Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 1528
Reģ: 15.09.2023
Monroe @ 16.10.2024 17:08
Domāju, ka vairs nav deklarēta kopš pārvācās. Kurš izīrētājs pēc izvākšanās ļaus turpināt nepiederošai personai būt deklarētai viņa īpašumā bez jebkāda likumiska pamata?

Izīrētājs var likt viņai izdeklarēties, bet viņa to var arī nedarīt un deklarētā adrese var palikt. Tad izīrētājam jāvēršas ar iesniegumu savā pašvaldībā, kura var anulēt deklarēto adresi.
16.10.2024 18:57 |

Reitings 835
Reģ: 16.09.2021
Mashka Kakashka @ 16.10.2024 18:57

Izīrētājs var likt viņai izdeklarēties, bet viņa to var arī nedarīt un deklarētā adrese var palikt. Tad izīrētājam jāvēršas ar iesniegumu savā pašvaldībā, kura var anulēt deklarēto adresi.

Tagad to dara caur latvija.lv. Īpašnieks vienkārši izdeklarē laukā nepiederošās personas.
16.10.2024 18:58 |

Reitings 835
Reģ: 16.09.2021
ZANZEZAN @ 16.10.2024 17:18
tu par māšu raksti. Kāda puzle, kāda multene, kāds popkorns?‍♀️ viņa tādus vārdus nezina attiecībā uz bērniem. Toties ziņā austeres un proseko, šiki restorāni uz cita rēķina. Lūk šodienas kontents, Lūk viņas intereses.

Diez Seva arī dabūs pamērcēt par austerēm?
16.10.2024 18:59 |

Reitings 1528
Cilveeks @ 16.10.2024 18:59

Diez Seva arī dabūs pamērcēt par austerēm?

Es domāju, ka viņš ir gejs. Paskaties viņa Instagram profilu.
16.10.2024 19:03 |

Reitings 1528
Cilveeks @ 16.10.2024 18:58

Tagad to dara caur latvija.lv. Īpašnieks vienkārši izdeklarē laukā nepiederošās personas.

Vienkārši nevar izdeklarēt personu no deklarētās adreses. Ir jāaizpilda iesniegums www.latvija.lv kur jāpamato ko, kāpēc grib izdeklarēt, jāpievieno dokumenti, jāadresē savai pašvaldībai. https://latvija.gov.lv/Services/12359
"Ja īpašumā deklarētai personai ir zudis tiesiskais pamats lietot dzīvojamo telpu vai persona, deklarējot dzīvesvietu, ir sniegusi nepatiesas ziņas, tad ir iespēja uz iesnieguma pamata lūgt pašvaldībai pārbaudīt šīs personas deklarēto dzīvesvietas ziņu tiesiskumu un lūgt tās anulēt."
Vienkārši var pats izdeklarēties, tikai tādā gadījumā, ja uzreiz deklarējies citā adresē.
16.10.2024 19:09 |

Reitings 1389
Reģ: 18.12.2022
amnēzija @ 16.10.2024 07:33

Kādu naudu viņa var samaksāt, ja knapi velk galus kopā ar to ko saņem? ?
Maksāt taču var ne tikai naudā. Var baudā vai graudā. Varbūt piesolīja minetiņu vai kasti ar JOJO bestselleriem🤣
16.10.2024 19:09 |

Reitings 100
Reģ: 03.08.2024
Viens no iemesliem, kāpēc no sirds nicinu Katrīni un citas līderes - pasaule ir pilna ar finanšu pratībā vājām sievietēm, jaunajām māmiņām, meitenēm no laukiem u.c., kuras viegli uzķeras, paņem kredītus, aizņemas,sapērkas tos pārcenotos sūdus. Un tad aizpampusī bišu māte var atļauties masāžas un lupatas. Neviena no NL laikam publiski nav runājusi Latvijā, bet pasaulē tie stāsti par Herbalife u.c. piramīdu postu rauj sirdi laukā. Gan jau pie mums ar netrūkst nelaimīgu stāstu. Mašas dzīve varētu būt neliels gandarījums, ka karma darbojas, bet tajā visā cieš bērni, kuriem jau tagad, kā Maša ļauj saprast, ir uzvedības problēmas.
16.10.2024 21:24 |

