amnēzija @ 21.10.2024 00:13
Nav tikai šie. Natālijas, Renāte, Aleksandra arī viņām Chogan sokas krietni labāk nekā tas bija NL.
cik ļoti ir jābūt vientułai un NL tusinu izslāpušam ,laikam jo citi Draugi ne tusiñi nav . lai šādi ļautu pasīvi ņemt priekšá . Īpaši , ka alga nav no bosa , ne arī pasākumi pa velti . 😵💫wouw.!EmilijaArm @ 19.10.2024 20:17Ārprāc, man ir mazliet šoks, redzot šīs sarakstes. Katrīne kā mentors pasīvi "drāž", spiež uz emocijām, un pakalpīgās attaisnojas par to, ka nesanāk. Es apbrīnoju to psiholoģisko tipu, kas tām zem-meitenēm ir - kā var patikt justies tā, kā liek justies Kvīna?! Vājprāts.
Savukārt viņa pati ir savā modžo - kā sektante no sirds tic, ka viss būs, ja pati noticēsi. Es tiešām novēlu viņai palikt vienai tai savā džoijū.
P.S. Kakashka, kā Tu tiec pie tiem skrīniem? Pēc loģikas sanāk, ka kāda no tām "lūzerēm" padod tālāk? Vai arī Tu esi iefiltrējusies šitajā perēklī? :))
ilūzija @ 21.10.2024 09:33cik ļoti ir jābūt vientułai un NL tusinu izslāpušam ,laikam jo citi Draugi ne tusiñi nav . lai šādi ļautu pasīvi ņemt priekšá . Īpaši , ka alga nav no bosa , ne arī pasākumi pa velti . ??wouw.!
Hyrte @ 21.10.2024 08:28Un kā vēl izmēda savus sekotājus,kur runā aplīšos,ka daudzi rakstījuši,ka grib atpakaļ latviešu valodu. ?
Jā, ļoti mainījusies Maša!
amnēzija @ 21.10.2024 10:12
Marija un mainījusies? ? Tāda ir viņas daba.
Sezam @ 21.10.2024 10:29
Rupji sakot vienkārši apdirsās no savas ģeniālās idejas par angļu IG. Jo izrādās neizglītotas un eng neprotošas ir nevis ļaunās forumnieces, bet fanītes ar pamatenes izglītību un, ja nesaprot angļu val, tad arī neko nepasūta.
Domāja ies smels krējumu TG, a tur tiešā tekstā pasaka, ka pulveri vispār neinteresē ? tad nu mašeņkai errors un nesaprot ko nu-bav atdeves IG un TG tā arī pasaka, ka gaida tikai drāmu un veļas mazgāšanu!
Nepaies ne cik ilgs laiks, ka būs atpakaļ LV IG, jo lai piesaistītu pilnīgi jaunus ārzemju sekotājus ir jādara kas vairāk par sēdēšanu mašīnā no rīta aizvedot bērnus. Viņa pat pulverus vairs neraklamē. Nulle kontenta
Pārāk svarīga jūtas. :D Tās, kuras ilgi kuļas pa zemajām kvalifikācijām, nav apveltītas ar smadzenēm.amnēzija @ 20.10.2024 22:48
Taņa viņai bija kaut ko solījusi? Kāpēc komandas līderim nevar būt savi plāni? Tā ir kaut kāda greizsirdība, ka Taņa pavada vairāk laiku ar citiem. ??
Nevienam Maša neinteresē. Tikai viņas drāmas un briesmīgā dzīve, ko pati sev veido.Sezam @ 20.10.2024 23:54Maška normāli TG noplosījusies, ejiet visas un lieciet sirsniņas! Savādāk nekā nebūs un nāksies vien klausīties viņu eng! ?
Nu tāda zoss, tik apkaunojoši sūdzēties, ka nav iesaistes
CallMeAnnika @ 21.10.2024 11:57Nevienam Maša neinteresē. Tikai viņas drāmas un briesmīgā dzīve, ko pati sev veido.
KrūzīteDūzīte @ 21.10.2024 09:26
Prosta Marija! iesak visu ar Dievu un vai cik viss sirsnigi, un jau nakamaja mirkli, blad ko jus man reakcijas nespiezat?
Maria Maria, tu nekad nemainisies, ka biji bicha ta ari paliksi. Draudze un Dievs tevi jau vairs neglabs
Hubabuba @ 21.10.2024 12:41
Tas ir tas skumjais patiesibas mirklis. Viņai IG ir 15tk sekotāju un sadarbības nu ļoti maz.
masu skatiem. Pabūsi ilgāk jauniņo zoomos un sapratīsi, ka 80% ir vecie un tikai 20% ir jaunie.amnēzija @ 21.10.2024 15:07Notiek jauniņo zooms, kuru vada Kerkira un Blauak. Kāpēc tur vēl ir Ingūna, Inga, Egita un Katrīne? Viņas kontrolē ko runā tās, kuras vada zoomu? ? vai kāpēc viņas ir tur? ?
Klinģerīšu vīns @ 21.10.2024 17:31masu skatiem. Pabūsi ilgāk jauniņo zoomos un sapratīsi, ka 80% ir vecie un tikai 20% ir jaunie.
Arī tie teksti ir vieni un tie paši katru zoomu. Senāk trešdienās bija klātienes Amway "konferences" Turībā, uz vienu biju es pat neatceros, kas mani toreiz aicināja, un tad bijusī kolēģe atkal sakūdīja pēc 10 gadiem pieslēgties zūmiņam un tur bija liela daļa tie paši cilvēki, kas runāja tad kad mani uzaicināja uz Turības konferenci un tie paši teksti.
Plus vēl tur nekad nav nekad brīvības. Mana tā kolēģe visu laiku aicināja visus un ja zem sevis dabūja kādu baigi aktīvu, tev viņš jānotur, jo ja viņš nestrādā, tas spēcīgais zars vienkārši iznīkst. Lai cik labi zem Tevis iet, Tev visu laiku arī zem sevis "zvaigznes" jādzen, jādzen, jādzen, jo, ja neaug tālāk zars, tad augstākstāvošām zūd interese un sāk atbirt un lielai bišu mātei ar laiku arī zūd ienākumi.
Tur nav nekāda brīvība, nekad. Pie tam arī nekad nav nekādas stabilitātes. Kāpēc Sauliete pātago? Ne jau kādu citu labā- tikai sevis labā.