Ar kādu kvalifikāciju un pieteikumu Maša kāps uz skatuves? :D Lielā līdere ar milzīgu komandu? :D :D :D Pasākums tuvojas, Mašas stresa līmenis pieaug.Sezam @ 21.10.2024 10:29
Rupji sakot vienkārši apdirsās no savas ģeniālās idejas par angļu IG. Jo izrādās neizglītotas un eng neprotošas ir nevis ļaunās forumnieces, bet fanītes ar pamatenes izglītību un, ja nesaprot angļu val, tad arī neko nepasūta.
Domāja ies smels krējumu TG, a tur tiešā tekstā pasaka, ka pulveri vispār neinteresē ? tad nu mašeņkai errors un nesaprot ko nu-bav atdeves IG un TG tā arī pasaka, ka gaida tikai drāmu un veļas mazgāšanu!
Nepaies ne cik ilgs laiks, ka būs atpakaļ LV IG, jo lai piesaistītu pilnīgi jaunus ārzemju sekotājus ir jādara kas vairāk par sēdēšanu mašīnā no rīta aizvedot bērnus. Viņa pat pulverus vairs neraklamē. Nulle kontenta
CallMeAnnika @ 21.10.2024 17:50Ar kādu kvalifikāciju un pieteikumu Maša kāps uz skatuves? :D Lielā līdere ar milzīgu komandu? :D :D :D Pasākums tuvojas, Mašas stresa līmenis pieaug.
tāpēc ka tas džojjojō ir parašas produkts. Krievijā joprojām viss ir hierarhijās, es ilgāk-es taisi dzedavščinu, es augstāk- tātad man tiesības Tevi pazemot. Senāk bērnībā pazemotie gāja uz policiju strādāt, tagad pēc vecām paražām var iet uz to yolo. Dzirdēts, ka Katrīne ir psihanutā, kā reiz viņai īstā vieta, kur izpausties. Vēl visu acu priekšā, parādīt redz kā es varu, kāds es boss, bet sevi sauc par līderi. Tur no līdera vērtībām nekā nav. Krievijā joprojām skolotāji pazemo skolniekus pie tāfeles, tā pat arī šitajā kompānijā. Pakaļskrējēs tikai skrien pakaļ un atbalsta bišu māti.amnēzija @ 21.10.2024 17:49
Protams, ka tas viss savas peļņas vārdā. Tikai kāpēc tas ir jādara publiski? Nepatīk, ka kāds kaut ko nedara tā kā gribētos, raksti/runā privāti. Kāds sakars, piemēram, tādai kā Kerkirai komentēt pa vidu, kad Katrīne kaut ko aizrāda/uzraksta kādai citai. Vai tā pati Talsu Inga - Katrīne uzdod Īrijas Ingai jautājumu un tā (Talsu Inga) jau uz Ingas atbildi Katrīnei raksta savu komentāru. Visas pēkšņi tādas speciālistes, kad kādai citai kaut kas tiek pārmests. Uzreiz sākas savu piemēru rakstīšana. Tas ir kas, kaut kāda publiska noliņčošana, kur metas sarunā visas, kurām nav slinkums.??♀️ šādu darba stilu es tiešām nesaprotu.
CallMeAnnika @ 21.10.2024 17:37komentāri zem Mašas TG ieraksta:
Sekotāja: 'Lūdzu labāk Tu angļu valodu nemāci nevienam ,savādāk visi kaut ko bezsakarīgu sāks muldēt''
Maša: ''Es latviešu valodā ietekmēju daudz vairāk apkārtējo nekā daudzi latvieši. Tā kā ar savu angļu valodu arī daudz ko paveikšu noteikti. Ir ļoti jūtama skaudība par manu pārliecību. pilnīgi jūtu ka Tev laikam pašai tās trūkst un Tu mēģini mani noniecināt.''
Vēl viena sekotāja: ''Labrīt. Tāpat kā ig, tā arī šeit darba storijus skippoju, jo tas man nekad nav bijis aktuāli. Un tas nav iemesls, kāpēc sekoju.''
Vēl viena piebalso, ka piekrīt, ka darba storijus izlaiž.
Maša: ''Mūsu produkti VISIEM ir aktuāli. Kāds pie tā atnāk agrāk, kāds savu kārtu tērē laiku skepsim, tērē tērē , bet vienalga atnāk vēlāk.''
Mashka Kakashka @ 21.10.2024 18:06Kalendy reklamē džodžo: "..ja tu arī vēlies pasūtīt kaut ko no produktiņiem, piedāvājumā ir viss kaut kas, tad droši ej caur manu linku un pasūti jau tagad. (Atver šeikeri, izņem paciņu ar bumbiņu.) Hmm.. Iekšā ir bumbiņa.. Hehehehe.. Šeikerītim."
?????? Kaut kāds Egitas style. Viņa pat nevar nosaukt produktus, piedāvājumā ir VISS KAUT KAS. ???????