Reitings 122
Reģ: 18.09.2024
CallMeAnnika @ 16.10.2024 14:44
Tiku live vairāk par pusi. Šausmas, kādus murgus viņa tur runā. Labākās pērles:
- Es paņēmu ātro kredītu 150 eiro, lai varētu uzreiz sākt darboties;
- Es pajautāju lG cilvēkiem, cik viņi pelna un kāda ir sapņu alga. Viens/-a uzrakstīja, ka pelna 600, grib 1000. Tā pat nav minimālā alga. Arī par tūkstoti nevar samaksāt visus rēkinus.
- Parastā darbā tev ir jāēd pusdienas, bet šeit tu pelni naudu ar savām pusdienām.
- Esmu strādājusi sēžot vannā un arī uz poda.
Nemaz nezināju, ka @blauak ir aktrise. Aktrise nodegušā teātrī. :D
lnteresanti, ka saka, ka par tūkstoti nevar samaksāt visus rēkinus un 600 eiro nav pat minimālā alga, bet pašai jāņem kredīts produktiem 150 eiro. :D
Un viņa ir tik neizglītota, jo nesaprot, ka Joyou algas i pirms nodokļiem un tie ir jāmaksā pašiem. 600 eiro ir lielāka nekā minimālā pēc nomaksātiem nodokļiem.

Kā aktrise Latvijas mērogā viņa ir normāla, bija galvenā loma ukraiņu un latviešu kopražojuma seriālā - ne sliktāk kā citos mūsu pašmāju seriālos, tik jāņem vērā, ka žanrs ir kā ziepju opera, tur pēc noklusējuma liksies viss uzspēlēti. Bet labāk par Ugunsgrēku ir.
Piesekoju viņai, likās labā nozīmē vienkārša, jauka, bet tad sekojot sapratu, ka pārāk vienkārša, prāta spējas nav lielas, viņa neiedziļinās, tā ka pat negrib neko zināt vairāk un ir nevīžīga. Atsekoju. :D Par kredītu es tomēr brīnos, tad vēl trakāk nekā likās. :D
16.10.2024 22:08 |

Reitings 24291
Reģ: 18.08.2022
Tutuvojies @ 16.10.2024 21:24
Viens no iemesliem, kāpēc no sirds nicinu Katrīni un citas līderes - pasaule ir pilna ar finanšu pratībā vājām sievietēm, jaunajām māmiņām, meitenēm no laukiem u.c., kuras viegli uzķeras, paņem kredītus, aizņemas,sapērkas tos pārcenotos sūdus. Un tad aizpampusī bišu māte var atļauties masāžas un lupatas. Neviena no NL laikam publiski nav runājusi Latvijā, bet pasaulē tie stāsti par Herbalife u.c. piramīdu postu rauj sirdi laukā. Gan jau pie mums ar netrūkst nelaimīgu stāstu. Mašas dzīve varētu būt neliels gandarījums, ka karma darbojas, bet tajā visā cieš bērni, kuriem jau tagad, kā Maša ļauj saprast, ir uzvedības problēmas.

