sauliiite.paula @ 20.07.2025 18:39
Es jau sen atpakaļ teicu, ka Maša ar savu attieksmi ļoti labi parāda, ka neieredz Vitu. Vismīļākais no bērniem ir tikai Īlons.
Tu seko viņai līdzi?Dzintriņa @ 20.07.2025 18:49Marijai vismaz interesē nepamest bērnus! Kaut kā cīnās ar saviem parādiem, mātes lomu un “pazudušo” statusu.
Vai ir kaut kur zīmogs katram, ka dzīve ir apsolītā paradīze?
Sazemējusies? Nedomāju gan. Mašai bija bezizeja. Un atrast veci ir vienīgais variants, kā savilkt galus kopā.Dzintriņa @ 20.07.2025 18:55Esmu ar Mariju viena vecuma! Man arī ir bērni. Un, manuprāt, tas ir par ātru, viss notika par ātru…
Bērni, liela nauda, liela loma, slava.. vissss un vēl tas savs “burbulis”
Tad tas saplīst.. bet ambīcijas palikušas.. vajag baigo drosmi,
Tagad gan jau sazemējusies un viss būs labi. Vismaz es tā pieļauju, jo vienkārši ambīcijas pieaugot.. mainās..
es sezemējusies gan jau nav. Bet, piekritīsi, tas IG radītais tēls ir mazliet pamainijies. Tjipa tāda rūpīgāka pret bērniem palikusi, tjipa maksā parādus, tjipa strādā. Īsti vairs vannītē neguļ Un sīkie netusē savā vaļā.CallMeAnnika @ 20.07.2025 22:56Sazemējusies? Nedomāju gan. Mašai bija bezizeja. Un atrast veci ir vienīgais variants, kā savilkt galus kopā.
krixis3 @ 20.07.2025 23:02es sezemējusies gan jau nav. Bet, piekritīsi, tas IG radītais tēls ir mazliet pamainijies. Tjipa tāda rūpīgāka pret bērniem palikusi, tjipa maksā parādus, tjipa strādā. Īsti vairs vannītē neguļ Un sīkie netusē savā vaļā.
Nesaku, ka ticu viņai, bet tīri virtuāli skatoties, uzlabojumi ir.
Jā, tieši tāpat kā veda vecāko bērnu uz nodarbībām, ēdināja par 837 eiro mēnesī (tikai vienam bērnam pārtiku), mācījās kopā, rūpējās. :Dkrixis3 @ 20.07.2025 23:02es sezemējusies gan jau nav. Bet, piekritīsi, tas IG radītais tēls ir mazliet pamainijies. Tjipa tāda rūpīgāka pret bērniem palikusi, tjipa maksā parādus, tjipa strādā. Īsti vairs vannītē neguļ Un sīkie netusē savā vaļā.
Nesaku, ka ticu viņai, bet tīri virtuāli skatoties, uzlabojumi ir.
Spice? Vision optika?kuuuuka @ 21.07.2025 13:27Diez kurš atteica Mašai sadarbību? ?