Mašas iedomātā junikornu pasaule sāk sabrukt, bet nē, viņa turpina ignorēt visu, kas neiet kopā ar viņas iedomām.amnēzija @ 21.10.2024 12:46
Tā ir viņas lielākā kļūda, ka viņa savā IG kontā piesaista cilvēkus tikai ar drāmām. Nevienam viņas ikdiena nav vairs interesanta, ja tajā nav kaut kāda seriālu cienīga sižetu līnija. Viņai nav tādas nodarbošanās un tāda satura ar ko ikdienā cilvēkus piesaistīt. Ja tur nav drāmas, nevienam vairs viņa neinteresē.
Jo nevienai no viņām nav ko darīt. Tēlo aizņemtās dzīves. :Damnēzija @ 21.10.2024 15:07Notiek jauniņo zooms, kuru vada Kerkira un Blauak. Kāpēc tur vēl ir Ingūna, Inga, Egita un Katrīne? Viņas kontrolē ko runā tās, kuras vada zoomu? ? vai kāpēc viņas ir tur? ?
Domā, ka tā motivēs vairāk, ja pazemos publiski.amnēzija @ 21.10.2024 17:49
Protams, ka tas viss savas peļņas vārdā. Tikai kāpēc tas ir jādara publiski? Nepatīk, ka kāds kaut ko nedara tā kā gribētos, raksti/runā privāti. Kāds sakars, piemēram, tādai kā Kerkirai komentēt pa vidu, kad Katrīne kaut ko aizrāda/uzraksta kādai citai. Vai tā pati Talsu Inga - Katrīne uzdod Īrijas Ingai jautājumu un tā (Talsu Inga) jau uz Ingas atbildi Katrīnei raksta savu komentāru. Visas pēkšņi tādas speciālistes, kad kādai citai kaut kas tiek pārmests. Uzreiz sākas savu piemēru rakstīšana. Tas ir kas, kaut kāda publiska noliņčošana, kur metas sarunā visas, kurām nav slinkums.??♀️ šādu darba stilu es tiešām nesaprotu.
CallMeAnnika @ 21.10.2024 18:35Domā, ka tā motivēs vairāk, ja pazemos publiski.
Mēs, stulbās forumnieces, neko nesaprotam. Mēs tikai zinām, kā ir, ja saņem stabilu algu, labu attieksmi, apmaksātus atvaļinājumus un slimības pabalstus, vakarus varam veltīt ģimenei un saviem hobijiem. :Damnēzija @ 21.10.2024 18:37
Tā nav motivēšana. Tā ir noniecināšana citu klātbūtnē.
Viņa ietekmē. Viņa ir izcils ietekmelis (līdzīgi kā vairākas viņas kolēģes) kategorijā "sekotāji, skatieties, kā dzīvot nevajag"amnēzija @ 21.10.2024 18:02
Ko tieši Marija ietekmē latviešu valodā? ? viņa nudien nav piemērs no kura ietekmēties. Katrs, protams, dzīvo kā viņš vēlas, bet viņa kā piemērs ir tikai tāds - kā nekad nedarīt. Šis attiecas uz viņu 100%.
Marijai pašai pārliecības par sevi nav, jo ja ņem vērā šo viņas atbildi, tad cik cilvēkus viņa IG ir izķengājusi publiski. Divi no tiem, kurus viņa ir nolikusi, ir tikuši krietni tālāk par viņu. Gan atalgojuma ziņā, gan arī izaugsmē. Marija ir pat atkritusi krietnu soli atpakaļ. Par kādu skaudību viņa runā? ?
Kuri ir tad tie VISI, kuriem tie produkti ir aktuāli? Kompānijas kopējais apgrozījums, kurš tikai slīd uz leju, uz šo aktualitāti nemaz nenorāda ?
CallMeAnnika @ 21.10.2024 17:50Ar kādu kvalifikāciju un pieteikumu Maša kāps uz skatuves? :D Lielā līdere ar milzīgu komandu? :D :D :D Pasākums tuvojas, Mašas stresa līmenis pieaug.
Nav viņai bijusi DS. Pati teica tā, bet ja būtu, tad atrādītu visiem.Sezam @ 21.10.2024 19:59
Ouu jee, patiesības mirklis drīz sitīs, tur jau kvalifikāciju norāda spīkeriem… lai gan atceroties iepriekš- norāda augstāko kāda ir bijusi, nu tad Marijai tā sanāk pa vecam DS. Šogad vairāk nav bijis. B3 laikam?
🤣🤣🤣👍CallMeAnnika @ 21.10.2024 20:15Protams, ka pirms pasākuma jānosmeļ maksimālie PV, tāpēc taisa atkal 12 dienu tievēšanas maratonu. Starts 30.oktobrī. :D
Pašas rij kā cūkas ar 2 brokastīm, 2 pusdienām, lieto alkoholu, bet māca citiem kā pareizi ēst.
CallMeAnnika @ 21.10.2024 20:15Protams, ka pirms pasākuma jānosmeļ maksimālie PV, tāpēc taisa atkal 12 dienu tievēšanas maratonu. Starts 30.oktobrī. :D
Pašas rij kā cūkas ar 2 brokastīm, 2 pusdienām, lieto alkoholu, bet māca citiem kā pareizi ēst.