Vēl ir lnga no Īrijas un Egitas blakus līgumi. :D Bet komanda ļoti samazinājusies.Mashka Kakashka @ 26.10.2024 20:11Egitai gan "liela" komanda. ? Egita un sešas meitenes. No kurām trīs ir tikko reģistrējušās Džodžo, ja nemaldos.
Domāju, ka pirmajā mēnesī tikai atmaksāsies. Tagad saskrēja visas naivās, kurām sastāstīja pilnu galvu ar lielās naudas stāstiem, bet pēc mēneša visas pazudīs, jo nauda makā tikai saruks, un Kerkirai līdz ar to izdevumi būs lielāki par ienākumiem.Hermiine89 @ 26.10.2024 22:35Es jau gaidu, kad Kerkira metīs mieru Joyou. Tur tak nav vairs aršana. Sapirkusi pilnu māju ar tiem produktiem, vai tas jelkad viņai atmaksāsies?
Mashka Kakashka @ 26.10.2024 20:11Egitai gan "liela" komanda. ? Egita un sešas meitenes. No kurām trīs ir tikko reģistrējušās Džodžo, ja nemaldos.
Hermiine89 @ 26.10.2024 22:35Es jau gaidu, kad Kerkira metīs mieru Joyou. Tur tak nav vairs aršana. Sapirkusi pilnu māju ar tiem produktiem, vai tas jelkad viņai atmaksāsies?
kivičliene? :DMcSara @ 26.10.2024 23:16
Par cik Kerkirai šovakar joyou ballīte, tad jau būs jauni biedri komandā?
CallMeAnnika @ 26.10.2024 23:36kivičliene? :D
Sunlight @ 27.10.2024 00:40Kerkira arī tomēr lapsa - atsākusi draudzēties ar Ļenku, jo jātaisa sev komanda ??
Sunlight @ 27.10.2024 00:40Kerkira arī tomēr lapsa - atsākusi draudzēties ar Ļenku, jo jātaisa sev komanda ??
Mashka Kakashka @ 25.10.2024 15:51Marijai Telegram uzdod jautājumu: Kāpēc neizdevās doma par Airtouch vai vienkārši vairs nebija aktuāli?
Marija izbrīnītā balsī: Man arī bija Airtouch, pēdējo reizi es nosēdēju salonā astoņas stundas laikam. Nezinu, vienkārši šobrīd kaut kā neaktuāli.
?????
Marija, Marija! Nebija tev nekāds Airtouch, slikta meistare, kura neprata uztaisīt Airtouch. Salons tagad piedāvāja parastu krāsošanu uz sadarbību, tāpēc gan jau piekrita uz to, protams, gribas tak savu draudzenīti Bondu kopēt. ?
Redwine @ 27.10.2024 16:22
Izskatās , ka tur normāls kodiens bijis . Tas galīgi neiet kopā ar džojū skaļajiem saukļiem
Viņas taču visu laiku stāsta, ka NL/Joyou ir par dzīvesveida maiņu, par veselīgu dzīvesveidu, par labiem ieradumiem, bet konstanti pārēdas, regulāri lieto alkoholu, piepamst, pārēdas, lieto % un tā uz apli.Redwine @ 27.10.2024 16:22
Izskatās , ka tur normāls kodiens bijis . Tas galīgi neiet kopā ar džojū skaļajiem saukļiem
CallMeAnnika @ 27.10.2024 18:11Viņas taču visu laiku stāsta, ka NL/Joyou ir par dzīvesveida maiņu, par veselīgu dzīvesveidu, par labiem ieradumiem, bet konstanti pārēdas, regulāri lieto alkoholu, piepamst, pārēdas, lieto % un tā uz apli.
Var gadīties, ka sanāk vairāk apēst, iedzert kādu vīna glāzi, bet viņām tā ir ikdiena.
Pievienojoties Joyou viss paliek sliktāk nevis labāk.
nu pēdējā laikā šķiet, ka pa pieri būtu dabūjusi- pārvērtības, uzvedības maiņa.CallMeAnnika @ 27.10.2024 21:24Maša tiešām varētu būt saņēmusi zvanu vai apciemojumu no bāriņtiesas, jo vairs neko nelikšot lG par bijušajiem, jo Neits varot redzēt, tagad viņai tas viss liekoties bērniškīgi.
Šis ir viss, par ko mēs šeit runājām. Varbūt drīzumā varam sagaidīt abiem bērniem autokrēslus?