Tad vajadzēs pierādījumus, ka joprojām preces nāk no Krievijas, vai īpašnieki krievi
CallMeAnnika @ 20.09.2023 14:55Ex Saulietei kārtīgs melnais piārs par pūšanas orķestri no Gobzema. Ielika story, ka vienalga, bet domāju, ka tik mierīga viņa nav.
Skolu uzbūvēt un uzturēt nav pāris simti tūkstoši eiro. Šobrīd pēc datiem tur mācās 373 skolēni, kas ir aptuveni 7 miljoni gadā par mācību maksu, bet elektrība, restorānu ēdiens, 120+ darbinieku algas, skolas apsaimniekošana, uzlabošana, sadarbības ar ārvalstu skolām un licences. Un tas inventārs un ērtības, kas tur ir iekšā, maksā daudz. Un sākumā mācības uzsāka vien 50 skolēni, kas bija nepilns miljons par mācību maksu.Krizdole @ 20.09.2023 13:19
Tad tik pērc arī NL produkciju, bundžiņas smukas, pofig, kas iekšā un krievs peļņas guvējs
Zebradivi @ 20.09.2023 12:19Varat , lūdzu, kāda kas seko Gobzemam ielikt ko viņš par Katrīni salicis?
Es ļoti ceru, ka nē. Vai Agrita un Baltruka nav antireklāma? Viena sažuvusi rozīne un otra izskatās pēc nāves. Sandrai ar savu diabētu vai tad vispār palīdzētu kuņģa samazināšana?Ariete @ 20.09.2023 13:34Sandra haipu taisa uz savu operāciju. Stāsta kā jūtas, bet nepasaka kas par operāciju ??? Zinam zinam Sandra, ka kuņģi ganjau apcirpi
CallMeAnnika @ 20.09.2023 15:30Es ļoti ceru, ka nē. Vai Agrita un Baltruka nav antireklāma? Viena sažuvusi rozīne un otra izskatās pēc nāves. Sandrai ar savu diabētu vai tad vispār palīdzētu kuņģa samazināšana?
VID neko nevar izdarīt Eiropas NL, jo patiesā labuma guvējs ir Hohlovs, kurš reģistros figurē kā Kipras valstspiederīgais. Bet visiem tāpat ir zināms, ka nauda aizplūst uz Krieviju. Ja viņš būtu kā Krievijas valstspiederīgais pēc papīriem, tad uzņēmumam varētu būt sankcijas.iiieviiite @ 20.09.2023 11:52
ne tak, ne viņš pirmais, ne pēdējais.
NL Continental Baltic lursoftā ir atrodams, apgrozījums ļoti pieklājīgs, ne velti VID apbalvojumi vairāku gadu garumā, tātad nodokļi tiek maksāti regulāri un viss ir tīrs, to bodīti neaizklapēs tik vienkārši.
viņiem taču ir pasaka par to, ka šis ir Eiropas uzņēmums...
Tā ir taisnība.Ekhoo @ 20.09.2023 14:33
Tak kāds sakars vispār?
Es saku, ka skola ir kruta! Telpas, iekārtojums, ideja.
Un vispār-iecepies, jo viena forumniece pateica, ka krievam pieder-pierādījumi? Visam tici ko forumā izlasi ?
Jā, agrākos laiku celt augšā ir muļķīgi, it īpaši, kurš ar kuru gulēja pirms 10 gadiem. Kur viņam visa informācija par šo? Viena tante teica, kurš ar kuru gulēja?Nitaris @ 20.09.2023 15:33Gobzems ceļ laukā jaunības dienu štucerus. Man liekas, ko tik katrs nav sastrādājis jaunībā, 20 gadus atpakaļ, kam tas interesē?! Es domāju, ka reputāciju ar šo nesabojās.
Ja nu vienīgi viņam izdosies tas drauds par NL aizklapēšanu, jo nosūdzēšot drošības dienestam