Pilnĩgi piekrǐtu tikko bija story ,kā Kača esot “sapurinājusi” vienu no mazajām bitēm-kaut kadu sievieti gados un šĩ baigi laimĩgā.
Man žēl ,ka ir tik naivas sievietes kas viņām tic,pat ar visu to,ka ir taču tik daudz info pieejams pašlaik ,nav kā gadus 5 atpakaļ,kad cilvēki nezinåja ,kas tas par NL un viegli iekrita nezināšanas pēc…
Man tiešām interesē kādas pasakas stāsta Maša-kura itkā ir top lidere,bet tajā pašā laikā ir bankrotėjusi un nevar savilkt galus!
Vai tiešam visas mazās bites cer,ka viņas vienu dienu būs kă Kaċa?
16.10.2024 22:13 |

Patīk
Reitings 43221
Reģ: 12.10.2022
Foxa tiešām ir nekaunīga. Sajūta, ka pašai nav ko ēst, tāpēc prasa, lai ziedojumus patversmei skaita uz viņas privāto kontu. ''Patversmei ļoti vajag konservus, tāpēc, ja vēlaties izpalīdzēt ar naudu, varat pārskaitīt. Visu nopirkšu.''
Nopirs lētākos konservus un sev pārtiku? kāpēc nesaka, ka varat man atvest un es aizvedīšu? Šāda opcija viņai nepastāv.
@dzab_kepu_kepa nav nošērojuši viņas story un viņiem lG ir pinned posts par bankas revizītiem ziedojumiem.
16.10.2024 22:28 |

Reitings 122
Reģ: 18.09.2024
CallMeAnnika @ 16.10.2024 22:28
Foxa tiešām ir nekaunīga. Sajūta, ka pašai nav ko ēst, tāpēc prasa, lai ziedojumus patversmei skaita uz viņas privāto kontu. ''Patversmei ļoti vajag konservus, tāpēc, ja vēlaties izpalīdzēt ar naudu, varat pārskaitīt. Visu nopirkšu.''
Nopirs lētākos konservus un sev pārtiku? kāpēc nesaka, ka varat man atvest un es aizvedīšu? Šāda opcija viņai nepastāv.
@dzab_kepu_kepa nav nošērojuši viņas story un viņiem lG ir pinned posts par bankas revizītiem ziedojumiem.

Derētu uzrakstīt patversmei, lai saviem sekotājiem atgādina, ka jāziedo pa taisno un cilvēki par ziedojumiem var atgūt nodokli. Tas nedara godu patversmei, cilvēki var sākt skatīties šķībi.
16.10.2024 22:31 |

Reitings 6117
Reģ: 20.09.2022
SantaBarbara @ 16.10.2024 22:13

Pilnĩgi piekrǐtu tikko bija story ,kā Kača esot “sapurinājusi” vienu no mazajām bitēm-kaut kadu sievieti gados un šĩ baigi laimĩgā.
Man žēl ,ka ir tik naivas sievietes kas viņām tic,pat ar visu to,ka ir taču tik daudz info pieejams pašlaik ,nav kā gadus 5 atpakaļ,kad cilvēki nezinåja ,kas tas par NL un viegli iekrita nezināšanas pēc…
Man tiešām interesē kādas pasakas stāsta Maša-kura itkā ir top lidere,bet tajā pašā laikā ir bankrotėjusi un nevar savilkt galus!

Klausoties to storiju par sarāšanu, tūliņ prātā nāca tie teksti - "Tu pats sev esi noteicējs - te priekšnieka nav, strādā cik pats gribi, kad gribi un kur gribi". Kur tad ir tā brīvība, ka, ja aktivitāte samazinās uz brītiņu, tad "dabū pa biksēm"? Un, cik noprotu, tā rāšana notiek kopējā zoomā.. 🙄 nav vairs padomijas laiki, kad visu klātesošo klātbūtnē kādu rāja, šo paradumu tā kā jau izskauž no darbavietām un daudz kur šo jau sen kā nepraktizē. Bet, ņemot vērā, kur ir uzņēmuma sakne, tātad austrumos tā ir normāla prakse vēl joprojām.
16.10.2024 22:40 |

