Es vairāk brīnos, ka viņai nav OF. Ar viņas slinkumu, vēlmi mūžīgi atrādīt sevi, palielīties ar augumu, tekstiem, ka var dabūt jebkuru veci tas būtu tāds diezgan loģisks risinājums...CallMeAnnika @ 22.10.2024 13:45Es brīnos, ka Maša nav uztaisījusi slēgto maksas kanālu lG. Ja tagad uztaisīs, tad nāk šeit lasīt. Bet cik būs tādi, kas pirks? Ja vien viņai būtu ko rādīt, bet pat ikdienas lG satura nav. Katru dienu storiji no sarkanās konservu bundžas.
Tastastas @ 22.10.2024 20:42Tas jau gan labākajās ietekmeļu tradīcijās -
Egita stāsta: "man viss tagad jau klepojas ārā", un smuki pēc tam iesoļo frizētavā ar savu klepiņu padalīties.
Vienīgais ,kas man nāk prātā ir kādu kokteiļa bundzu paņem kāda ik pa laikam.Varbūt kāda no mazajām,ijušajām.Taņai noteikti nav vajadzīgs NL.Un Sandra mētājas pa visām kompānijām Jau Mihi rādija.Maša kā vienmēr pārspīlē,un pasīva agresija ierakstā.,"Itkā gaida,bet nodirš,"un ja arī kāda atnāktu atpakaļ no lielajām bijušajām,katrs vārds tiktu apgremots un izsmiets dubultā.No tādas pa gabaluCallMeAnnika @ 22.10.2024 21:47Tā Maša ir klauns. kāpēc neizmanto lG un savu angļu valodu, lai pateiktu to, ko stāsta Telegram? Pirms pasākum sāk di*sa degt?
Redzot, ka bijušās NL menedžeres tagad reģistrējas ar segvārdiem, citu ģimenes locekļu vārdiem utt., jo nevar dzīvot bez JoJo produktiem. :D
Šaubos, ka Taņa, Sandra vai Spulle grib atpakaļ uz NL. Gan Taņa, gan Lita pelna ap 4-7k mēnesī, kamēr Maša knapinās. Ne tur peļņa, ne arī normāla attieksme.
Mašai ir 0 iespējas atkal savākt komandu zem sevis.
Vai kādam vajag tādu saturu? OF -------- mūžam pārgurusi un nekopta vientuļā māte? Par vientuļo māti vienalga, bet nogurums un nevīžība nav tas, ko vīrieši meklē un grib maksāt, ne?2biletes @ 22.10.2024 19:04Es vairāk brīnos, ka viņai nav OF. Ar viņas slinkumu, vēlmi mūžīgi atrādīt sevi, palielīties ar augumu, tekstiem, ka var dabūt jebkuru veci tas būtu tāds diezgan loģisks risinājums...
Kenty @ 22.10.2024 21:57Vienīgais ,kas man nāk prātā ir kādu kokteiļa bundzu paņem kāda ik pa laikam.Varbūt kāda no mazajām,ijušajām.Taņai noteikti nav vajadzīgs NL.Un Sandra mētājas pa visām kompānijām Jau Mihi rādija.Maša kā vienmēr pārspīlē,un pasīva agresija ierakstā.,"Itkā gaida,bet nodirš,"un ja arī kāda atnāktu atpakaļ no lielajām bijušajām,katrs vārds tiktu apgremots un izsmiets dubultā.No tādas pa gabalu
CallMeAnnika @ 22.10.2024 21:47Tā Maša ir klauns. kāpēc neizmanto lG un savu angļu valodu, lai pateiktu to, ko stāsta Telegram? Pirms pasākum sāk di*sa degt?
Redzot, ka bijušās NL menedžeres tagad reģistrējas ar segvārdiem, citu ģimenes locekļu vārdiem utt., jo nevar dzīvot bez JoJo produktiem. :D
Šaubos, ka Taņa, Sandra vai Spulle grib atpakaļ uz NL. Gan Taņa, gan Lita pelna ap 4-7k mēnesī, kamēr Maša knapinās. Ne tur peļņa, ne arī normāla attieksme.
