Redwine @ 30.10.2024 22:17Ingunadirina jau ubago pasūtījumus prieks mēneša skēgšanās
Laurentī @ 30.10.2024 18:05Mamashka kļuvusi par paraugmāti ?
Diez ar ko tas beigsies?! ?
Redwine @ 30.10.2024 22:17Ingunadirina jau ubago pasūtījumus prieks mēneša skēgšanās
CallMeAnnika @ 30.10.2024 17:52Gan jau neko nav pārdevusi, 100 tiešām nē. Līderu plāns gan jau.
Hyrte @ 30.10.2024 18:17Draina karaliene un princeses, šis pat vairs nav smieklīgi,bet slimi, kā bērnudārza grupiņas aktivitātes. Nevaru iedomāties,ka man,pieaugušai sievietei,darbā kāds pateiktu ,Ja izdarīsi to un to,tad būsi princese! ???? Un es sajūsmā situ plaukstas,cik superīgi, būšu princese???
Citronpipars @ 30.10.2024 23:50
Nu bet viss super. Paņem SMS kredītu, noperc 50 drainus un lieta darīta. Bizness uz urrā. ?
Mashka Kakashka @ 30.10.2024 23:21
@ingunadirina: Un vēl ko es saku saviem cilvēkiem un arī pati ko esmu sapratusi, ka cilvēku vidējo algu, pieņemsim Latvijā nu nu tas tad tā pieņemsim vispār algu saņem, strādājot normāli astoņas stundas dienā, nu tas tā pēc nu pēc standartiem. Ja tu te gribi nopelnīt vidējo algu nu tu nevari strādāt astoņas minūtes dienā, ielikt astoņus stories, kas ir viens storys viena minūte un gribēt mēneša laikā saņemt 1000 eiro. Nē, ja tu gribi saņemt 1000 eiro, tev attiecīgi ir arī jāvelta laiks šim darbam, bet priekš priekšrocības ir tās, ka tu to vari darīt, tad kad tu gribi no mājām tu to vari darīt, tev nav ieguldījumi, tev nav līgumsaistības, ja tu darīsi būsi, būs tev, ja tu nedarīs, tev nebūs nekas. Lūk cik EASY! Tas te vienkārši ir nav nekas jauns jāizdomā, vienkārši piereģistrējies, nāc sazvanīsimies divatā un es tev pilnīgi visu pastāstīšu un tu visu sapratīsi.
@ingunadirina 5 minutes later: ..vēl ir mēneša slēgšanās, kā jau jūs zinat, mums visa darbība no pirmā datuma līdz mēneša beigām, darīt vispār neko nevar saņemties, tā ka, jā, ko, ja gadījumā tu plāno kaut ko sūtīt, ja, nu esi plānojusi, ka tu kaut ko gribētu, drainefekts mums iet uz atlaidi, tad negaidi nākamo mēnesi, ja tu, nu ja tev nav starpība vai pasūti nākammēnes vai šomēnes, es būšu pateicīga, ja tu veiksi sūtījumu šodien vai rītā, ja..
Es PIS! Es atvainojos par savu izteicienu, bet kas šis tikko kā bija?! ? Es atvainojos par komatiem, manas smadzenes nespēj klausīties to @ingunadirina un vēl komatus pareizi salikt. Runa kā Egitai. Egita speciāli meklē savas kopijas runas atpalicībā? Un tā lūgšanās pēc pasūtījumiem - NOŽĒLOJAMI!
viktorijar @ 30.10.2024 22:38
Man gan sajūta, ka Neita nedzīvo pie viņas, jo kādā sakarā lasa grāmatu tikai mašīnā? ?
CallMeAnnika @ 30.10.2024 18:29ledomājos pārdevējas apģērbu veikalos vai, piemēram, rimi pie kases: Lūdzu, nopērc vēl vienas bikses (vai biezpiena paku), lai man algai būtu bonusiņš. :D :D
Mashka Kakashka @ 31.10.2024 08:32Četrotne laikam tiešām pajukusi: Elīna Vārtiņa, Katrīne Vasiļevska, Rita Priede un Inga Pretice. Vakar Ritai bija dzimšanas diena, Elīna vienīgā nav pieminēta pie ziediem, kopīgajos pasākumos arī sen nav redzama. Elīnas vietu aizņēmusi Egita.
Mashka Kakashka @ 31.10.2024 08:32Četrotne laikam tiešām pajukusi: Elīna Vārtiņa, Katrīne Vasiļevska, Rita Priede un Inga Pretice. Vakar Ritai bija dzimšanas diena, Elīna vienīgā nav pieminēta pie ziediem, kopīgajos pasākumos arī sen nav redzama. Elīnas vietu aizņēmusi Egita.
CallMeAnnika @ 29.10.2024 14:50Tagad, pusstundu vēlāk, vēl -10. 14961. :D
Elife @ 31.10.2024 09:57
vispār traki. Bet nu atzīšos, es arī jau kādu laiku atpakaļ esmu atsekojusi. Galīgi nav ko redzēt tur vairs. Un telegram kanālā - arī nekas interesants.
tur viss notiek mašīna, sākot no ēšanas beidzot ar dzeršanu un visu citu figņu.KrūzīteDūzīte @ 31.10.2024 07:29
Tak viņi jau visu gadu lasa mašīnā. Tā ġimene dzīvo tajā mašīnā?
ZANZEZAN @ 31.10.2024 10:32tur viss notiek mašīna, sākot no ēšanas beidzot ar dzeršanu un visu citu figņu.
Bet es pieļauju, ka maša ir dabūjuši norauties.
1) Vai nu Kristaps sadeva pa ausīm par Neitu un audzināšanu
2) Neits pie psihologa sāka runat(vai pēc mūsu sūdzības tika uzaicināts pie psihologa parunat)
3) Vai nu mamma atveda ziņas no rafas un Spānijas
4) socdienests painteresējās
5) draudzenes sapurināja.
Cita izskaidrojuma viņas paraugmammiņai nav. Prieks, bērniem vismaz ir siltas vakariņas un mājās mamma kas nav pālī
ZANZEZAN @ 31.10.2024 10:32tur viss notiek mašīna, sākot no ēšanas beidzot ar dzeršanu un visu citu figņu.
Bet es pieļauju, ka maša ir dabūjuši norauties.
1) Vai nu Kristaps sadeva pa ausīm par Neitu un audzināšanu
2) Neits pie psihologa sāka runat(vai pēc mūsu sūdzības tika uzaicināts pie psihologa parunat)
3) Vai nu mamma atveda ziņas no rafas un Spānijas
4) socdienests painteresējās
5) draudzenes sapurināja.
Cita izskaidrojuma viņas paraugmammiņai nav. Prieks, bērniem vismaz ir siltas vakariņas un mājās mamma kas nav pālī
KrūzīteDūzīte @ 31.10.2024 07:33
Vispār jau bonusu sistēma ir daudzos darbos. Ja izpildi kautkāds noteiktas prasības, saņem bonusu. Tas nav nekas ārkārtējs.
Tikai nav jālūdzas, bet vienkārši jāstrādā. Ubagot nevajag?
Ne jau ar Mašas slinkumu un lepnumu. :DZANZEZAN @ 30.10.2024 20:28bet dzozjo var taču strādāt blakus darba un te piepelnīties. Viņa tak var būt noliktavas darbiniece, pelnīt cietu algu un piepelnīties tirgojot džo džo un būt līdere. Visu taču var savienot