Patīk
Reitings 43221
Yeahyeahyeahs @ 16.10.2024 22:31

Derētu uzrakstīt patversmei, lai saviem sekotājiem atgādina, ka jāziedo pa taisno un cilvēki par ziedojumiem var atgūt nodokli. Tas nedara godu patversmei, cilvēki var sākt skatīties šķībi.
Lūdzu, uzrakstiet vēl kāda @dzab_kepu_kepa. Tas tiešām var mainīt cilvēkos vēlmi ziedot. Dzīvnieki nav vainīgi, ka šādas pabiras vēlas nopelnīt uz dzīvnieku rēkina.
Patversmei ir savs konts.
Ja vēlies palīdzēt, tad savāc no cilvēkiem mantas, segas, pledus, rotaļlietas, ko vajag, un nogādā patversmē, dalies ar patversmes rekvizītiem, nevis pieprasi, lai cilvēki ziedo uz privātu kontu.
16.10.2024 22:46 |

Patīk
Reitings 43221
amnēzija @ 16.10.2024 22:40

Klausoties to storiju par sarāšanu, tūliņ prātā nāca tie teksti - "Tu pats sev esi noteicējs - te priekšnieka nav, strādā cik pats gribi, kad gribi un kur gribi". Kur tad ir tā brīvība, ka, ja aktivitāte samazinās uz brītiņu, tad "dabū pa biksēm"? Un, cik noprotu, tā rāšana notiek kopējā zoomā.. ? nav vairs padomijas laiki, kad visu klātesošo klātbūtnē kādu rāja, šo paradumu tā kā jau izskauž no darbavietām un daudz kur šo jau sen kā nepraktizē. Bet, ņemot vērā, kur ir uzņēmuma sakne, tātad austrumos tā ir normāla prakse vēl joprojām.
Un vēl tas, ka neviena nav NL darbinieks, bet biznesa partneri.
ledomājaties, ka kāds sapulces/konferences laikā visu priekšā kaunina savu biznesa partneri. :D
16.10.2024 22:59 |

Reitings 6117
CallMeAnnika @ 16.10.2024 22:59
Un vēl tas, ka neviena nav NL darbinieks, bet biznesa partneri.
ledomājaties, ka kāds sapulces/konferences laikā visu priekšā kaunina savu biznesa partneri. :D

Ja tik ļoti gribas pakaunināt, tas jādara privāti nevis visas komandas zoomā. Bet nu, ja viņas viena otrai ir biznesa partneri, tad vēl jo vairāk, tas ir ļoti savādi, ka partneri tiek rāti 😂
16.10.2024 23:15 |

Reitings 686
Reģ: 14.09.2024
SantaBarbara @ 16.10.2024 22:13

Vislabākais ir tas, ka tantuks maijā ielicis kādu nepilnu 500eur vērtu NL čeku, lai nosvinētu, ka 3 gadus jau ir kompānijā. Es atvainojos, ja man solītu, ka es varēšu nez kādas kosmosa summas pelnīt, Katrīne lielīdamās postotu savus 20k čekus, bet es trīs gadu laikā būtu varējusi sasniegt tikai knapus 500 eur, pasūtītu to kantori simts mājas tālāk.
Nu tas nav vairs reāli LV, Katrīne sev ir nogrābusi visus līderus, kas viņai tad arī kaut ko pelna, tikai vācot knapi kustošus, kredītos līdz ausīm personāžus, kuriem sola debesmannu ķīseļa upju krastos. Varbūt kaut kur, kur nav NL/džūjū un nav zināma šī kantora smaciņa, var kaut ko sākt un arī sapelnīt, citi visi var siekaloties pie Katrīnes storijiem.
16.10.2024 23:19 |

Reitings 6117
Tastastas @ 16.10.2024 23:19

Vislabākais ir tas, ka tantuks maijā ielicis kādu nepilnu 500eur vērtu NL čeku, lai nosvinētu, ka 3 gadus jau ir kompānijā. Es atvainojos, ja man solītu, ka es varēšu nez kādas kosmosa summas pelnīt, Katrīne lielīdamās postotu savus 20k čekus, bet es trīs gadu laikā būtu varējusi sasniegt tikai knapus 500 eur, pasūtītu to kantori simts mājas tālāk.
Nu tas nav vairs reāli LV, Katrīne sev ir nogrābusi visus līderus, kas viņai tad arī kaut ko pelna, tikai vācot knapi kustošus, kredītos līdz ausīm personāžus, kuriem sola debesmannu ķīseļa upju krastos. Varbūt kaut kur, kur nav NL/džūjū un nav zināma šī kantora smaciņa, var kaut ko sākt un arī sapelnīt, citi visi var siekaloties pie Katrīnes storijiem.

