ilūzija @ 30.10.2024 15:44un te vēl saka , ka nl nepērk viss iet uz leju ?ideāli pērk ??
ilūzija @ 30.10.2024 15:44un te vēl saka , ka nl nepērk viss iet uz leju ?ideāli pērk ??
LilSonja @ 30.10.2024 16:14Ak mī un žē.
Draudzene pačukstēja par tiem 50 drainiem :D Ja būs kas nopārdos viņai būs tituls Drain princese, jo karaliene ir Inga ar saviem 100gb un balva būs Live ar Kachu :D jo būs iespēja kļūt atpazīstamākai- jauni klienti, sekotāji un partneri.
amnēzija @ 29.10.2024 14:01
Marija varētu pieteikties uz noliktavas pārziņa darbu. Rakstīt, runāt krievu/angļu valodā viņa prot. Latviešu valodu viņa pārzina, ja jau 95% vai 98%(precīzi neatceros cik bija) iegūti eksāmenā. Vismaz būtu konkrēta summa mēnesī un nebūtu jālūdzas, lai produktus no viņas iegādājas. Nebūtu jāzīlē kāda būs alga un vai noslēgs kaut cik jēdzīgu kvalifikāciju.
Bet mīnuss, nevarēs kāpt uz skatuves un pagorīties (kā viņai to patīk darīt) kā kompānijas līderis, un par to dižoties gadiem ilgi, lai arī jau vairāk kā gadu no tā līdera tur maz kas palicis..
LilSonja @ 30.10.2024 16:14Ak mī un žē.
Draudzene pačukstēja par tiem 50 drainiem :D Ja būs kas nopārdos viņai būs tituls Drain princese, jo karaliene ir Inga ar saviem 100gb un balva būs Live ar Kachu :D jo būs iespēja kļūt atpazīstamākai- jauni klienti, sekotāji un partneri.
Gan jau neko nav pārdevusi, 100 tiešām nē. Līderu plāns gan jau.amnēzija @ 30.10.2024 14:15Ingai bija mērķis pārdot 100 drainus - izdevās. Tagad Blauak to pašu grib paveikt ar 50? ? vai tad viņas neredz, kas tiek pasūtīts, ka prasa lai sūta skrīnus, lai var izsekot cik ir pasūtīti? ? ja izdosies nopārdot, tikšot dota iespēja paplašināt savu biznesu.. tas ir kas par brīnumu? ??
Augša devusi pavēli, lai pelna līderēm naudu, un visas kā aptrakušas to dara. Crazy. :DHyrte @ 30.10.2024 14:54
Ilze arī to pašu dziesmu dzied par tiem piecdesmit drainiem. ?
Mashka Kakashka @ 30.10.2024 16:29
Totāls bērnudārzs. Gan jau šo izdomāja Vasiļevska, jo viņai vajag zem sevis savākt menedžerus ar augstākām kvalifikācijām. Draina karaliene un princese. ? Ja nesavāks 50 drainus, kas tad viņa būs? Draina lūzere? Būtu smieklīgi, ja nebūtu tik skumji. Pieaugušas sievietes, bet nodarbojas ar šādām muļķībām.
Es varu pateikt, ka man pieder 10 lamborghini. Arī ticēsi? :D Bet to, ka tu esi NLiete, to jau mēs zinām.ilūzija @ 30.10.2024 15:44un te vēl saka , ka nl nepērk viss iet uz leju ?ideāli pērk ??
ledomājos pārdevējas apģērbu veikalos vai, piemēram, rimi pie kases: Lūdzu, nopērc vēl vienas bikses (vai biezpiena paku), lai man algai būtu bonusiņš. :D :Damnēzija @ 30.10.2024 16:07
Tev PV pietiek, lai noslēgtu mēnesi? Varbūt arī palūdz, lai nopērk kāds kādu produktiņu! Neliekas tā lūgšanās pazemojoša? Kur vēl kādā darba vietā kāds lūdzas, lai kaut ko nopērk, lai var noslēgt mēnesi un saņemt atalgojumu par padarīto darbu? Man nav gadījies nekur ar šādu situāciju saskarties.. bet Eiropas, "visstraujāk augošajā uzņēmumā", tā notiek.. ?
CallMeAnnika @ 30.10.2024 18:29ledomājos pārdevējas apģērbu veikalos vai, piemēram, rimi pie kases: Lūdzu, nopērc vēl vienas bikses (vai biezpiena paku), lai man algai būtu bonusiņš. :D :D
pa nepilniem 15 eiro varētu būt ,ka Ingas sekotāji sapērk,tādā veidā izrādot Ingai atbalstu.,bet tām pārējam 2 .dienā vairs nav intresanti,tadsCallMeAnnika @ 30.10.2024 18:37Es neticu par tiem 100 Drainiem. lzdomāja pateikt, ka lnga nopārdeva 100, lai liktu pārējām challenge un sakrātu PV. Ja klienti nepirks, tad spiedīs pašām mazajām bitēm pa savu naudu pirkt.
bet dzozjo var taču strādāt blakus darba un te piepelnīties. Viņa tak var būt noliktavas darbiniece, pelnīt cietu algu un piepelnīties tirgojot džo džo un būt līdere. Visu taču var savienotElife @ 30.10.2024 16:46
Šis viņai tiešām būtu ideāls darbs, turklāt vēl viņas mīļajā NL (atvainojos Džo Jū).