CallMeAnnika @ 22.10.2024 11:34Maša ļoti maz liek storijus angliski lG, tagad latviešu valodā vairāk TG. Grūti to visu stāstīt angliski vai atmeta jau ar roku? :D
CallMeAnnika @ 22.10.2024 11:36Foxa lielā influencere. :D lzmēģinājusi produktu, kaut kādu gludināšanas spreju, reklamē, bet viņai pat atlaižu kods nav iedots. :D Vai viņa nesaprot, ka viņas blogs ir vērts tieši necik?
Es nesaprotu, vai Maša izliekas par dumju un tēlo, vai viņai ir nopietnas atmiņas, uztveres un smadzeņu problēmas.Mashka Kakashka @ 22.10.2024 11:44Marija Telegram: Dievinu mammas laika izjūtu. Vienreiz viņa pateica, ka būs pēc 16:00, es jau saplānoju vakaru un tā atbrauca 10:00 ar vārdiem "es tak teicu pēc četriem". Nu sava taisnība jau viņai bija. tagad zvana un saka "es pie jums atbraukšu pēc pieciem, tuvāk septiņiem". MAN KĀ PUNKTUĀLAM CILVĒKAM ŠO LAIKAM NEIZPRAST.
Marija un punktuāls cilvēks. ????? Kurai ir problēmas ar Vitas nogādāšanu bērnudārzā?
Es brīnos, ka Maša nav uztaisījusi slēgto maksas kanālu lG. Ja tagad uztaisīs, tad nāk šeit lasīt. Bet cik būs tādi, kas pirks? Ja vien viņai būtu ko rādīt, bet pat ikdienas lG satura nav. Katru dienu storiji no sarkanās konservu bundžas.Mashka Kakashka @ 22.10.2024 11:45
Vispār neizprotu jēgu viņas Telegramam. Sekotāju maz, atsaucība niecīga, daži "like" un daži komentāri. Neprot viņa veidot saturu.
Dainuviete @ 22.10.2024 11:03Egitas prioritātes. Matildei ir slikti ar veselību, nepārtraukti domā vai mājās viss labi - bet viņai ka tik tikt pie friziera :D tie mati viņai tāpat visu laiku vienādi un baigi neatšķiras vai ir tonētas saknes vai nav :D
Mashka Kakashka @ 22.10.2024 11:44Marija Telegram: Dievinu mammas laika izjūtu. Vienreiz viņa pateica, ka būs pēc 16:00, es jau saplānoju vakaru un tā atbrauca 10:00 ar vārdiem "es tak teicu pēc četriem". Nu sava taisnība jau viņai bija. tagad zvana un saka "es pie jums atbraukšu pēc pieciem, tuvāk septiņiem". MAN KĀ PUNKTUĀLAM CILVĒKAM ŠO LAIKAM NEIZPRAST.
Marija un punktuāls cilvēks. ????? Kurai ir problēmas ar Vitas nogādāšanu bērnudārzā?
Viņas TG kanālu jāpārveido no "Tuvāk Marijai" uz "Tuvāk toksiskai Marijai" par mammas atnākšanu laicigi-nelaicigi vispār būtu paklusējusi,kad pati nekavē tikai tusiņus.,kopš šīs 2 dienas viņai ir TG aizdomas radās,ka viņai ir personības dubultošanās.Maša pati vairs nesaprot ,kas viņa ir.😁CallMeAnnika @ 22.10.2024 13:36Es nesaprotu, vai Maša izliekas par dumju un tēlo, vai viņai ir nopietnas atmiņas, uztveres un smadzeņu problēmas.
Egitas storijs:Zabiite @ 22.10.2024 13:46Vai jūs šodien arī esat ar salokātiem matiem, kā Egita? ?
Cepums Tev par šo. :D :D :D :D :DKenty @ 22.10.2024 14:04Viņas TG kanālu jāpārveido no "Tuvāk Marijai" uz "Tuvāk toksiskai Marijai" par mammas atnākšanu laicigi-nelaicigi vispār būtu paklusējusi,kad pati nekavē tikai tusiņus.,kopš šīs 2 dienas viņai ir TG aizdomas radās,ka viņai ir personības dubultošanās.Maša pati vairs nesaprot ,kas viņa ir.?
lnteresanti, vai viņas mamma atstāsta visu, ko runāja ar Rafu?amnēzija @ 22.10.2024 13:48
Nu, ļoti viņa pati punktuāla. Pat tad, kad audzinātāja palūdza uz fotografēšanos bērnu atvest laicīgi, pamanījās nokavēt, dzīvojot pavisam tuvu bērnudārzam. Un viņa vēl atļaujas kaut ko negatīvu izteikt mammas virzienā ? lai priecājas, ka mamma vispār ar viņu vēl komunicē, pēc viņas pēdējā izgājiena.
Vistacamāk Oskars ir dekrētā..Redwine @ 22.10.2024 10:41
Egita jau tagad uz Oskaru strādā , jo pati dekrētā
DilliDalliMinkuParkaa @ 22.10.2024 15:15Vistacamāk Oskars ir dekrētā..
SantaC @ 22.10.2024 15:33
Protams, ka viss ir nokārtots uz Oskaru. Pirms cik gadiem Egita pēdējo reizi strādāja īstu darbu?
viktorijar @ 22.10.2024 13:46
Nesaskatu neko sliktu, ja par mazo parūpētos tētis vai ome - kamēr mamma parūpējas par to, kā jūtas un kā redz sevi spogulī. Tas arī ir jāmāk!
Un pat kādam šķiet, ka viņa izskatās 1:1 pēc salona, pašsajūta viņai noteikti ir labāka.
Neesmu viņas fane, ar šausmām skatījos, kā viņa bliež tonālo mašīnā ? Bet tīri cilvēcīgi - mazo bērnu mammas noteikti VAR saprast un vajag atbalstīt parūpēties par sevi kādu lieku reizi. ?
Redwine @ 22.10.2024 15:48
Nē! Nav Oskars dekrētā. Egita ir . Strādā uz Oskaru tagad . Tā droša informācija
tev neizkusa mute????? 😂😂😂😂MTY @ 22.10.2024 14:48Noskatījos to Egitas story, kur viņa augļus reklamēja, NU DRAUSMĪGI! :D