okei bija vēl Tropa. Bet nu šis būs cits čats un diskusija jau. Back to jojujūjojū un biomatriksiemamnēzija @ 29.09.2025 21:38
Tā nu gan nebija Vineta, kura vokālajā studijā "Rasa" vadīja viņai nodarbības. Pēc tam tā skolotāja no tās studijas aizgāja un atvēra savu vokālo studiju, ja nemaldos, nosaukums bija "Spāre". Tajā Kerija iespējams, ka mazliet vēl padziedāja un tad pārgāja uz sporta jomu.
ZANZEZAN @ 29.09.2025 22:50okei bija vēl Tropa. Bet nu šis būs cits čats un diskusija jau. Back to jojujūjojū un biomatriksiem
Mashka Kakashka @ 29.09.2025 11:25Marijai skaistas kāzu dienas bildes. Ja nezina visu aizmugurējo virtuvi viņas dzīvē, tad pat varētu noticēt viņu mīlestībai. ? Bet bildes skaistas.
Mashka Kakashka @ 28.09.2025 22:03
Vasiļevskas meitas sevi publiski noraka tajā brīdī kad paziņoja, ka grib kā viņu mamma strādāt NL. Šo ļoti labi atceros no NL zelta laikiem, Vasiļevska savos storijos šo izlika.
Kādām tad bildēm vajadzēja būt? :DKrūzīteDūzīte @ 30.09.2025 00:26
Man gan likās diezgan prastas tās bildes. Nemaz nerunājot par to, cik ļoti jaunās sievas ķermeņa valoda norāda uz absolūti mīlestības trūkumu pret savu jauno vīru! Ļoti jocīga tā savienība.
ZANZEZAN @ 29.09.2025 22:54Kā jums paklāju dāvana? Ko ar to varētu iesākt un kur likt mājas...
💯!!!sauliiite.paula @ 29.09.2025 23:43Šeit taču diskusija ir par un ap Joyou darbonēm, ko tagad pinam iekšā Vasiļevskas meitu, vokālās studijas pasniedzējas?
Pirms tam tā rējāt, ka nedod dievs kāds cits cilvēks tika šeit pieminēts, a ko pašas tagad darat? Taisat atsevišķu diskusiju un runājat..
CallMeAnnika @ 30.09.2025 06:57Kādām tad bildēm vajadzēja būt? :D
izgāzies kā veca sēta ar savām pareizrakstības zināšanām. 🤣🤣smūtijs @ 29.09.2025 19:16
Rakstīt iemācies “Zina, zina” ? viņai ir balss, bet balss ir katru dienu jātrenē un izskatījās, ka viņa īsti nav gatavojusies un aizgāja ar domu, ka viņas mammu zin un palaidīs tālāk. Ar tādu dziedāšanu tālu viņa netiks. Kā jau te rakstīja, ja ir aboslūtā dzirde, nenozīmē, ka cilvēks ideāli dzied. Tāpēc jau es neeju uz xfaktoru, jo mana balss nav pieteikami tam uztrenēta.
Vārdotāja @ 30.09.2025 08:37?!!!
Bet ja jau te komentēju- Kača un bezsmadzeņu Egita- jūsu ceļojums ir nožēlojams??? es nezinu nevienu kurš varētu par to apskaust. Skumji, patiesi skumji