Viss par un ap NL

 
Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |
 
Reitings 2421
Reģ: 20.09.2022
Kvīna stasta, ka nav noskaņojums, raudiens nāk visu laiku, nobimbājusi visu vakaru, nesaprot, kas notiek!!! Sēž un vēro no malas, "kā kurš iet, skrien, lec". Izteica vadībai savu sāpi.
26.10.2022 20:06 |
 
Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Egita stāsta, ka viņa esot savām komandas meitenēm palīdzējusi būt pašpārliecinātām, palīdzējusi saprast ko grib no dzives🤣🤣 Egit!🤣 Kas Tu kaut kāda psiholoģe? Nu nav Tev tāda talanta! Nav!🤣 Ja cilvēkam nav gribēšanas, nav vēlmes utt, tad viņu nemainīs tāda kā Tu😅 Lēti😅 Lēti ir tas, kā Jūs pašlaik cenšaties sasmelt to, ko vairs nevarat. Sandra sāka runāt, bet Jūs pašas turpinat viņu pieminēt. Pašas rakstat par viņu kompānijai. Te pierādās jūsu stulbums, ka nemākat paklusēt, kad vajag.
26.10.2022 20:07 |
 
Reitings 99
Reģ: 13.04.2022
iiieviiite @ 26.10.2022 18:15
Jā, Sauliet, labāk uzreiz maukt ar tik milzīgu uzcenojumu, ka tas produkts ne klientam, ne pārdevējam nav pievilcīgs pat ar 10-20 procentu cashbeku?ja tajā MIHI vai Chogan produkti gala patērētājam izmaksā mazāk un ir izdevīgāki kā NL, kāda starpība, cik liels uzcenojums ir uzlikts pašam pārdevējam. NL bosiem kopumā aiziet procentos vairāk kā 50%.

Ja jau Mihi ir tas pats faberlic, tad kāpēc atbalstīt Krieviju?
26.10.2022 20:09 |
 
Reitings 697
Reģ: 26.07.2022
piecukapeikumetēja @ 26.10.2022 19:32
Sauliete! Šajā forumā tāpat sēž pietiekami daudz meitenes! Reģistrējušās, nereģistrējušās un lasa par Jūsu nelietībām! Kapēc Tu vienkārši nevari samierināties, ka Tava NL ēra ir beigusies? Ko cita kompānija kāš? Tev bail, ka nokāsīs vairāk kā Tu par šiem četriem gadiem? Stāsta,ka citas kompānijas uzceno 50%?. A kā ar to, ka pašas uzcenojat preci, jo klienti Jums apmaksā piegādes cenu par preci no Krievijas uz Latviju + omnivu?. Ja parēķinātu, tad NL uzcenojums noteikti būtu ne tikai 50%? Kā ar to, ka apkāšat Latvijas muitu? Personīgi, es ļoti priecājos par šo! Kā Tu pati teici, bumerangs! Ko sēsi to pļausi! Cik meitenes, naivās meitenes, ir iekritušas Tavos slazdos un iegrimušas parādos ticot Tev un Taviem solijumiem, ka viņām būs tāda dzīve kā Tev? Cik māmiņām Tu esi mēģinājusi parādīt, ka Jums visām bišu mātēm viņas rūp, bet patiesībā presējat, lai tik dara vairāk, lai tik tērē savu naudu, gan jau klienti parādīsies.
Jūsu teksti, ka jebkurš , pat ar 50.sekotājiem var sasniegt virsotnes? Skrīvere bija pierādijums, ka nevar gan!
Jūsu visi zoomiņi, kuros viss kā pirmajā dienā- rādat, darat, NL nav robežu, rādat kā tērejat savu naudu, lai cilvēki tic, ka Jūs tiešām pelnat ar NL. Meitenes kuras Jūs izmetat miskastē un noliekat, kad viņas pasaka, ka dara visu ko var, bet nesanāk. Bet tai pat laikā JŪS visas BIŠU mātes neesat nekas bez visām mazajām bitītēm.
Kapēc savos storijos nestāstat, ka visi "kursiņi", tiek tikai tām, kuras sasniegušas 70pv? ?, jo pārējās, kas nedabuj 70pv, nedod Jums liekus €?
SAULIETE, EGITA, MARIJA.
Jūsu bumerangs atgriežas pie Jums?
Ne jau rudens dēļ Jūs raudat, bet gan dēļ tā, ka naudiņa krītas čekos!
Kaut biežāk būtu šādas jaukās dienas, kad prieks skatīties, ka viņām neiet. Nē. Man neskauž. Jā, man dzīvē ir visa pietiekami. Nestaigāju Gucci, Smučī, jo es nedzīvoju sabiedrības kalngalā, man nav nevienam jāizrādas vai jāparāda katra bikšu siknsa nopirktā. Man vienkārši ir pārāk daudz parādijusi draudzene, kura bija NL. Viņa nedarija tā kā šīs visas lika un aizgāja pēc 3.mēn. Esmu mēģinājusi viņu pierunāt, lai parāda visiem kā tur viss patiesībā notiek, bet viņa negribēja , lai viņu slimnieces izķengā pa visu internetu. Jo kā pati bišu māte saka, ka viņa jau nevienu nenoliek, nevienu cilvēku, nevienu kompāniju, bet, laikam turpmāk būs jāuzņem skrīni un jāieraksta viņas storiji, lai atsvaidzinātu viņas atmiņu, ka par šiem gadiem viņa ir aprunājusi, izķengājusi nevienu vien cilvēku, kompāniju?
Paldies Sandrai, kas parādija daļu no tā visa. Lai gan, man Sandra neiet pie sirds, toties, viņa uzņēmās to daļu drosmes, kas nepietiek citām meitenēm, kas aizgājušas no tās bišu saimes!
Sen te atkal kādu laiku nebiju bijusi. Izgāzu trīs mēnešu klusēšanu????
Lai jauks vakars visām NL heiterēm?❤️?

