Circenisaizkrāsnē @ 26.08.2025 08:28
Es tieši to pašu nodomāju. Ka nu - nevar būt..? Ok, MK kopš Virsnīte vairs nevada man nav aktuāls pa lielam, bet tomēr likt iekšā kaut vai epizodiski tādas Egitas.. Tomēr, jaunās māmiņas ir pelnījušas ko labāku. Vai tad tiešām nav nevienas.. Dzenīte arī man nav favorīts, bet viņos vismaz var redzēt to kopības sajūtu, mīlestību pret puišiem. Varēja tad jau labāk viņu tur uzrunāt.
amnēzija @ 26.08.2025 08:58
Nu, lai cik ļoti gribētu un patiktu gozēties kameru priekšā, runāt vai tikai smaidīt to priekšā, ir atšķirība. Nu, neprot Egita sakarīgi teikumu pateikt, kāda raidījumu vadīšana.. ? tie sižeti ar viņu nav skatāmi. Dikcija slikta. Ir vārdi, kurus izrunā tā, ka saprast nevar ko pateica. Kaut vai tas pats vārds "sertifikāts", kuru viņa izrunāja kā " sertikāts" - tas bija tajā pašā "Māmiņklubā", kad runa bija par pārtiku mazuļiem un alerģijām. Tas nav kā iefilmēt par JOYOU produktiem storiju, kur var muldēt, ka sastāvā ir 12 vitamīni, bet patiesībā tur tajā produktā no vitamīniem sastāvā ir tikai viens.
Circenisaizkrāsnē @ 26.08.2025 09:13
Jā, nu tīri interesanti, kas nosaka MK producentu izvēles kaut vai epizodēm. Tīri emocionāli var saprast, ka neviena jaunā mamma neraujas pēc TV prožektoriem, jo ikdiena ir piesātināta ar mazuli un laiks dušai + mati čupčikā jau ir sasniegums? Bet ir noteikti tādas mammas, kas spētu būt labāks piemērs nekā šitās NL shēmu popularizētājas.. Tas ir pat vairāk mani satraucošs faktors. Jo skaidrs, ka skaidra dikcija, spēja skaisti kamerās izskatīties ir arī darbs ar sevi (tb- iespējami kursi valodas izkopšanai utt.),bet, ja tur regulāri rāda kaut kādu piramīdu shēmotāju, jaunās mammas tak var noticēt, ka ar to var nopelnīt..
Memesana @ 26.08.2025 09:32
Nezinu cik labi savienojamas ballītes, alkohols, dažādu vielu lietošana un māmiņu kluba vadīšana, producentiem jāpadomā vēlreiz par Egita ņemšanu savā raidījumā
vai, vai, šitā runāt! Egita, tev patīk, ka Elīna par tevi to arī?Circenisaizkrāsnē @ 26.08.2025 09:13
Jā, nu tīri interesanti, kas nosaka MK producentu izvēles kaut vai epizodēm. Tīri emocionāli var saprast, ka neviena jaunā mamma neraujas pēc TV prožektoriem, jo ikdiena ir piesātināta ar mazuli un laiks dušai + mati čupčikā jau ir sasniegums? Bet ir noteikti tādas mammas, kas spētu būt labāks piemērs nekā šitās NL shēmu popularizētājas.. Tas ir pat vairāk mani satraucošs faktors. Jo skaidrs, ka skaidra dikcija, spēja skaisti kamerās izskatīties ir arī darbs ar sevi (tb- iespējami kursi valodas izkopšanai utt.),bet, ja tur regulāri rāda kaut kādu piramīdu shēmotāju, jaunās mammas tak var noticēt, ka ar to var nopelnīt..