Menedžerus redz, klientus neredz, man škiet. lngūna runāja par klientiem.amnēzija @ 22.10.2024 22:13
Kā viņa var redzēt kurš reģistrējas? Ja tās, kuras reģistrējas komandā, tām ir jāpiesakās, jo viņas neredz, kas ir reģistrējies. Vismaz tā vēl bija pāris dienas atpakaļ. Tāpat kā neredzēja, kas iegādājās produktus. Redz, ko pērk, bet kas pērk - neredz. Iespējams, kaut kas pēkšņi ir mainījies. Bet pāris dienas atpakaļ vēl Ingūna sūdzējās, ka žēl, ka neredz kas iegādājies produktus, jo viņa gribot pakonsultēt par iegādato produktu lietošanu.
CallMeAnnika @ 22.10.2024 22:34Menedžerus redz, klientus neredz, man škiet. lngūna runāja par klientiem.
CallMeAnnika @ 22.10.2024 21:47Tā Maša ir klauns. kāpēc neizmanto lG un savu angļu valodu, lai pateiktu to, ko stāsta Telegram? Pirms pasākum sāk di*sa degt?
Mashka Kakashka @ 22.10.2024 22:38
Tak melo viņa par to, ka menedžeri kas aizgāja, nāk atpakaļ. Viss ko Marija saka ir jādala vismaz ar 2. Kur tad ir tie lielie atnācēji, kādas kvalifikācijas? Dēļ dažiem pulveriem nāk atpakaļ? Kā tad. Ja kāda atnāk atpakaļ, tad tikai totāla idiote, kura izmetīs naudu par produktiem un nekur tālāk netiks. Marija tur saka, ka viņas mērķis nav izsmiet, kā tad, "noticēju". ? Viņa bija tā, dēļ kuras no NL aizgāja Taņa. Marija ir aizmirsusi kā izsmēja Taņu, viņas ģimeni un izskatu?
Laikam tā Sniedziņa no viņu čata ziņām atgriezās NL. Viena atgriežas un Maša jau stāsta, ka tas ir masveidā. :DMashka Kakashka @ 22.10.2024 22:38
Tak melo viņa par to, ka menedžeri kas aizgāja, nāk atpakaļ. Viss ko Marija saka ir jādala vismaz ar 2. Kur tad ir tie lielie atnācēji, kādas kvalifikācijas? Dēļ dažiem pulveriem nāk atpakaļ? Kā tad. Ja kāda atnāk atpakaļ, tad tikai totāla idiote, kura izmetīs naudu par produktiem un nekur tālāk netiks. Marija tur saka, ka viņas mērķis nav izsmiet, kā tad, "noticēju". ? Viņa bija tā, dēļ kuras no NL aizgāja Taņa. Marija ir aizmirsusi kā izsmēja Taņu, viņas ģimeni un izskatu?
CallMeAnnika @ 22.10.2024 22:45Laikam tā Sniedziņa no viņu čata ziņām atgriezās NL. Viena atgriežas un Maša jau stāsta, ka tas ir masveidā. :D
CallMeAnnika @ 22.10.2024 22:45Laikam tā Sniedziņa no viņu čata ziņām atgriezās NL. Viena atgriežas un Maša jau stāsta, ka tas ir masveidā. :D
Mashka Kakashka @ 22.10.2024 22:48
Mh, masveidā. Ar vālēm laužas iekšā džodžo birojā un kliedz "ņemiet mani atpakaļ". ?
Ā, Kerkira atgriezās, bet viņa ir tik pat nenopietna kā citas, piramīdshēmu staigule, no viena uz otru visu laiku lēkā.
Tajā pat laikā Kača ir teikusi , ka raksta visām, kuras reģistrējušās zem viņas. Nezinu, kā tur ir.amnēzija @ 22.10.2024 22:36
Bet kāpēc pirms zoomiem viņas prasīja, lai aizsūta skreenus ar reģistrāciju, ka savādāk neredz kas ir reģistrējies un ko pievienot čatam.
amnēzija @ 22.10.2024 22:52
Izskatās, ka tagad kā Spuļļi Chogan, tagad viņa grib kopā ar vīru spīdēt JOYOU. Viņa bija viņu komandā kādu brīdi reģistrējusies. ?
CallMeAnnika @ 22.10.2024 22:56Tajā pat laikā Kača ir teikusi , ka raksta visām, kuras reģistrējušās zem viņas. Nezinu, kā tur ir.