Kads vinam someness pv??? :) kada zin 😀
26.10.2022 20:13 |
 
Reitings 839
Reģ: 11.08.2022
Haha,tiešàm abàm vienàdas pàrdomas 😂Kà tadas pirmklasnieces dzejoli no galvas iemàcíjuśàs. Man ari radàs pàrdomas, kuri ir tie šampúni, kuri sevi pozicionè kà vienkàrśi lai izmazgatu matus? 😅
26.10.2022 20:16 |
 
Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
iiieviiite @ 26.10.2022 19:51

Nevar, nevar. Vienkārši tā ir viņu mērķauditorija. Cilvēki, kuri ir naivāki un kurus vieglāk "apstrādāt". Un es pat zinu, ka, piemēram, ja man ķieģelis uzkristu uz galvas un es sāktu reklamēt NL savā instagramā nu neviens, neviens no mana paziņu loka no manis šos sūdus nepirktu. Un tie ir cilvēki ar labiem ienākumiem, izglītībām, amatiem. Bet mentors teiktu, ka es vienkārši nestrādājot, tādēļ man nekas neizdodas ? Viņām patīk teikt, ka sistemātiskas darbības novedīs pie rezultāta. Kādas darbības? Katru dienu biodrona dzeršana, orgasma tēlošana, dzerot jaunu pulvera garšu, dejas ar kolagēna glāzi rokās? Tās ir tās izcilās darbības, kas novedīs pie rezultāta? Ā, lai viņas darītu, vajag taču visu laiku pirkt klāt produktus. Par savu naudu. Par lielu naudu ? Nu es teikšu tā, ka NL lūk tas ir darbs, par kuru var nesaņemt ne centa arī kaut ko darot, kā arī palikt mīnusos. Jā, tu nebankrotēsi, jo tas nav tavs bizness (kā viņas mēdz teikt), bet ja neviens produktu nepirks, tu paliksi ar produktu pilnu noliktavu (aka savu mājvietu). Tad gan varēs domāt, ko ar tiem darīt ?

Nu ja. Pērkat. Ja nopirksat, Jums būs motivācija atgūt Jūsu naudu un darbības sekos automātiski. Nez cik % naivo māmiņu mājās stāv NL produktu kastes, kuras tā arī neiztirgoja?😅
26.10.2022 20:17 |
 
Reitings 24019
Reģ: 18.08.2022
Noklausijos Saulietes izmisuma saucienus,tad iesledzu Egitas story un joptvai likās es atkal Katrīnu klausos😁tai Egitai vispar ir sava identitāte vai vina ir katrīnas cheap version ,kas pat kopē visu sacīto ,ne tikai gėrbšanās stilu un balss intonāciju 😁😁
Egita : “meitenes skrien uz citu kompāniju ,jo tur ir “tīra nauda uz rokas ,”bet to iegūst uz radinieku apčakarēšanas!NL gan ir sava sistēma ar cashback ko iegust pasūtot produktu bla bla !”
Kādēl meitenes skrien uz citu kompaniju?-jo tur ir TĪRA NAUDA !
Kadelj meitenes pamet nl?-jo NL ir “ SAVA SISTEMA ar genialo marketinga planu “ kur ir punktu sistema un nopelnot zem 1000€ algu maksa virtuali nevis ISTO -sanak,ka alga ir pulverveidiga kamer blakus kompanija ar pašas Egitas vardiem maksā “tīro naudu “ just saying 😁😁
Un ko vinas vispār lasa svešas kompanijas marketinga planus,ja ir slikts even better visas skries ātri atpakalj uz NL 😁vai varbūt tomēr nē… 😁
Tas kas tagad notiek ir mans guilty pleasure,vienkarshi dievinu redzēt tās lielās bites izmisumā,kad vinas gadiem čakarējušas jaunās māminas un visas citas naivās dvēseles!
26.10.2022 20:24 |
 
Reitings 11453
Reģ: 05.03.2020
.Ja jau Mihi ir tas pats faberlic, tad kāpēc atbalstīt Krieviju?

Sauliete savos storijos jau nerunāja par valsti, bet par uzcenojumu, nodiršot citas kompānijas. Bet patiesība ir tāda, ka klienti izvērtē produkta gala cenu, nevis to, cik liels uzcenojums aiziet pārdevējam vai vadībai. NL lielāko "pīrāga" daļu saņem vadība. Pēc tam mentors. Pēc tam pārdevējs. Sauliete nodirsa citas kompānijas, jo tur redz mazais pārdevējs atļaujas saņemt vairāk. Nu un? Ja gala cena būs patērētājam pievilcīgāka citur, NL automātiski zaudēs. Nu nav tur tā kvalitāte, lai par to pārmaksātu.
Ja runājam par valstīm, tad es neatbalstu RU preci. Pati nepērku un neatbalstu. Tas CHOGAN ir vismaz Eiropas uzņēmums?
26.10.2022 20:28 |
 
Reitings 386
Reģ: 29.03.2021
Sauliete laikam aizmirsusi, ka viņai profilā joprojām stāv viņas garais monologs par bullying, kur viņa stāsta, cik briesmīgi ir apsmiet NL meitenes, jo viņas tikai cenšas nopelnīt naudu savai ģimenei, bet, kad šīs pašas meitenes cenšas nopelnīt naudu citur, jo NL nesanāk - Sauliete pati pārvēršas par vienu no mums - foruma briesmoņiem,ka viņa mūs sauc un noliek citu kompāniju un izokšķerē viņu mārketinga plānus
26.10.2022 20:38 |
 
Reitings 154
Reģ: 25.10.2022
SantaBarbara @ 26.10.2022 20:24
Noklausijos Saulietes izmisuma saucienus,tad iesledzu Egitas story un joptvai likās es atkal Katrīnu klausos?tai Egitai vispar ir sava identitāte vai vina ir katrīnas cheap version ,kas pat kopē visu sacīto ,ne tikai gėrbšanās stilu un balss intonāciju ??
Egita : “meitenes skrien uz citu kompāniju ,jo tur ir “tīra nauda uz rokas ,”bet to iegūst uz radinieku apčakarēšanas!NL gan ir sava sistēma ar cashback ko iegust pasūtot produktu bla bla !”
Kādēl meitenes skrien uz citu kompaniju?-jo tur ir TĪRA NAUDA !
Kadelj meitenes pamet nl?-jo NL ir “ SAVA SISTEMA ar genialo marketinga planu “ kur ir punktu sistema un nopelnot zem 1000€ algu maksa virtuali nevis ISTO -sanak,ka alga ir pulverveidiga kamer blakus kompanija ar pašas Egitas vardiem maksā “tīro naudu “ just saying ??
Un ko vinas vispār lasa svešas kompanijas marketinga planus,ja ir slikts even better visas skries ātri atpakalj uz NL ?vai varbūt tomēr nē… ?
Tas kas tagad notiek ir mans guilty pleasure,vienkarshi dievinu redzēt tās lielās bites izmisumā,kad vinas gadiem čakarējušas jaunās māminas un visas citas naivās dvēseles!
Viņu mārketinga plānā iztrūkst svarīga lieta - mārketings 😁. Neesmu redzējusi neko jaudīgu NLam mārketinga jomā, nekādas īstas, normāli nostrādātas kampaņas nav bijušas, nekāds normāls profesionāls kontents, nekādas reklāmas ārpus instas stāstiņiem. Ja ta ģeniālais mārketinga plāns ir Royal body nedēļas, tad nuuu... piedodiet - dažreiz dzīvojot savā burbulī, kurā tevi slavē par to, ka proti auzu pārslu putru uzvārīt, mūžam neiemācīsies tiramisu pagatavot, un jutīsies visu mūžu kruta ar savu auzu pārslu putru :D
26.10.2022 20:43 |
 
Reitings 255
Reģ: 01.08.2022
👏👏👏piedzīvojam vēsturisku brīdi- redzam savām acīm, kā sūds ielido ventilatorā. Prieks, ka ir sācies haoss šajā “organizācijā”, nevaru sagaidīt ziņu medijos, ka nl interneišonal ir bankrotējis.
Show must go on! 💪
26.10.2022 21:04 |
 
Reitings 5682
Reģ: 20.09.2022
SantaBarbara @ 26.10.2022 20:24
Noklausijos Saulietes izmisuma saucienus,tad iesledzu Egitas story un joptvai likās es atkal Katrīnu klausos?tai Egitai vispar ir sava identitāte vai vina ir katrīnas cheap version ,kas pat kopē visu sacīto ,ne tikai gėrbšanās stilu un balss intonāciju ??
Egita : “meitenes skrien uz citu kompāniju ,jo tur ir “tīra nauda uz rokas ,”bet to iegūst uz radinieku apčakarēšanas!NL gan ir sava sistēma ar cashback ko iegust pasūtot produktu bla bla !”
Kādēl meitenes skrien uz citu kompaniju?-jo tur ir TĪRA NAUDA !
Kadelj meitenes pamet nl?-jo NL ir “ SAVA SISTEMA ar genialo marketinga planu “ kur ir punktu sistema un nopelnot zem 1000€ algu maksa virtuali nevis ISTO -sanak,ka alga ir pulverveidiga kamer blakus kompanija ar pašas Egitas vardiem maksā “tīro naudu “ just saying ??
Un ko vinas vispār lasa svešas kompanijas marketinga planus,ja ir slikts even better visas skries ātri atpakalj uz NL ?vai varbūt tomēr nē… ?
Tas kas tagad notiek ir mans guilty pleasure,vienkarshi dievinu redzēt tās lielās bites izmisumā,kad vinas gadiem čakarējušas jaunās māminas un visas citas naivās dvēseles!

Es nedomāju, ka baigi skries atpakaļ. Tās, kuras aizgājušas vismaz pusgadu atpakaļ, izskatās laimīgas tur kur ir tagad. Staro, priecājas. Komandās cilvēku skaits pieaug. Ar peļņu apmierinātas. Jau pēc pāris mēnešu darbošanās, kompānijas pasākumā, kāpj uz skatuves pēc atzinībām.
26.10.2022 21:09 |
 
Reitings 5682
Reģ: 20.09.2022
iiieviiite @ 26.10.2022 20:28

Sauliete savos storijos jau nerunāja par valsti, bet par uzcenojumu, nodiršot citas kompānijas. Bet patiesība ir tāda, ka klienti izvērtē produkta gala cenu, nevis to, cik liels uzcenojums aiziet pārdevējam vai vadībai. NL lielāko "pīrāga" daļu saņem vadība. Pēc tam mentors. Pēc tam pārdevējs. Sauliete nodirsa citas kompānijas, jo tur redz mazais pārdevējs atļaujas saņemt vairāk. Nu un? Ja gala cena būs patērētājam pievilcīgāka citur, NL automātiski zaudēs. Nu nav tur tā kvalitāte, lai par to pārmaksātu.
Ja runājam par valstīm, tad es neatbalstu RU preci. Pati nepērku un neatbalstu. Tas CHOGAN ir vismaz Eiropas uzņēmums?

Jā, ir Eiropas. Ja nemaldos, tas itāļu uzņemums.
26.10.2022 21:11 |
 
Reitings 24019
Reģ: 18.08.2022
amnēzija @ 26.10.2022 21:09

Es nedomāju, ka baigi skries atpakaļ. Tās, kuras aizgājušas vismaz pusgadu atpakaļ, izskatās laimīgas tur kur ir tagad. Staro, priecājas. Komandās cilvēku skaits pieaug. Ar peļņu apmierinātas. Jau pēc pāris mēnešu darbošanās, kompānijas pasākumā, kāpj uz skatuves pēc atzinībām.

Protams ,es to saku sarkastiski,ka ies atpakalj,jo redz vinas taču esot lasījušas marketinga planu,kas nu galigi nav labs un vinjam tagad žēl meitenu 😁
Vinām un žēl meitenu,pff gandriz noticeju,vienigais par ko vinas domā ir savi bumeri un holiday ārzemės 😀
Bet nu tas ātrums ar kādu meitenes iet prom,ir vienkarshi wow, ilgi vairs nav palicis un Kvin kačina vairs nebus savā tronī😀😀
26.10.2022 21:18 |
 
Reitings 1369
Reģ: 12.11.2021
SantaBarbara @ 26.10.2022 20:24
Noklausijos Saulietes izmisuma saucienus,tad iesledzu Egitas story un joptvai likās es atkal Katrīnu klausos?tai Egitai vispar ir sava identitāte vai vina ir katrīnas cheap version ,kas pat kopē visu sacīto ,ne tikai gėrbšanās stilu un balss intonāciju ??
Egita : “meitenes skrien uz citu kompāniju ,jo tur ir “tīra nauda uz rokas ,”bet to iegūst uz radinieku apčakarēšanas!NL gan ir sava sistēma ar cashback ko iegust pasūtot produktu bla bla !”
Kādēl meitenes skrien uz citu kompaniju?-jo tur ir TĪRA NAUDA !
Kadelj meitenes pamet nl?-jo NL ir “ SAVA SISTEMA ar genialo marketinga planu “ kur ir punktu sistema un nopelnot zem 1000€ algu maksa virtuali nevis ISTO -sanak,ka alga ir pulverveidiga kamer blakus kompanija ar pašas Egitas vardiem maksā “tīro naudu “ just saying ??
Un ko vinas vispār lasa svešas kompanijas marketinga planus,ja ir slikts even better visas skries ātri atpakalj uz NL ?vai varbūt tomēr nē… ?
Tas kas tagad notiek ir mans guilty pleasure,vienkarshi dievinu redzēt tās lielās bites izmisumā,kad vinas gadiem čakarējušas jaunās māminas un visas citas naivās dvēseles!

Egita taču ir tāds bezmugurkaulnieks! Pilnīgi kā pielipusi pie Saulietes pakaļas un kopē ko Sauliete palaiž tautās.
Nevaru sagaidīt kad NL pienāks gals un pašas kliķes vecenes būs pie tā kraha vainojamas.
26.10.2022 21:19 |
 
Reitings 2421
Reģ: 20.09.2022
Nu gan aplauzās, tājā otrajā kompanijā menedžeri saņems "tīru naudu", tā stāsta, tā stāsta, it kā tas būtu slikti saņemt tīru naudu. Viņas, redz, saņem iekšējā naudā un mazākus % un tas ir tas ģenialais Mārketinga plāns, kas esot daudz labāks! Iekšējā naudā, kuru dažas vēlāk nevar dabūt laukā!
26.10.2022 21:22 |
 