Ja šai kompānijai vēl būtu vienkāršāki produkti un tādi, bez kuriem īsti neiztiksi. Lielākā daļa produktu tomēr ir uztura bagātinātāji. Nu, cik ilgi cilvēks sevī iekšā pačkās uztura bagatinātājus? Un domāju, vairums to dara bezjēdzīgi (pirms nenoskaidro kas organismam trūkst un vai tas bezspēks un sliktā pašsajūta tiešām ir no tā, ka jāiziet detox).. No kuriem lētākais ir jūras kolagēns 25€ un tā dienas deva nesatur vajadzīgo kolagēna dienas normu 😂 Pārējie visi ir pārsvarā cenā pāri 30€. Kam to vajag? 🤷‍♀️ un kā jau mēs šeit varējām izlasīt, ka kompānija no ražotāja iepērk krietni lētāk (vairāk nekā 2x) nekā šis kantoris tās pārdod.
Tikko dzirdēju no kādas - kāpēc man iet uz Drogām pēc tīrīšanas līdzekļiem, ja es varu tos nopirkt savā veikalā? Nu, tos savā veikalā varēs pirkt līdz tam laikam, kamēr ir noliktavās. Un pēc tam, taisnā ceļā atpakaļ uz Drogām? 😂
17.10.2024 00:04 |

Reitings 18308
Reģ: 30.05.2022
CallMeAnnika @ 16.10.2024 22:28
Viņa kaut kur ir norādījusi, kurai patversmei vāc ziedojumus?
17.10.2024 03:38 |

Reitings 18308
Reģ: 30.05.2022
amnēzija @ 17.10.2024 00:04

Ja šai kompānijai vēl būtu vienkāršāki produkti un tādi, bez kuriem īsti neiztiksi. Lielākā daļa produktu tomēr ir uztura bagātinātāji. Nu, cik ilgi cilvēks sevī iekšā pačkās uztura bagatinātājus? Un domāju, vairums to dara bezjēdzīgi (pirms nenoskaidro kas organismam trūkst un vai tas bezspēks un sliktā pašsajūta tiešām ir no tā, ka jāiziet detox).. No kuriem lētākais ir jūras kolagēns 25€ un tā dienas deva nesatur vajadzīgo kolagēna dienas normu ? Pārējie visi ir pārsvarā cenā pāri 30€. Kam to vajag? ?‍♀️ un kā jau mēs šeit varējām izlasīt, ka kompānija no ražotāja iepērk krietni lētāk (vairāk nekā 2x) nekā šis kantoris tās pārdod.
Tikko dzirdēju no kādas - kāpēc man iet uz Drogām pēc tīrīšanas līdzekļiem, ja es varu tos nopirkt savā veikalā? Nu, tos savā veikalā varēs pirkt līdz tam laikam, kamēr ir noliktavās. Un pēc tam, taisnā ceļā atpakaļ uz Drogām? ?
Pelna tagad tiki Kačiņa, jo ir idiotes, kas notic. Katrīne visu pareizi dara in ir izdarījusi. Tikai žēl, ka pati nesaprot, ka nozombēta.
17.10.2024 04:34 |

Reitings 6117
Kārena @ 17.10.2024 04:34
Pelna tagad tiki Kačiņa, jo ir idiotes, kas notic. Katrīne visu pareizi dara in ir izdarījusi. Tikai žēl, ka pati nesaprot, ka nozombēta.

Nauda aizmiglojusi acis.
17.10.2024 07:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits