izskatās, ka tie priekšējie ir dikti kopā. Dīvaini, dīvani. Mož kroņi uzlikti.Rudzuzāle @ 06.04.2025 14:00Egitai jau iepriekš bija smuki zobiņi, ko viņa tagad ir izdarījusi ar tiem? ?
Memesana @ 06.04.2025 17:34Katrīne sauc forumnieces par debīlām, protams, ka viņa pati patiesi nav debīla, ja spēj zem sevis noturēt tādu aitu pulku, kas viņai pelna naudu. Nevis forumnieces ir debīlas, bet tās, kuras grūž savu naudu NL kompānijā. Bet Katrine tiešām ir ļoti gudra sieviete, šādi gadiem pelnīt labu summiņu ir jāprot, uz muļķīšu rēķina.
bet laikam ir arī, paskatieties cik aktīvi jūs visas šeit ņematies gadiem, par viņām.😁Vārdotāja @ 06.04.2025 23:53tač tukša diršana. Iedomājas, ka viņas ir tik īpašas, lai atmaskotu te cilvēkus.
Egita pati te sēž caur profilu un komentē??? tāpat kā Kača.
Haipiņš tikai statistikas celšanai
Ja runājam nopietni, tad noteikti nē.Vārdotāja @ 06.04.2025 23:58nebūs šizofrēnijai kas līdzīgs?
Zuzuu10 @ 07.04.2025 09:18bet laikam ir arī, paskatieties cik aktīvi jūs visas šeit ņematies gadiem, par viņām.?
Ir tik daudz tīklamārketingu kompānijas, tā ka nenormāli daudz, visiem pa lielam princips viens, bet ņemšanās ir gar šo tikai.
Jo tur ir atpazīstamāki cilvēki, pat ne tikai atpazīstamāki, bet cilvēki pret kuriem jūs varat izlikt savas negācijas.
Neviena neiestāstīs man ka “cenšas izcīnīt, lai godīga uzņēmējdarbība”, jo kaut kā neredzu šādus forumus un cīņas, piemēram par Avon utt., kompānijas, kuras jau pastāv no 90tajiem gadiem Latvijā.
Tādēļ tur nav runa par kompāniju, bet par cilvēku/iem, kuri jums nepatīk. Tā vietā, lai dzīvotu savu dzīvi, darītu lietas, kas patīk, jūs katru dienu gadiem tērējat savu laiku, kam šādam. Vai pašām nešķiet slimi?? Visām tā viņas riebjas, bet visaktīvāk seko.
Bet tā jau ir, vislielākie fani ir heiteri.
Es jau protams zinu, kas sekos- “gan jau pati tur strādā”, “noteikti, kāda no viņām šo raksta” un visas sarkanos īkšķīšus saliks, “jo tas nav pr mani, es veiksmīga, laimīga sieviete, baudu SAVU dzīvi, nav laika citus pētīt”?
Zuzuu10 @ 07.04.2025 09:18bet laikam ir arī, paskatieties cik aktīvi jūs visas šeit ņematies gadiem, par viņām.?
Ir tik daudz tīklamārketingu kompānijas, tā ka nenormāli daudz, visiem pa lielam princips viens, bet ņemšanās ir gar šo tikai.
Jo tur ir atpazīstamāki cilvēki, pat ne tikai atpazīstamāki, bet cilvēki pret kuriem jūs varat izlikt savas negācijas.
Neviena neiestāstīs man ka “cenšas izcīnīt, lai godīga uzņēmējdarbība”, jo kaut kā neredzu šādus forumus un cīņas, piemēram par Avon utt., kompānijas, kuras jau pastāv no 90tajiem gadiem Latvijā.
Tādēļ tur nav runa par kompāniju, bet par cilvēku/iem, kuri jums nepatīk. Tā vietā, lai dzīvotu savu dzīvi, darītu lietas, kas patīk, jūs katru dienu gadiem tērējat savu laiku, kam šādam. Vai pašām nešķiet slimi?? Visām tā viņas riebjas, bet visaktīvāk seko.
Es jau protams zinu, kas sekos- “gan jau pati tur strādā”, “noteikti, kāda no viņām šo raksta” un visas sarkanos īkšķīšus saliks, “jo tas nav pr mani, es veiksmīga, laimīga sieviete, baudu SAVU dzīvi, nav laika citus pētīt”?
vari arī droši papētīt, cik aktīva es šeit esmu😁 kad bija pēdējais komentārs no manis.KrūzīteDūzīte @ 07.04.2025 11:24
Tikmēr Tu esi reģistrēta forumā jau 3 gadus, un acīmredzami par visu esi lietas kursā? Bet tā jau Tev vispār neinteresē?
amnēzija @ 07.04.2025 10:54
Kur Tu esi dzirdējusi, ka Avon aicina komandā un sola lielu peļņu un bonusus? Tur nav dzirdēti tādi saukļi. Un nav pašam izplatītājam jāieguldās vai jāņem ātrais kredīts, lai noslēgtu kaut kādas kvalifikācijas. Nezinu, varbūt tādas tur ir, bet es personīgi neko tādu neesmu dzirdējusi un man neviens uzbāzīgi no Avon nav sūtījis vēstules ar aicinājumu pievienoties komandā, solot lielus ienākumus. Runa ir par šo, ka JOYOU meklē naivus cilvēkus, lai uz to rēķina nopelnītu. Un vairums iztērē precēs lielāku naudas summu nekā nopelna. Ja kādā laika posmā nesanāk iegūt augstāku kvalifikāciju, tad atbilde - Tu nedari pietiekoši vai nedari visas darbības, kas jādara. Tās ir top atbildes no lielajām līderēm. Runa pamatā ir par šo.
Un par atpazīstamākiem cilvēkiem runājot. Smieklīgi. Vienīgā atpazīstamākā ir Katrīne un tad, tikai tāpēc, ka bijusi atpazīstama hokejista sieva. Tas arī viss. Tikai pateicoties viņam un viņa uzvārdam par viņu kāds kaut ko ir kaut kad dzirdējis. Pārējās tur ir mazas un melnas. Uz Katrīnes fona izcēlušās, tikai un vienīgi. ?
P.S. nav laika citus pētīt, bet bija laiks ienākt forumā, izlasīt un vēl palagu uzrakstīt. ?
var redzēt ka šis viss notiek jau pirms kara, tādēļ ar karu tur nav sakara, karš tikai uzjundīja papildus negācijas, bet nebija iemesls šim visam.Tastastas @ 07.04.2025 10:57
Es domāju, ka lielākā negācijas saistītas ar to, ka NL nāk no Krievijas un viņu saites ar Krieviju, lai kādus nosaukumus mainītu, nav saraujamas.
Pēc kara sākuma tika muldēts uz velna paraušanu par to, ka viņām neesot nekāda sakara ar Krieviju un tas taču esot Latvijas uzņēmums, bet tika braukāts gan uz tusiem ar visām ruskām, gan pie Hohlova paša vēl pagāšgad brauca. Cik ilgi vēl uz Baltkrieviju pa kluso braukāja ievākt kosmētiku. Kopš kara sākuma pagājuši 3,5 gadi un tikai tagad ir tipa jauns uzņēmums, kas, cik saprotu, joprojām ir zem vecā SIA, un daļa preču joprojām ir NL mantojums. Un neaizmirsīsim, ka, lai arī mēģina iestāstīt, ka viss taču ir kā Eiropā, daudzas tikšanās joprojām tiek vadītas krieviski.
Un, ko tur liekuļot, uzņēmuma lielākā bļāvēja un seja Latvijā ir Vasiļevska, kura nav nekāds piečuks un daudziem nepatīk, un cilvēki viņu jau ir apsprieduši sen pirms visa NL.
Es nesekoju viņām, bet paskatos storijus šad un tad, kā tādu seriālu un palasu te, lai redzētu monētas otru pusi. Man nav nekāda naida un domāju, ka lielai daļai nav nekāda naida, tikai kretinē, ka acīs skatoties (caur Instagram) *irš kā Zariņa govis.
ļoti daudziem joprojām notiek visādas “prezentācijas” utt. ar visādiem solījumiem, bet šeit var redzēt ka cilvēki tālāk par soc.tīkliem neko neredz.Tastastas @ 07.04.2025 11:54
Bija tāds laiks, kad Avons arī gribēja un mēģināja cilvēkus ievilkt uz tīklošanu, draugiem bija jāiesaka draugi, kuriem tad tika zvanīts un aicināts uz prezentācijām, kurās mēģināja ievilkt strādāt, solot fantastisku peļņu utt. Bet tas viss izbeidzās, šķiet, ka viņiem pat vairs nav ofisa Rīgā. Cilvēki vairs tikai pasūta savām vajadzībām un varbūt kāda draugam, tas arī viss ??♀️ Gan jau pēc kāda laika tas pats notiks ar Džūjū.
ja ar vēsu prātu lasītu manis rakstīto, tad redzētu, ko es par “atpazīstamību” tur rakstīju, bet saprotu ka šeit agresijas un negācijas pārņem prātu.amnēzija @ 07.04.2025 10:54
Kur Tu esi dzirdējusi, ka Avon aicina komandā un sola lielu peļņu un bonusus? Tur nav dzirdēti tādi saukļi. Un nav pašam izplatītājam jāieguldās vai jāņem ātrais kredīts, lai noslēgtu kaut kādas kvalifikācijas. Nezinu, varbūt tādas tur ir, bet es personīgi neko tādu neesmu dzirdējusi un man neviens uzbāzīgi no Avon nav sūtījis vēstules ar aicinājumu pievienoties komandā, solot lielus ienākumus. Runa ir par šo, ka JOYOU meklē naivus cilvēkus, lai uz to rēķina nopelnītu. Un vairums iztērē precēs lielāku naudas summu nekā nopelna. Ja kādā laika posmā nesanāk iegūt augstāku kvalifikāciju, tad atbilde - Tu nedari pietiekoši vai nedari visas darbības, kas jādara. Tās ir top atbildes no lielajām līderēm. Runa pamatā ir par šo.
Un par atpazīstamākiem cilvēkiem runājot. Smieklīgi. Vienīgā atpazīstamākā ir Katrīne un tad, tikai tāpēc, ka bijusi atpazīstama hokejista sieva. Tas arī viss. Tikai pateicoties viņam un viņa uzvārdam par viņu kāds kaut ko ir kaut kad dzirdējis. Pārējās tur ir mazas un melnas. Uz Katrīnes fona izcēlušās, tikai un vienīgi. ?
P.S. nav laika citus pētīt, bet bija laiks ienākt forumā, izlasīt un vēl palagu uzrakstīt. ?
kā tik pārliecināta? Šizofrēnijas viena no pazīmēm ir murgu idejas..Erna @ 07.04.2025 09:44Ja runājam nopietni, tad noteikti nē.
Tastastas @ 07.04.2025 10:57
Es domāju, ka lielākā negācijas saistītas ar to, ka NL nāk no Krievijas un viņu saites ar Krieviju, lai kādus nosaukumus mainītu, nav saraujamas.
Pēc kara sākuma tika muldēts uz velna paraušanu par to, ka viņām neesot nekāda sakara ar Krieviju un tas taču esot Latvijas uzņēmums, bet tika braukāts gan uz tusiem ar visām ruskām, gan pie Hohlova paša vēl pagāšgad brauca. Cik ilgi vēl uz Baltkrieviju pa kluso braukāja ievākt kosmētiku. Kopš kara sākuma pagājuši 3,5 gadi un tikai tagad ir tipa jauns uzņēmums, kas, cik saprotu, joprojām ir zem vecā SIA, un daļa preču joprojām ir NL mantojums. Un neaizmirsīsim, ka, lai arī mēģina iestāstīt, ka viss taču ir kā Eiropā, daudzas tikšanās joprojām tiek vadītas krieviski.
Un, ko tur liekuļot, uzņēmuma lielākā bļāvēja un seja Latvijā ir Vasiļevska, kura nav nekāds piečuks un daudziem nepatīk, un cilvēki viņu jau ir apsprieduši sen pirms visa NL.
Es nesekoju viņām, bet paskatos storijus šad un tad, kā tādu seriālu un palasu te, lai redzētu monētas otru pusi. Man nav nekāda naida un domāju, ka lielai daļai nav nekāda naida, tikai kretinē, ka acīs skatoties (caur Instagram) *irš kā Zariņa govis.
viena no, bet vēl ir daudz citas, kuras nu nekādi nevar attiecināt uz šo personu. Te ir kas cits, bet tas speciālistu lauciņš.Vārdotāja @ 07.04.2025 12:27kā tik pārliecināta? Šizofrēnijas viena no pazīmēm ir murgu idejas..
Zuzuu10 @ 07.04.2025 12:06ja ar vēsu prātu lasītu manis rakstīto, tad redzētu, ko es par “atpazīstamību” tur rakstīju, bet saprotu ka šeit agresijas un negācijas pārņem prātu.
P.S. Jā, reizi pusgadā ienāku šeit “pabojāt gaisu”?
labi, ja ņemam vērā dēļ tā ka uzņēmums ir Krievijas, tad kādēļ nešausminaties par “Latvijas Balzamu”, “Fix price”, “Mere” utt.?EmilijaArm @ 07.04.2025 12:39
Jā, attieksmes pret karu dēļ arī šī visa varza tiek publiski nozākāta. Kā tagad atceros, ka Vasiļevska teica, ka viņas instagrama kontā neredzēsim ne asinis, ne asaras, viņa norobežojas, lūk. Tas viss paralēli notikumiem Bučā. Nu nevar šāds cilvēks baudīt cieņpilnu attieksmi - viņa izvēlējās turpināt biznesu ar Krieviju pasakot, ka kara viņas profilā nebūs. Izdarīja šādu, tik neētisku rīcību.
Kad nu beigās nevarēja ignorēt kara ietekmi uz viņas "impēriju", saslēja ķipa jaunu uzņēmumu, Eiropas un Latvijas, redzies. Visi zina, ka patiesā labuma guvēji nav Latvijas pilsoņi.
Tieši karš un Džojjū līderu attieksme pret to ir iemesls, kāpēc viņām tur viss slīd arvien dziļāk pakaļā. Kvīna turas kā var pie tām dažām aitām, kas viņai vēl sagādā piķi, bet redzams, ka jaunas klāt nenāk, un paldies dievam, ka tā.
Zuzuu10 @ 07.04.2025 11:56var redzēt ka šis viss notiek jau pirms kara, tādēļ ar karu tur nav sakara, karš tikai uzjundīja papildus negācijas, bet nebija iemesls šim visam.