Reitings 11453
Reģ: 05.03.2020
Viņiem nav nekāda mārketinga. Pašas lieto, iesaka un pārdod tālāk. Vsjo. Cik ģeniāli (nē). Tādēļ arī NL nekad nebūs vienā līmeni ar pasaules brendiem un galvenais patērētājs un pircējs vienmēr būs paši menedžeri. Nekad NL nebūs ar plus zīmi un labu, atpazīstamu reputāciju. Un tādēļ Sauliete arī raud, jo zaudē bitītes nevis tikai kā menedžerus, bet arī kā savus klientus, jo NL produkciju aizejot viņas diez vai turpinās lietot (tikai to, kas jau iepriekš nopirkts, bet tas jau vairs neskaitās, jo nenāks jau nevienam PV tekošā mēneša apgrozījumā). Vai citos uzņēmumos baigi pārdzīvo par darbinieka aiziešanu? Nē. Atrod vietā jaunus un viss notiek tālāk. Bet šeit vietā atrast kādu labu mentoru ir grūti, jo aizvien vairāk cilvēku atbirst, bet vietā nāk maz vai nenāk neviens. Un tad vieglāk pateikt kā AgneseBoo pateica - Latvijā cilvēki ir tumsonības un neko nesaprot, nākat labāk komandā cilvēki no citām valstīm 😀piekrītu tikai tam, ka mums te tiešām ir daudz naivu cilvēku un tumsonību, jo tieši parakstījās izmēģināt darboties NL. Tagad cilvēki beidzot sāk domāt, nāk apgaismība un bizness iet dirsā. Man prieks, ka cilvēki attopas. Un nē, šis bizness nebija aktuāls 5 gadus agrāk (vismaz Latvijā noteikti nē) un nebūs aktuāls vairs pēc 5 gadiem (spriežot pēc dinamikas, kas notiek tagad), kā to mēģina pasniegt Alise Fox savos storijos, bet lai jau tic, ka pati pelnīs 6 tūkst.mēnesī. Tik daudz, cik pat NL zelta laikos nepelnīja. Cik naivi. Gudrāk būtu, ja sāktu meklēt papildus darbu un beigtu celt saulītē grimstošo kuģi, kā to jau izdarīja Sanda Karsta vai tā pati druška Laine.
26.10.2022 21:22 |
 
Reitings 5682
Reģ: 20.09.2022
Stefania @ 26.10.2022 20:38
Sauliete laikam aizmirsusi, ka viņai profilā joprojām stāv viņas garais monologs par bullying, kur viņa stāsta, cik briesmīgi ir apsmiet NL meitenes, jo viņas tikai cenšas nopelnīt naudu savai ģimenei, bet, kad šīs pašas meitenes cenšas nopelnīt naudu citur, jo NL nesanāk - Sauliete pati pārvēršas par vienu no mums - foruma briesmoņiem,ka viņa mūs sauc un noliek citu kompāniju un izokšķerē viņu mārketinga plānus

Viņa redz tikai citus. Viņa neredz sevi. Kad cits IG izsakās, tad viņš ir neadekvāts. Viņa kad rīkojas identiski, tad viss ir ok - tā drīkst.
26.10.2022 21:40 |
 
Reitings 1369
Reģ: 12.11.2021
Nitaris @ 26.10.2022 21:22
Nu gan aplauzās, tājā otrajā kompanijā menedžeri saņems "tīru naudu", tā stāsta, tā stāsta, it kā tas būtu slikti saņemt tīru naudu. Viņas, redz, saņem iekšējā naudā un mazākus % un tas ir tas ģenialais Mārketinga plāns, kas esot daudz labāks! Iekšējā naudā, kuru dažas vēlāk nevar dabūt laukā!

Ar iekšējo virtuālo pulvernaudu jau nesamaksas par komunālajiem vai veikalā par pārtiku,neiegādāsies apģērbu utml. Bet laikam jau nepielec! Negrib vai nevar! Loses katrā ziņā!
26.10.2022 21:44 |
 
Reitings 11453
Reģ: 05.03.2020
Mjā, sanāk pašas neapzināti uztaisīja reklāmu citam uzņēmumam 😀ka tik tagad pašu bites neaizskries uz turieni pēc naudas
tik es īsti nesapratu, par kuru uzņēmumu tieši viņas runāja
26.10.2022 21:51 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits