Liizha1 @ 18.10.2022 09:40
kkādi 12 vai 14tk laikam bija. es dodu, bet man ir krietni lētāka :D bet nu man ir tikai viena draudzene, kas reizi gadā paprasa, kad ļoti vajag. tā, ka man regulāri kāds prašītu, tā nav
SantaBarbara @ 18.10.2022 10:07
Bija vairāk vina maksāja 3 dalās ,ja nemaldos!
Vispirms iemaksaja tos 12-14k(ko itka bija sakrajusi vienkarshi masinai pirms peksnji izdomaja,ka vajag vinai mustangu) un tad ar to pardeveju sarunāja ,ka parejo iemaksas pa dalam vel 7tukst x 2 maksajumus,ja nemaldos!
Vai 2 maksaju bija ,katra zinā uzreiz vina visu nesamaksāja 100%!
Ja,apdrošinåšana maz maksās ,gan jau mēs par to dzirdēsim IG no Marijas anyway!
Bet iespejams,ka vina ir iesaistīti mašīnas pazušanā,jo pēdējā laikā vina daudz runa pat naudu un nolasas,ka ir problemas pluss mašīnai vēl bija problēmas ,grūti tādu uzturēt!
iiieviiite @ 18.10.2022 10:27Sandra arī saka, ka visa tā noliktava ir pirkta par viņas personīgo naudu. Viņa negrib izmest šos produktus ārā miskastē, jo tas nozīmē izmest savu naudu miskastē. Par pilno cenu tos produktus tagad neviens tādos apjomos no viņas nepirks, viņa to labi saprot. Un viņai ir visas tiesības pārdod šos produktus par tādu naudu, kādu viņa vēlas, jo viņa pati tos esot pirkusi.
Smieklīgi, bet patiesi jau ir - tad, kad tu pats par savu naudu pērc produktu kaudzes, tad tu esi baigais malacis, bet kad tu gribi atpakaļ savu ieguldīto naudu un pat mazāk, tad tu esi sūds un dempingo cenas?
Un Sandra ne vārda neteica par to, ka produkti ir slikti, viņa vairākas reizes saka, ka produkti ir tiešām labi, viņa pa lielam saka tikai par attieksmi. Un attieksme tur ir briesmīga, mēs tiešam redzam tikai aisberga pašu augšu.
iiieviiite @ 18.10.2022 10:38labi salīdzināja arī par to, ka viņas daudz melo, piem., pieaudzē matus un saka, ka mati biezāki, pateicoties occubai, vai iet uz endosfēru 2-3 reizes nedēļā, bet saka, ka rezultāts pateicoties drainefektam utml. un mentori to visu iesaka darīt. viņa pati esot atteikusies no tāda veida manipulācijām, lai ietekmētu savus pircējus, jo tas nav godīgi pret viņiem.
par to, ka pati neiet maratonus un netievē uz kokteiļiem pateica, jo nevar to atļauties savas veselības dēļ, bet par viņas veselības stāvokli neviens no mentoriem pat nav prasījis.
par karu arī pateica, ka kara sākumā viņām esot teikts, ka uz to jāraugās no pozitīvā viedokļa, tagad atvērsies jaunie tirgi utt., ka tas būs tāpat kā ar covidu ?
positive vibes, ibio rio ?
Tas, ka tas nepatīk kaut kādai rupeklei Agnesei, nevienu nerausta. Un, jo vairāk mazās bitītes tirgos ārā savas noliktavas, jo mazāks apgrozījums būs aktīvajām, kuras tirgo par pilno cenu, tāpēc arī besās un iet pa gaisu
iiieviiite @ 18.10.2022 10:43meitenēm esot arī teikts, lai viņām PV ietu uz augšu, ir jānopērk visu 8 bundžu garšas pašām sev mājās, lai viņām esot visas garšas un viņas var miksēt tās klientiem. itkā loģiski jau ir, ja nesāk rēķināt, ka tas maksās 320 eiro un ne visiem tāda nauda ir, lai pirktu šos produktus.
drīz tā arī būs, ka lielās bites spiedīs, lai mazās sāk vairāk sūtīt priekš sevis, jo pasūtījumu daudzums no malas sāk strauji sarukt.
Tikai kura no viņām var nodrošināt pulvera salikšanu tajos mazajos trauciņos sanitāros apstākļos, lai viss būtu perfekti tīrs? Tas ir diez gan pretīgi
Nitaris @ 18.10.2022 11:31Tas, ka lika pārveidot matus, tas tiešām ir stulbi. Ko Sandra var izdarīt ar saviem matiem? Viņai plāni mati, kopti, akurāts īss griezums, vēl īsākus griezt nekādu wow efektu tāpat nedos. Pieaudzēt, lai tik izskatītos kuplāki un pēc tam muldētu, ka Occuba palīdzēja? Kvīna jau arī pieaudzējusi kuplumam, tad iesaka visiem to darīt?
vivii @ 18.10.2022 12:43
Tas tiesa, vienīgi viņa varēja smērēt ampulas um pēc tam stāstīt kā sadīguši jaunie matiņi. Atceros, ka vienu brīdi, visām tas bija top jājam zirdziņš ?
Vai arī kā Vucena, vienmēr, kad dzer kaut kādu tur līdzekli, visiem stāsta par saviem nagiem, ka uzreiz jūtot atšķirību uz saviem plānajiem nagiem.
Tā jau viņām ir atstrādāta shēma kā un ko reklamēt, tik ar laiku tas paliek pārāk uzkrītoši, kad visas stāsta vienu un to pašu ?
Ja Tanja radīja, kā fasē porcijas.un viņai bija klientu bundzas atseviški no savām .Par pārejam nezinu.nav radījušas, kā taisa porcijasiiieviiite @ 18.10.2022 12:36
neviena nevar nodrošināt. viņas savos storijos lien ar plikiem pirkstiem bundžās, lai paņemtu dozatoru, pieskaroties pašam pulverim un nokratot to atpakaļ bundžā. tās pašas bundžas izmanto produktu fasēšanā. man šķiet tikai Taņa izmantoja vienreiz lietojamos cimdus, kad fasēja tos pulverus pa mazajiem trauciņiem, labojiet, ja kļūdos, bet kāda tos cimdus izmantoja.
ticu, ka ir cilvēki, kas šī iemesla dēļ negribētu saņemt safasētus pulverus un droši vien šie cilvēki arī nepērk veikalos produktus, kas ir atvērtajās vitrīnās, bet kurus nevar nomazgāt (bulkas, cepumi utml.), tos jau arī var apgrābstīt visi, kam nav slinkums.
SantaBarbara @ 18.10.2022 12:51
Jaunie matinji,kas deninjos saauguši,lai gan man ar deninjos ir tādi “jaunie matinji “ un es ampulas nelietoju!
Vai resnā baiba ,kas savus nolūzušos matus mēgināja uzdot par jaunajiem matiniem,kas aug bez maz vai gaismas ātrumā ?
vivii @ 18.10.2022 12:43
Tas tiesa, vienīgi viņa varēja smērēt ampulas um pēc tam stāstīt kā sadīguši jaunie matiņi. Atceros, ka vienu brīdi, visām tas bija top jājam zirdziņš ?
Vai arī kā Vucena, vienmēr, kad dzer kaut kādu tur līdzekli, visiem stāsta par saviem nagiem, ka uzreiz jūtot atšķirību uz saviem plānajiem nagiem.
Tā jau viņām ir atstrādāta shēma kā un ko reklamēt, tik ar laiku tas paliek pārāk uzkrītoši, kad visas stāsta vienu un to pašu ?