CallMeAnnika @ 02.10.2025 10:14Varbūt kļūdos, bet šķiet, ka viņa ir stāstījusi vairākkārt, ka pēc grūtniecības parādījās un tagad ar to ir jāsadzīvo.
sauliiite.paula @ 02.10.2025 10:47
Viņa to pigmentāciju ir gājusi uz saloniem “slīpēt nost”, tā slavēja, ka ir labāk, praktiski nav redzams..pati nespēj to visu uzturēt, kā rezultātā ir daudz, daudz trakāk.
Omniva55 @ 02.10.2025 12:51
Lazerproceduras es nereklametu cilvekiem ar pigmentacijas izpaausmem.. vienmer paliks pigmentation marks tur spf lietosi vai nelietosi
Tonya @ 02.10.2025 10:05Vispār nesaprotu kur problēma iemācīties normāli melot. Kamerā liec savus yoyo spf, aiz kameras uzliec normālu spf.
Es protams nezinu iemeslu no kā viņai tie pigmenti rodas, varbūt es kļūdos bet izskatās, ka spf viņai nav blakus pat stāvējis.
Tonya @ 02.10.2025 13:29
kapēc? Es izņēmu vairākus pigmentus uz sejas, nekādas rētas, ne pleķu nav, nu ja ļooooti ieskatās, ļoti gaišu atblāzmu var sameklēt, kur bija tumšakais. Un es spf 50 lietoju gan vasarā, gan ziemā.
ZANZEZAN @ 29.09.2025 07:34Nedziedāja Kerija tik slikti.smuka balss, gan jau uzraukums darīja savu, paņēma pa augstu,bet kopumā ļoti jauki.
Ņemot vērā ka gadiem gāja mācīties pie Busuļa vienas no bekvokālistēm, tad līmenis ir labs, zina ko dara, prot un sanāk. Patrenēsies būt uz skatuves un aizies. Gan jau nākotnē pašas klausīsimies kā vienu foršu pop izpildītāju . Bij jauki. Azizam un daži bītbokseri gan varēja labāk pat uz skatuves neiet. Tā kā beidziet liet samazgas tur, kur nav vajadzīgs.
viņa reklamēja kkādu Happyxxx tur ir gan paštonējošie, gan kosmētika ar SPF. Viņa regulāri reklamē.amnēzija @ 02.10.2025 13:36
Nu, ja nemaldos, JOYOU vispār nav nekādu krēmu ar SPF. Nakts serums ar retinolu un nakts krēms, tajos ir kaut kas sastāvā, kas it kā mazinot pigmentāciju.
SPF krēmi bija NL laikā. Bija tādas tūbiņas dzeltenā vai oranžā krāsā.
Agrāk viņai nebija no kā gatavot, ja vien Joyou kolēģes neatveda pārtiku. Lai gan tiesā iesniedza prasījumu, ka viens bērns apēd 800+ eiro mēnesī. :DTastastas @ 02.10.2025 19:32Man patīk tā "junikornu" pasaule, kurā Maška esot lieliska pavāre. Cik redzēts, tad viss, ko viņa reizēm gatavo ir bērniem nageti, lasis un vienreiz, šķiet, Snikera kūka tapa. Vai tā ir tā izslavētā, Dieva dotā pavārmāksla? ?
Vārdotāja @ 02.10.2025 19:17viņa reklamēja kkādu Happyxxx tur ir gan paštonējošie, gan kosmētika ar SPF. Viņa regulāri reklamē.
Tastastas @ 02.10.2025 19:32Man patīk tā "junikornu" pasaule, kurā Maška esot lieliska pavāre. Cik redzēts, tad viss, ko viņa reizēm gatavo ir bērniem nageti, lasis un vienreiz, šķiet, Snikera kūka tapa. Vai tā ir tā izslavētā, Dieva dotā pavārmāksla? ?